Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη

Δωρεάν δερματολογικός έλεγχος στο Metropolitan Hospital από 6/6 έως 10/6/2022

Δωρεάν δερματολογικός έλεγχος στο Metropolitan Hospital από 6/6 έως 10/6/2022

Ο καρκίνος του δέρματος είναι σήμερα από τις πιο συχνές μορφές καρκίνου παγκοσμίως.

ADMAN

Εάν όμως διαγνωστεί και αντιμετωπιστεί έγκαιρα θεραπεύεται σχεδόν πάντα. Διαχωρίζεται σε δύο κατηγορίες: το μελάνωμα και τα μη μελανώματα, με το πρώτο να αποτελεί την πιο επικίνδυνη μορφή.Η σπουδαιότητα της έγκαιρης διάγνωσης είναι ένα αδιαμφισβήτητο γεγονός γιατί είναι το πιο σημαντικό όπλο για την αντιμετώπιση των καρκίνων και ασφαλώς και του καρκίνου του δέρματος.

Το Metropolitan Hospital, στο πλαίσιο ενεργειών Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, τα τελευταία χρόνια έχει καθιερώσει εβδομάδα δωρεάν προληπτικού ελέγχου για τον καρκίνο του δέρματος με σκοπό να ευαισθητοποιήσει το κοινό για τη σημασία της έγκαιρης διάγνωσης.

  • Έτσι, λοιπόν, και φέτος προσφέρει δωρεάν δερματολογικό έλεγχο από τη Δευτέρα 6 Ιουνίου μέχρι και την Παρασκευή 10 Ιουνίου 2022 σε όσους καλέσουν στο τηλέφωνο 210 4809150 καθημερινά, 10.00-14.00 (θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας).

  • Πριν τις καλοκαιρινές διακοπές είναι απαραίτητο να προβείτε σε προληπτικό έλεγχο. Γιατί, πολλές ανθρώπινες ζωές έχουν σωθεί επειδή η διάγνωση πραγματοποιήθηκε έγκαιρα
Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Μας κάνει καλό το τεχνητό μαύρισμα;

Πώς μπορεί να προληφθεί το μελάνωμα σύμφωνα με την Αμερικανική Ακαδημία Δερματολογίας

Περίπου 7,3 εκατομμύρια Ευρωπαίοι εκτιμάται ότι έχουν κάποιον καρκίνο του δέρματος, σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Ακαδημία Δερματολογίας

Προσθέστε βασιλικό στη διατροφή σας και ωφεληθείτε!

Μπορεί να προληφθεί 100% ο καρκίνος;

Βακτήρια στα ούρα θα μπορούσαν να διαγνώσουν τον καρκίνο του προστάτη

Γονιδιακή μετάλλαξη που σηματοδοτεί επιθετικό μελάνωμα

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Sanofi Ελλάδας υποστηρίζει την ψυχική υγεία των παιδιών στο «Χαμόγελο του Παιδιού»

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας (10 Οκτωβρίου), η Παγκόσμια Επιχειρησιακή Μονάδα Καταναλωτικών Προϊόντων της βιοφαρμακευτικής εταιρείας Sanofi προχώρησε σε μία σειρά δράσεων υποστήριξης της ψυχικής υγείας και ευεξίας ατόμων που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού.

Η πρώτη στέγη φιλοξενίας για ασθενείς με αιματολογικές παθήσεις

Το φιλανθρωπικό σωματείο Aurora – Μαζί Ενάντια στα Αιματολογικά Νοσήματα πιστό στο όραμά του για έμπρακτη και ψυχολογική στήριξη ασθενών με αιματολογικά νοσήματα, πραγματοποίησε τα εγκαίνια της πρώτης στέγης φιλοξενίας στην Πάτρα.

Η Sanofi Ελλάδας παρουσιάζει την εκστρατεία ευαισθητοποίησης για το Πολλαπλό Μυέλωμα «Μαζί στη ζωή»

«Η διάγνωση ήταν Πολλαπλό Μυέλωμα…Πρώτη φορά το άκουγα. Ήταν τρομακτικό για εμένα και την οικογένειά μου… Η στήριξη του οικογενειακού μου περιβάλλοντος, ήταν πολύ σημαντική.» Σε αυτά τα λόγια μιας ασθενούς με Πολλαπλό Μυέλωμα αντανακλάται το κενό πληροφόρησης του κοινού για τη συγκεκριμένη νόσο, αλλά και το βαρύ φορτίο της για τους ασθενείς και τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Chiesi Hellas: Προστατεύουμε έμπρακτα το περιβάλλον στο πλαίσιο του εταιρικού προγράμματος “We Act-Day”

Chiesi Hellas: Προστατεύουμε έμπρακτα το περιβάλλον στο πλαίσιο του εταιρικού προγράμματος “We Act-Day” (We Actively Care For Tomorrow).Δενδροφύτευση σε συνεργασία με το Δήμο Τρικκαίων.

Η ELPEN ανακαινίζει τις αίθουσες διδασκαλίας στη Φαρμακευτική του ΕΚΠΑ

Τη διαχρονική στήριξή της στην επιστημονική κοινότητα της χώρας μας επιβεβαιώνει η ELPEN, χορηγώντας την ανακαίνιση πέντε αιθουσών διδασκαλίας του Τμήματος Φαρμακευτικής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ).