Επιχειρηματικά

Εμβολιασμοί Covid-19: 9χρονη στη δοκιμή εμβολίου της Moderna

Εμβολιασμοί Covid-19: 9χρονη στη δοκιμή εμβολίου της Moderna

Η εταιρεία αναμένει στοιχεία σχετικά με την αποτελεσματικότητα της λήψης στα παιδιά ηλικίας 5-11 ετών στα τέλη του φθινοπώρου ή στις αρχές του χειμώνα, ανέφερε το Insider.

ADMAN

Εμβολιασμοί Covid-19: Το παιδί, Althea Madden από το Κεντάκι, είπε ότι δεν ένιωσε πόνο μετά τις ενέσεις είτε εμβολίου είτε εικονικού φαρμάκου Πάνω από 13.000 παιδιά σε όλη τη χώρα έχουν εγγραφεί στη δοκιμή για το εμβόλιο COVID-19 της Moderna, συμπεριλαμβανομένης της 9χρονης Althea Madden από το Κεντάκι. “Οι επισκέψεις μου ήταν πολύ απλές όπως είπε ο πατέρας μου … μια απλή βολή, μια αιμοληψία”, δήλωσε η Althea στο τοπικό δίκτυο WYMT.

Ο πατέρας της Althea, ο Δρ Jared Madden, ειδικός οστεοπαθητικός από το Μάντσεστερ και η μητέρα της Kerri, πήραν την απόφαση να εμβολιάσουν τη μικρότερη κόρη τους μέσω της δοκιμής σε μια προσπάθεια να την προστατεύσουν, να βοηθήσουν στην ερευνητική προσπάθεια και να ενθαρρύνουν άλλους ότι το εμβόλιο είναι ασφαλές. Άλλες οικογένειες “μπορεί να μη γνωρίζουν ιολογία, μπορεί να μην γνωρίζουν ανοσολογία αλλά γνωρίζουν ότι το παιδί του Δρ Madden το είχε”, είπε ο Jared για το εμβόλιο. «Δεν έχω κάτι να κερδίσω, και αν η κόρη μου μπορεί να το κάνει, το ίδιο μπορεί να κάνει και ένα άλλο παιδί». Η Moderna χορηγεί το εμβόλιο για τον κορωνοϊό σε παιδιά ηλικίας 6 μηνών έως 12 ετών στο πλαίσιο μιας μελέτης Φάσης 2/3 που ονομάζεται KidCOVE.

Το εμβόλιο, το οποίο έχει ήδη λάβει άδεια χρήσης έκτακτης ανάγκης στις ΗΠΑ, είναι προς το παρόν εγκεκριμένο μόνο για ενήλικες ηλικίας 18 ετών και άνω.

Η εταιρεία αναμένει στοιχεία σχετικά με την αποτελεσματικότητα της λήψης στα παιδιά ηλικίας 5-11 ετών στα τέλη του φθινοπώρου ή στις αρχές του χειμώνα, ανέφερε το Insider. Η Althea εμβολιάστηκε σε παιδιατρικό γραφείο στο Lexington, ανέφερε το WYMT. Ο Δρ George Fuchs, ο βασικός ερευνητής για μια μελέτη ασφάλειας της Moderna στο Πανεπιστήμιο του Κεντάκι, αποκάλεσε τους νεαρούς συμμετέχοντες στη δοκιμή εμπνευσμένους. «Τα παιδιά είναι πραγματικά ήρωες και οι γονείς επίσης, είναι ξεκάθαρο να περιγράψω πόσο νόημα έχει αυτό», είπε ο Fuchs.

Η Althea έλαβε δύο ενέσεις το καλοκαίρι και έχει υποβληθεί σε εξετάσεις αίματος για να μετρήσει τα επίπεδα των αντισωμάτων της. Σύντομα, θα μάθει αν έλαβε το εμβόλιο ή το εικονικό φάρμακο, σύμφωνα με τοπικές αναφορές. “Δεν πονάει. Ήμουν εντάξει αφού έκανα τον εμβολιασμό και δεν υπάρχει τίποτα να φοβηθώ”, είπε στο WYMT.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Οι εμβολιασμοί για παιδιά 2 ετών ξεκίνησαν αυτήν την εβδομάδα, κάνοντας την Κούβα μία από τις πρώτες χώρες στον κόσμο που εμβολιάζει παιδιά τόσο μικρά.

Η έρευνα της Moderna δείχνει ότι βρέθηκαν λιγότερα πρωτοποριακά κρούσματα μεταξύ εκείνων που εμβολιάστηκαν αργότερα

Ο FDA των ΗΠΑ είπε ότι «εργάζεται όλο το εικοσιτετράωρο» για να υποστηρίξει τη διαδικασία διάθεσης εμβολίων για παιδιά

Πλήρης έγκριση από τη FDA του εμβολίου Covid-19 της Phizer

Πότε θα μπορούσαν τα εμβόλια που αναπτύχθηκαν από την Johnson & Johnson και τη Moderna να κερδίσουν πλήρη έγκριση;

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Η ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ-ΛΙΛΛΥ γιόρτασε τα 25 χρόνια Έρευνας και Ανάπτυξης

Στο κατάμεστο αμφιθέατρο της Εθνικής Πινακοθήκης, η ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ-ΛΙΛΛΥ γιόρτασε τα 25 χρόνια Έρευνας και Ανάπτυξης του Ερευνητικού της Κέντρου με απονομή αριστείων και διακρίσεων στους κορυφαίους ερευνητές που συνεργάστηκαν με το Κέντρο, συνεισφέροντας σε τοπικές, Ευρωπαϊκές και Παγκόσμιες διακρίσεις και πρωτιές.

Sanofi: Ενίσχυση της καινοτομίας και της επένδυσης στην Ελλάδα για τα σπάνια νοσήματα

Επεκτείνοντας την πολυετή και συνεπή δραστηριοποίησή της στη χώρα μας, η Sanofi Ελλάδας παρουσίασε μια καινοτόμο πρωτοβουλία που αποσκοπεί στην έγκαιρη διάγνωση σπάνιων νοσημάτων μειώνοντας έτσι το συχνά μακρύ και ψυχοφθόρο ταξίδι των πασχόντων.

6ο Συνέδριο Ομίλου ΠΕΙΦΑΣΥΝ

6ο Συνέδριο Ομίλου ΠΕΙΦΑΣΥΝ Φαρμακείο: Αύριο ένα νέο Επάγγελμα«Η υπεραξία του φαρμακείου στη νέα εποχή».

O Kώστας Παπαγιάννης νέος Πρόεδρος τηs Novartis Hellas

O Κώστας Παπαγιάννης ανέλαβε τη θέση του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου της Novartis Hellas, με ισχύ από χθές 7η Nοεμβρίου 2022 και ευθύνη για την επιχειρησιακή μονάδα Innovative Medicines.

Σημαντική διάκριση για την ελληνική φαρμακοβιομηχανία RAFARM

 Η ελληνική φαρμακοβιομηχανία RAFARM, αναδείχθηκε νικήτρια στην κατηγορία «Δυναμική ανάπτυξη» των Βραβείων Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας "Growth Awards" που διοργάνωσαν για έκτη συνεχή χρονιά η Eurobank και η Grant Thornton.