Επιχειρηματικά

Εμβολιασμοί Covid-19: 9χρονη στη δοκιμή εμβολίου της Moderna

Εμβολιασμοί Covid-19: 9χρονη στη δοκιμή εμβολίου της Moderna

Η εταιρεία αναμένει στοιχεία σχετικά με την αποτελεσματικότητα της λήψης στα παιδιά ηλικίας 5-11 ετών στα τέλη του φθινοπώρου ή στις αρχές του χειμώνα, ανέφερε το Insider.

Εμβολιασμοί Covid-19: Το παιδί, Althea Madden από το Κεντάκι, είπε ότι δεν ένιωσε πόνο μετά τις ενέσεις είτε εμβολίου είτε εικονικού φαρμάκου Πάνω από 13.000 παιδιά σε όλη τη χώρα έχουν εγγραφεί στη δοκιμή για το εμβόλιο COVID-19 της Moderna, συμπεριλαμβανομένης της 9χρονης Althea Madden από το Κεντάκι. “Οι επισκέψεις μου ήταν πολύ απλές όπως είπε ο πατέρας μου … μια απλή βολή, μια αιμοληψία”, δήλωσε η Althea στο τοπικό δίκτυο WYMT.

Ο πατέρας της Althea, ο Δρ Jared Madden, ειδικός οστεοπαθητικός από το Μάντσεστερ και η μητέρα της Kerri, πήραν την απόφαση να εμβολιάσουν τη μικρότερη κόρη τους μέσω της δοκιμής σε μια προσπάθεια να την προστατεύσουν, να βοηθήσουν στην ερευνητική προσπάθεια και να ενθαρρύνουν άλλους ότι το εμβόλιο είναι ασφαλές. Άλλες οικογένειες “μπορεί να μη γνωρίζουν ιολογία, μπορεί να μην γνωρίζουν ανοσολογία αλλά γνωρίζουν ότι το παιδί του Δρ Madden το είχε”, είπε ο Jared για το εμβόλιο. «Δεν έχω κάτι να κερδίσω, και αν η κόρη μου μπορεί να το κάνει, το ίδιο μπορεί να κάνει και ένα άλλο παιδί». Η Moderna χορηγεί το εμβόλιο για τον κορωνοϊό σε παιδιά ηλικίας 6 μηνών έως 12 ετών στο πλαίσιο μιας μελέτης Φάσης 2/3 που ονομάζεται KidCOVE.

Το εμβόλιο, το οποίο έχει ήδη λάβει άδεια χρήσης έκτακτης ανάγκης στις ΗΠΑ, είναι προς το παρόν εγκεκριμένο μόνο για ενήλικες ηλικίας 18 ετών και άνω.

Η εταιρεία αναμένει στοιχεία σχετικά με την αποτελεσματικότητα της λήψης στα παιδιά ηλικίας 5-11 ετών στα τέλη του φθινοπώρου ή στις αρχές του χειμώνα, ανέφερε το Insider. Η Althea εμβολιάστηκε σε παιδιατρικό γραφείο στο Lexington, ανέφερε το WYMT. Ο Δρ George Fuchs, ο βασικός ερευνητής για μια μελέτη ασφάλειας της Moderna στο Πανεπιστήμιο του Κεντάκι, αποκάλεσε τους νεαρούς συμμετέχοντες στη δοκιμή εμπνευσμένους. «Τα παιδιά είναι πραγματικά ήρωες και οι γονείς επίσης, είναι ξεκάθαρο να περιγράψω πόσο νόημα έχει αυτό», είπε ο Fuchs.

Η Althea έλαβε δύο ενέσεις το καλοκαίρι και έχει υποβληθεί σε εξετάσεις αίματος για να μετρήσει τα επίπεδα των αντισωμάτων της. Σύντομα, θα μάθει αν έλαβε το εμβόλιο ή το εικονικό φάρμακο, σύμφωνα με τοπικές αναφορές. “Δεν πονάει. Ήμουν εντάξει αφού έκανα τον εμβολιασμό και δεν υπάρχει τίποτα να φοβηθώ”, είπε στο WYMT.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Οι εμβολιασμοί για παιδιά 2 ετών ξεκίνησαν αυτήν την εβδομάδα, κάνοντας την Κούβα μία από τις πρώτες χώρες στον κόσμο που εμβολιάζει παιδιά τόσο μικρά.

Η έρευνα της Moderna δείχνει ότι βρέθηκαν λιγότερα πρωτοποριακά κρούσματα μεταξύ εκείνων που εμβολιάστηκαν αργότερα

Ο FDA των ΗΠΑ είπε ότι «εργάζεται όλο το εικοσιτετράωρο» για να υποστηρίξει τη διαδικασία διάθεσης εμβολίων για παιδιά

Πλήρης έγκριση από τη FDA του εμβολίου Covid-19 της Phizer

Πότε θα μπορούσαν τα εμβόλια που αναπτύχθηκαν από την Johnson & Johnson και τη Moderna να κερδίσουν πλήρη έγκριση;

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Η Lavipharm αρωγός στο έργο του MDA Ελλάς

Δυναμικό παρών έδωσε η Lavipharm στο φθινοπωρινό Ladies Lunch που διοργάνωσε το MDA Ελλάς, Σωματείο Φροντίδας Ατόμων με Νευρομυϊκές Παθήσεις .

Όλο και περισσότερα εργαστήρια αρχίζουν να αναπτύσσουν εμβόλια εναντίον του ιού της γρίπης χρησιμοποιώντας τη νέα τεχνολογία mRNA.

«Είναι μια πολύ ελκυστική αγορά για τα μεγάλα εργαστήρια. Πέρα από τη Moderna, η οποία είναι καινούρια στον τομέα αυτό, οι άλλοι, όπως οι Sanofi, AstraZeneca ή GSK, είναι πολύ καλά τοποθετημένοι όσον αφορά τη γρίπη», παρατηρεί η Τζαμιλά Ελ Μπουγκρινί, ειδική στις βιοτεχνολογίες στην εταιρεία χρηματιστηριακών αναλύσεων Invest Securities.

Pfizer Θεσσαλονίκη: Eγκαίνια εγκαταστάσεων παγκόσμιου Κέντρου Ψηφιακής Καινοτομίας και παγκόσμιου Κέντρου Επιχειρησιακών Λειτουργιών και Υπηρεσιών

Pfizer Θεσσαλονίκη: Η Pfizer ανακοινώνει εμβληματική επένδυση στην Ελλάδα με τα εγκαίνια των νέων εγκαταστάσεων του παγκόσμιου Κέντρου Ψηφιακής Καινοτομίας και του παγκόσμιου Κέντρου Επιχειρησιακών Λειτουργιών και Υπηρεσιών στη Θεσσαλονίκη.

Σε κίνδυνο η οικονομική ανάκαμψη στο Ηνωμένο Βασίλειο λόγω και της ενεργειακής κρίσης

Το τμήμα του Kwarteng «υποσχέθηκε ότι θα συνεχίσει να συνεργάζεται στενά με τις εταιρείες τις επόμενες ημέρες για να κατανοήσει περαιτέρω και να βοηθήσει στον μετριασμό των επιπτώσεων των αυξήσεων κόστους που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις».

Ο Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Επισκέφθηκε το εργοστάσιο της ELPEN

ELPEN Σχοινάς: Επίσκεψη στο εργοστάσιο της ELPEN στο Πικέρμι, καθώς και στο υπό κατασκευή Πάρκο Έρευνας και Καινοτομίας της εταιρείας στα Σπάτα πραγματοποίησαν ο Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Μαργαρίτης Σχοινάς και ο Γενικός Διευθυντής της Ένωσης Medicines for Europe, Adrian Van Den Hoven.

Επενδύσεις 1,2 δισ.ευρώ την επόμενη πενταετία από την φαρμακοβιομηχανία

Στη μοναδική ευκαιρία που προκύπτει για την Ελλάδα να βρεθεί στο επίκεντρο των ευρωπαϊκών εξελίξεων στη φαρμακοβιομηχανία αναφέρθηκε ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Φαρμακοβιομηχανίας (ΠΕΦ), Θεόδωρος Τρύφων, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στο ευρωπαϊκό-διεθνές συνέδριο της «Medicines For Europe» και της «Ιnternational Generic & Biosimilar Medicines Association» που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 7 Οκτωβρίου, στην Αθήνα.

Εγκρίνεται ένα άλλο τεστ COVID-19 στο σπίτι από τον FDA των ΗΠΑ

Ο πρόεδρος Μπάιντεν τόνισε τις γρήγορες δοκιμές σε μια ομιλία του τον Δεκέμβριο, δεσμευόμενος ότι η κυβέρνηση θα αγοράσει 280 εκατομμύρια δοκιμές και ότι θα χρησιμοποιήσει τον νόμο παραγωγής για την άμυνα για να διασφαλίσει ότι οι κατασκευαστές έχουν τις πρώτες ύλες που χρειάζονται για να κάνουν δοκιμές. Η κυβέρνηση δαπανά περίπου 2 δισεκατομμύρια δολάρια για την πρωτοβουλία