Επιχειρηματικά

Delta Airlines: Θέλει τις αεροπορικές εταιρείες να μοιραστούν λίστες απαγορευμένων επιβατών.

Delta Airlines: Θέλει τις αεροπορικές εταιρείες να μοιραστούν λίστες απαγορευμένων επιβατών.

Ίσως το μεγαλύτερο πρόστιμο που προτάθηκε μέχρι τώρα για απείθαρχη συμπεριφορά ήταν 52.000 δολάρια, για έναν επιβάτη που κατηγορείται ότι προσπάθησε να ανοίξει την πόρτα του πιλοτηρίου και επιτέθηκε σωματικά δύο φορές σε αεροσυνοδό.

 Delta Airlines: Η Delta Airlines ζητά από άλλους αερομεταφορείς να μοιραστούν τους καταλόγους των επιβατών που τους απαγορεύεται για απείθαρχη συμπεριφορά, όπως η άρνηση να φορούν μάσκες προσώπου στο αεροπλάνο, ανέφερε το CBS News. Το CBS News ανέφερε ότι εξέτασε ένα υπόμνημα της Delta που στάλθηκε στις αεροσυνοδούς, το οποίο έλεγε: «Ζητήσαμε επίσης από άλλες αεροπορικές εταιρείες να μοιραστούν τη λίστα τους «χωρίς πτήσεις» για να προστατεύσουν περαιτέρω τους υπαλλήλους των αεροπορικών εταιρειών σε ολόκληρο τον κλάδο – κάτι που γνωρίζουμε ότι είναι στο μυαλό σας για εσάς ως μια λίστα απαγορευμένων πελατών που δεν λειτουργεί καλά αν ο πελάτης αυτός μπορεί να πετάξει με άλλη αεροπορική εταιρεία.”

Η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Αεροπορίας διατηρεί ήδη μια απαγορευμένη βάση δεδομένων φυλλαδίων χρησιμοποιώντας πληροφορίες που παρέχονται από αεροπορικές εταιρείες.

Η Ομοσπονδιακή Διοίκηση Αεροπορίας FAA ανέφερε αυτήν την εβδομάδα ότι έχει λάβει 4.385 αναφορές απείθαρχων επιβατών μόνο φέτος, συμπεριλαμβανομένων 3.199 αναφορών για επιβάτες που αρνούνται να υπακούσουν στους κανόνες μάσκας προσώπου. Η Delta έχει απαγορεύσει περισσότερους από 1.600 επιβάτες και έχει υποβάλει περισσότερα από 600 ονόματα επιβατών στην Ομοσπονδιακή Διοίκηση Αεροπορίας FAA, ανέφερε το CBS News.

Η Ομοσπονδιακή Διοίκηση Αεροπορίας FAA λέει ότι η βάση δεδομένων της περιέχει μόνο περιστατικά που αναφέρονται κατά την κρίση του μέλους του πληρώματος. Η κακή συμπεριφορά στα αεροπλάνα έχει αυξηθεί κατακόρυφα κατά τη διάρκεια της πανδημίας της COVID-19, που συμβαίνει συχνά όταν οι επιβάτες αρνούνται να συμμορφωθούν με τους ομοσπονδιακούς κανόνες σύμφωνα με τους οποίους οι μάσκες πρέπει να φοριούνται στα αεροδρόμια και τα αεροπλάνα, εκτός εάν κάποιος τρώει, πίνει ή έχει ιατρική εξαίρεση.

Η Ομοσπονδιακή Διοίκηση Αεροπορίας FAA διέταξε την εντολή μάσκας τον Ιούνιο του 2020 και ανακοίνωσε πολιτική μηδενικής ανοχής τον Ιανουάριο του 2021. Τον Φεβρουάριο του 2021, ο Οργανισμός εφάρμοσε πρόστιμα για απείθαρχη συμπεριφορά. Οι καταγγελίες μειώθηκαν μετά από αυτό, ανέφερε το πρακτορείο. Μέχρι στιγμής φέτος, η Ομοσπονδιακή Διοίκηση Αεροπορίας FAA λέει ότι έχει ξεκινήσει 789 έρευνες σε επιβάτες που κατηγορούνται για απείθαρχη συμπεριφορά. Το 2020, η Ομοσπονδιακή Διοίκηση Αεροπορίας FAA ξεκίνησε 183 έρευνες, ανέφερε το CBS News. Η Ομοσπονδιακή Διοίκηση Αεροπορίας FAA μπορεί να προτείνει πρόστιμα έως και 37.000 $ ανά παράβαση. Ένα περιστατικό μπορεί να οδηγήσει σε πολλαπλές παραβιάσεις.

Ίσως το μεγαλύτερο πρόστιμο που προτάθηκε μέχρι τώρα για απείθαρχη συμπεριφορά ήταν 52.000 δολάρια, για έναν επιβάτη που κατηγορείται ότι προσπάθησε να ανοίξει την πόρτα του πιλοτηρίου και επιτέθηκε σωματικά δύο φορές σε αεροσυνοδό. Το CBS News ανέφερε τον περασμένο μήνα ότι η Ομοσπονδιακή Διοίκηση Αεροπορίας FΑΑ έχει ήδη ζητήσει πρόστιμα άνω του 1 εκατομμυρίου δολαρίων το 2021 για απείθαρχους επιβάτες. Δεν είναι σαφές πόσα από τα πρόστιμα έχουν καταβληθεί

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Ο Λευκός Οίκος δήλωσε ότι μια απαίτηση εμβολίου για αεροπορικά ταξίδια είναι ακόμα στο τραπέζι των συζητήσεων

150 ευρώ το κίνητρο εμβολιασμού για τους νέους - Πώς θα τα προμηθευτείτε

Μικρότερος ο κίνδυνος μετάδοσης του κορωνοϊού στα αεροπλάνα από ότι σε χώρους εργασίας και σχολικές τάξεις

Ευρωπαϊκός Κανονισμός ΕΚ 261 για αεροπορικά ταξίδια

Οι αεροπορικές εταιρείες στην μάχη για την εξεσφάλιση της υγείας των εργαζομένων τους έναντι της covid-19

Διευρύνεται η λίστα των πολυεθνικών κολοσσών που ζητούν από το προσωπικό τους τον πλήρη εμβολιασμό του.

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Η Lavipharm αρωγός στο έργο του MDA Ελλάς

Δυναμικό παρών έδωσε η Lavipharm στο φθινοπωρινό Ladies Lunch που διοργάνωσε το MDA Ελλάς, Σωματείο Φροντίδας Ατόμων με Νευρομυϊκές Παθήσεις .

Όλο και περισσότερα εργαστήρια αρχίζουν να αναπτύσσουν εμβόλια εναντίον του ιού της γρίπης χρησιμοποιώντας τη νέα τεχνολογία mRNA.

«Είναι μια πολύ ελκυστική αγορά για τα μεγάλα εργαστήρια. Πέρα από τη Moderna, η οποία είναι καινούρια στον τομέα αυτό, οι άλλοι, όπως οι Sanofi, AstraZeneca ή GSK, είναι πολύ καλά τοποθετημένοι όσον αφορά τη γρίπη», παρατηρεί η Τζαμιλά Ελ Μπουγκρινί, ειδική στις βιοτεχνολογίες στην εταιρεία χρηματιστηριακών αναλύσεων Invest Securities.

Pfizer Θεσσαλονίκη: Eγκαίνια εγκαταστάσεων παγκόσμιου Κέντρου Ψηφιακής Καινοτομίας και παγκόσμιου Κέντρου Επιχειρησιακών Λειτουργιών και Υπηρεσιών

Pfizer Θεσσαλονίκη: Η Pfizer ανακοινώνει εμβληματική επένδυση στην Ελλάδα με τα εγκαίνια των νέων εγκαταστάσεων του παγκόσμιου Κέντρου Ψηφιακής Καινοτομίας και του παγκόσμιου Κέντρου Επιχειρησιακών Λειτουργιών και Υπηρεσιών στη Θεσσαλονίκη.

Σε κίνδυνο η οικονομική ανάκαμψη στο Ηνωμένο Βασίλειο λόγω και της ενεργειακής κρίσης

Το τμήμα του Kwarteng «υποσχέθηκε ότι θα συνεχίσει να συνεργάζεται στενά με τις εταιρείες τις επόμενες ημέρες για να κατανοήσει περαιτέρω και να βοηθήσει στον μετριασμό των επιπτώσεων των αυξήσεων κόστους που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις».

Ο Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Επισκέφθηκε το εργοστάσιο της ELPEN

ELPEN Σχοινάς: Επίσκεψη στο εργοστάσιο της ELPEN στο Πικέρμι, καθώς και στο υπό κατασκευή Πάρκο Έρευνας και Καινοτομίας της εταιρείας στα Σπάτα πραγματοποίησαν ο Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Μαργαρίτης Σχοινάς και ο Γενικός Διευθυντής της Ένωσης Medicines for Europe, Adrian Van Den Hoven.

Πάνω από 13.000 παιδιά σε όλη τη χώρα έχουν εγγραφεί στη δοκιμή για το εμβόλιο covid-19 της Moderna,

Η εταιρεία αναμένει στοιχεία σχετικά με την αποτελεσματικότητα της λήψης στα παιδιά ηλικίας 5-11 ετών στα τέλη του φθινοπώρου ή στις αρχές του χειμώνα, ανέφερε το Insider.