αυτοφροντίδα

ΗΠΑ: Τρεις μαμάδες αποκαλύπτουν πώς ο πληθωρισμός τις ανάγκασε να κάνουν θυσίες στον τρόπο ζωής σήμερα

ΗΠΑ: Τρεις μαμάδες αποκαλύπτουν πώς ο πληθωρισμός τις ανάγκασε να κάνουν θυσίες στον τρόπο ζωής σήμερα

Σε απάντηση στην πρόσφατη υπογραφή του νόμου για τη μείωση του πληθωρισμού, η Μπάουμαν είπε το πρωί της Κυριακής ότι πιστεύει πως «η εκτύπωση και η δαπάνη περισσότερων χρημάτων δεν κάνει ποτέ τον πληθωρισμό καλύτερο».

ΗΠΑ: Τρεις μαμάδες αποκαλύπτουν πώς ο πληθωρισμός τις ανάγκασε να κάνουν θυσίες στον τρόπο ζωής σήμερα. Τρεις μαμάδες μίλησαν στο «Fox & Friends Weekend» για το πώς ο σημερινός υψηλός πληθωρισμός επηρεάζει τις οικογένειές τους Ο πληθωρισμός αναγκάζει τις οικογένειες να μειώσουν τις δαπάνες για υγιεινές συνήθειες

Οι μητέρες Amie Bowman, Tina Avile και Briana Howard συζητούν στο «Fox & Friends Weekend» τον αντίκτυπο που είχε ο πληθωρισμός στην ανατροφή των παιδιών τους καθώς τα ποσοστά συνεχίζουν να φτάνουν σε υψηλά επίπεδα ρεκόρ. Ορισμένες οικογένειες αναγκάζονται να κάνουν σκληρές αλλαγές στον τρόπο ζωής και δύσκολες οικονομικές αποφάσεις εξαιτίας του σημερινού υψηλού πληθωρισμού.

Η συμπαρουσιάστρια Rachel Campos-Duffy του “Fox & Friends Weekend” μίλησε με τρεις μητέρες το πρωί της Κυριακής, 21 Αυγούστου 2022, για να συζητήσει τις θυσίες που κάνουν οι οικογένειες ενώ η οικονομία παραμένει κλονισμένη.

Αυτές οι θυσίες είναι πραγματικά πολύ πραγματικές.

Δείτε μερικά από όσα αποκάλυψαν οι μαμάδες για τις οικογένειές τους.

Η Briana Howard, μητέρα 1 παιδιού από τη Βιρτζίνια

Η Briana Howard είναι μια Αμερικανίδα μαμά ενός παιδιού που ζει στο Fairfax της Βιρτζίνια.

«Βρίσκουμε τους εαυτούς μας να είμαστε πολύ πιο προσεκτικοί για τον τρόπο που ξοδεύουμε», είπε η Briana Howard, μητέρα ενός παιδιού από το Fairfax της Βιρτζίνια.

«Όταν πάμε στο παντοπωλείο, δεν ψωνίζω αλόγιστα, αλλά σχεδιάζω και δεν παίρνω απαραίτητα πάντα τα πράγματα που θέλουμε, αλλά κάτι που είναι σε προσφορά», συνέχισε η Χάουαρντ.

«Έχουμε κάνει πράγματα όπως να κόψουμε τις συνδρομές στο γυμναστήριο και να εξοικονομήσουμε τον λογαριασμό του καλωδίου μας», είπε.

“Και πάλι, καλόν είναι απλώς να είμαστε πολύ πιο προσεκτικοί στον τρόπο που ξοδεύουμε τα χρήματά μας.”

Η Χάουαρντ είπε ότι πιστεύει πως η ομοσπονδιακή κυβέρνηση και ο πρόεδρος Τζο Μπάιντεν θα πρέπει να λάβουν περισσότερα μέτρα για να βοηθήσουν τις οικογένειες που αγωνίζονται σήμερα να συμβαδίσουν με τον πληθωρισμό.

Η Tina Aviles, μητέρα 7 παιδιών από το Τέξας

Η Tina Aviles είναι μητέρα επτά παιδιών που ζει στο Τέξας.

Μίλησε στο “Fox and Friends Weekend” την Κυριακή, 21 Αυγούστου 2022, σχετικά με τον αντίκτυπο του πληθωρισμού.

Η Tina Aviles είναι μητέρα επτά παιδιών που ζει στο Τέξας.

Μίλησε στο “Fox and Friends Weekend” την Κυριακή, 21 Αυγούστου 2022, σχετικά με τον αντίκτυπο του πληθωρισμού. «Έχουμε το ίδιο πρόβλημα», είπε η Tina Aviles, η οποία αναλαμβάνει τον ρόλο της αναπληρώτριας διευθύντριας των επιχειρήσεων βάσης στο Americans for Prosperity – Texas συν μητέρα επτά παιδιών.

«Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί με αυτά που ξοδεύουμε», συνέχισε.

Η Aviles πρόσθεσε: «Δεν το σχεδίασα έτσι, αλλά είμαι γονιός τα τελευταία 30 χρόνια».

«Και αυτό που παρατηρώ τώρα είναι ότι φέτος έπρεπε να σταματήσουμε και να αξιολογήσουμε αν τα παιδιά μας θα πάνε σε κατασκηνώσεις, σε ποιες κατασκηνώσεις θα πήγαιναν, σε ποια αθλήματα θα συμμετάσχουν το φθινόπωρο — και αυτό στην πραγματικότητα θα επηρεάσει την μακροπρόθεσμη έκβαση των εκπαιδευτικών ευκαιριών που έχουν αυτή τη στιγμή της ζωής», επίσης είπε.

Ενώ η Aviles είπε ότι πιστεύει πως τα παιδιά της είναι ανεκτίμητα και ότι θα κάνει ό,τι μπορεί για να διασφαλίσει ότι ο πληθωρισμός δεν θα τα κρατήσει χαμηλά, σημείωσε ότι εκατομμύρια οικογένειες αγωνίζονται «σε αυτήν την οικονομία περισσότερων πληρωμών και λιγότερων κερδών .

Amy Bowman, μητέρα 3 παιδιών

Η Amy Bowman είναι μια Αμερικανίδα μητέρα τριών παιδιών που ζει στις Η.Π.Α.

Η Amy Bowman είναι μια Αμερικανίδα μητέρα τριών παιδιών που ζει στις ΗΠΑ. «Λοιπόν, όπως και οι άλλες δύο κυρίες που μίλησαν, είμαστε επίσης πιο σκόπιμοι, και επίσης συνδυάζουμε ταξίδια με βενζίνη και αθλήματα και όλα αυτά τα είδη», είπε η Amy Bowman, μητέρα τριών παιδιών, σχετικά με τα οικονομικά της οικογένειάς της στην προσέγγιση του σημερινού πληθωρισμού. «Νομίζω ότι αυτό που μας πληγώνει περισσότερο είναι η δέσμευσή μας να αγοράζουμε ντόπια», πρόσθεσε η Μπάουμαν.

«Κατά τη διάρκεια της πανδημίας, κάναμε μια συγκεντρωμένη προσπάθεια να υποστηρίξουμε τις τοπικές μας επιχειρήσεις και να βγούμε για δείπνο τοπικά και τέτοια πράγματα για να κρατήσουμε τις κοινότητές μας όρθιες — και τώρα αυτές οι ευκαιρίες απλώς δεν υπάρχουν πια». «Αυτό που μας πληγώνει περισσότερο είναι η δέσμευσή μας να αγοράζουμε ντόπια».

Η Μπάουμαν είπε επίσης, «δεν θα βγούμε για δείπνο, δεν μπορούμε να πάμε στην τοπική αγορά αντί για τη φθηνότερη εθνική αλυσίδα μόνο και μόνο επειδή δεν μπορούμε να τυπώσουμε χρήματα όταν υπάρχουν πράγματα που θέλουμε να αγοράσουμε και τα οποία δεν μπορώ να αντέξω οικονομικά».

Σε απάντηση στην πρόσφατη υπογραφή του νόμου για τη μείωση του πληθωρισμού, η Μπάουμαν είπε το πρωί της Κυριακής ότι πιστεύει πως «η εκτύπωση και η δαπάνη περισσότερων χρημάτων δεν κάνει ποτέ τον πληθωρισμό καλύτερο».

Σε αυτό το σημείο είπε ότι δεν βλέπει φως στο τέλος του τούνελ σε σύγκριση με τον απόηχο της 11ης Σεπτεμβρίου και την οικονομική κρίση του 2008.

Μια νέα εκτίμηση από το Brookings Institution, μια αμερικανική ομάδα σκέψης και ερευνητικής ομάδας που χρονολογείται από το 1916, ανέφερε ότι το νέο μέσο ετήσιο κόστος για την ανατροφή δύο παιδιών στις ΗΠΑ είναι 18.271 δολάρια.

Αυτό μεταφράζεται, σύμφωνα με την εταιρεία, σε περίπου 310.605 δολάρια που θα δαπανήσουν οι οικογένειες με μεσαίο εισόδημα για να μεγαλώσουν δύο παιδιά από τη γέννηση έως τα 18. Αυτό είναι 9% υψηλότερο από την εκτίμηση που δημοσίευσε το 2020.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Περιορισμός της κατανάλωσης αλκοόλ για εξοικονόμηση δολαρίων

Αλλαγή νομοσχεδίου για την υγειονομική περίθαλψη και την κλιματική αλλαγή

ΗΠΑ: Οι δαπάνες για την υγεία μειώνονται για πρώτη φορά μετά από 60 χρόνια

Παρά τη στενότερη πλειοψηφία στη Βουλή και τη Γερουσία, ο Μπάιντεν επιμένει στη μονοκομματική διαχείριση της πανδημίας και της οικονομίας

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Ενεργειακή κρίση - Τέλος το σιδέρωμα, το καθημερινό ντους και το φαγητό στον φούρνο στη Βρετανία

Στη Γερμανία, τη μεγαλύτερη οικονομία της Ευρώπης, οι λογαριασμοί φυσικού αερίου των νοικοκυριών υπερδιπλασιάστηκαν τον Ιούλιο, σε σύγκριση με το 2021, όπως δείχνουν τα στοιχεία του πόρταλ σύγκρισης τιμών Check24.

Χάντμπολ, τζάι αλάι και άλλες δραστηριότητες που καίνε πολλές θερμίδες

Σε αντίθεση με το παραδοσιακό σκι, οι σκιέρ αντοχής πρέπει να βασίζονται στις δικές τους κινήσεις για να διασχίσουν το χιονισμένο έδαφος, το οποίο μερικές φορές περιλαμβάνει μια ανηφορική πεζοπορία.

Μελέτη δείχνει ότι η σωματική άσκηση ρουτίνας μπορεί να βοηθήσει στη μείωση του κινδύνου να νοσήσετε με covid-19

«Ένας αυξανόμενος όγκος στοιχείων από διάφορες μελέτες έχει δείξει ότι η αυξημένη σωματική δραστηριότητα μπορεί να ρυθμίσει την πορεία της νόσου και να μειώσει την ανάπτυξη αρνητικών αποτελεσμάτων σε επιβεβαιωμένες περιπτώσεις COVID-19».

Το αντηλιακό βοηθά στην πρόληψη της πρόωρης γήρανσης και του καρκίνου του δέρματος:

Η Rigel προτείνει λοσιόν ψύξης που περιέχουν μενθόλη και 1% κρέμα υδροκορτιζόνης για τη θεραπεία της φλεγμονής καθώς και ασπιρίνη για τη θεραπεία τυχόν οιδήματος, ερυθρότητας ή ενόχλησης.

Συμβουλές για την ασφάλεια των πυροτεχνημάτων της 4ης Ιουλίου: Τι πρέπει να γνωρίζετε

Έχετε έναν κουβά με νερό ή σωλήνα κήπου σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης. Τοποθετήστε το βεγγαλικό σε έναν κουβά με νερό μετά τη χρήση. Βεβαιωθείτε ότι τα παιδιά φορούν παπούτσια γύρω από πυροτεχνήματα.