Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ & ΑΜΕΑ

ΚΕΦΙ: Ξεκίνησαν οι εγγραφές για το Run Bike Care της 11ης Ιουνίου

ΚΕΦΙ: Ξεκίνησαν οι εγγραφές για το Run Bike Care της 11ης Ιουνίου

ΚΕΦΙ: Ξεκίνησαν οι εγγραφές επίσημα. Επομένως Τρέχουμε, Κάνουμε Ποδήλατο και Στηρίζουμε έμπρακτα το πρόγραμμα "Μαζί και στο Σπίτι!"

Έχει αρχίσει ήδη η αντίστροφη μέτρηση για την ετήσια ποδηλατοδρομία RUN BIKE CARE 2023! Ξεκίνησαν οι εγγραφές επίσημα,  Τρέχουμε, Κάνουμε Ποδήλατο και Στηρίζουμε έμπρακτα το πρόγραμμα “Μαζί και στο Σπίτι!” Μπορείτε να λάβετε μέρος ακολουθώντας τον σύνδεσμο.

Στο ΚΕΦΙ συνεχίζουμε έμπρακτα να αγωνιζόμαστε και να διεκδικούμε βελτίωση της ποιότητας ζωής των ανθρώπων με καρκίνο, την πρόσβαση των ασθενών σε κλινικές μελέτες και εξατομικευμένες – καινοτόμες θεραπείες, τη βελτίωση των συνθηκών υγείας και περίθαλψης, την εφαρμογή πολιτικών που εξασφαλίζουν και διευκολύνουν την ομαλή κοινωνική επανένταξη, με πρακτικές ίσων ευκαιριών στην απασχόληση και ευελιξία στις εργασιακές συνθήκες.

Όλοι μαζί δίνουμε ένα μήνυμα δύναμης σε κάθε ασθενή και φροντιστή, ότι συνεχίζουμε να τους υποστηρίζουμε με κάθε τρόπο. Στήριξε και εσύ το #RUNBIKECARE του ΚΕΦΙ και δώσε το “παρών” την Κυριακή 11 Ιουνίου στο Ζάππειο!

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

ΚΕΦΙ: Ντοκιμαντέρ μικρού μήκους για τους νέους που νίκησαν τον καρκίνο [vid]

ΚΕΦΙ: Επιστημονική Ημερίδα με θέμα "Καρκίνοι του Πεπτικού Συστήματος"

ΚΕΦΙ: Τρέχουμε – Κάνουμε ποδήλατο & Ενημερωνόμαστε στις 11 Ιουνίου στο Ζάππειο

ΚΕΦΙ Ημερίδα: Γυναίκα & Καρκίνος Παρακολουθώντας ένα Ογκολογικό Συμβούλιο

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Η συμβολή της οργανωμένης κοινωνίας των πολιτών στην Ευρωπαϊκή Στρατηγική για την αυτονομία

ΕΣΑμεΑ: Ο κ. Βαρδακαστάνης πήρε μέρος στο δεύτερο πάνελ με τίτλο «Προς μια ισόρροπη οικονομική και κοινωνική πρόοδο: το ευρωπαϊκό κοινωνικό μοντέλο και ο αντίκτυπος του κοινωνικού διαλόγου σε εθνικό και κοινοτικό επίπεδο»

Πραγματοποιήθηκε για άλλη μια φορά από τα μέλη του σωματείου Ατόμων με Σκλήρυνση κατά Πλάκας Χίου η ανάβαση στο Πελίναιον όρος

ΣΚΠ Χίου: Μέλη και Yποστηρικτές του Σωματείου Ατόμων με Σκλήρυνση Κατά Πλάκας Χίου συγκεντρώθηκαν και φέτος ανήμερα του Αγίου Πνεύματος στο Πελιναίον όρος (1.297μ.) με σκοπό το προσκύνημα υπέρ Υγείας Ατόμων με Σκλήρυνση Κατά Πλάκας, στο εκκλησάκι της Αγίας Τριάδας.