Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ & ΑΜΕΑ

ΚΕΦΙ: Ντοκιμαντέρ μικρού μήκους για τους νέους που νίκησαν τον καρκίνο [vid]

ΚΕΦΙ: Ντοκιμαντέρ μικρού μήκους για τους νέους που νίκησαν τον καρκίνο [vid]

ΚΕΦΙ: Το ΚΕΦΙ παρουσιάζει μέσω των social media του ένα συγκινητικό ντοκιμαντέρ για όλους τους νέους που νίκησαν τον καρκίνο και δίνουν το παράδειγμα σε όσους παλεύουν με την σκληρή αυτή ασθένεια.

Το ΚΕΦΙ παρουσιάζει μέσω των social media του ένα συγκινητικό ντοκιμαντέρ για όλους τους νέους που νίκησαν τον καρκίνο και δίνουν το παράδειγμα σε όσους παλεύουν με την σκληρή αυτή ασθένεια. Πιο συγκεκριμένα, αναφέρεται στη δημοσίευση: “Σας παρουσιάζουμε ένα ντοκιμαντέρ μικρού μήκους για τους νέους που νίκησαν τον καρκίνο και σήμερα με το παράδειγμά τους, προσπαθούν να εμπνεύσουν εκατοντάδες χιλιάδες νέους σε όλο τον κόσμο που σήμερα παλεύουν με αυτή τη άγρια ασθένεια.

Η ταινία “CHOOSE the HEALTHY way” συμπεριλήφθηκε στην διαγωνιστική επιλογή του φετινού HAFF, του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας Film Festival World Health Organization (WHO) Διαγωνίζεται στην κατηγορία Very Short Film, διαγωνιζόμενοι με 15 ταινίες. Συνολικά 90 ταινίες σε έξι κατηγορίες θα προβληθούν στο φετινό φεστιβάλ, οι οποίες επιλέχθηκαν από 780 υποβληθέντες τίτλους από όλο τον κόσμο.

Drone Operator: Chris Giatrakos
Σκηνοθεσία, κάμερες 🎥 Zoran Kubura, Bojan Hadžiabdić
🙏Τα μεγαλύτερα εύσημα για την επιτυχία αυτού του project πηγαίνουν στην φανταστική Petra Thaller συνεργάτη του Σύλλογος Καρκινοπαθών Κεφι Ευχαριστούμε τον οργανισμό OACCUs❤️και τους ήρωες Karolina Giannakopoulou, Κωνσταντίνο Παπαγεωργόπουλο, Javier S. Morales και Bruna De Souza Barros Vicente που μοιράζονται την εμπειρία τους και την σοφία τους!”

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

ΚΕΦΙ: Επιστημονική Ημερίδα με θέμα "Καρκίνοι του Πεπτικού Συστήματος"

ΚΕΦΙ: Τρέχουμε – Κάνουμε ποδήλατο & Ενημερωνόμαστε στις 11 Ιουνίου στο Ζάππειο

ΚΕΦΙ Ημερίδα: Γυναίκα & Καρκίνος Παρακολουθώντας ένα Ογκολογικό Συμβούλιο

ΚΕΦΙ: Γυναίκα και Καρκίνος - Παρακολουθώντας ένα ογκολογικό συμβούλιο

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Ανοίγει ξανά την Παρασκευή η πλατφόρμα του Κοινωνικού Τουρισμού

ΕΣΑμεΑ: Η επιλογή δικαιούχων βασίζεται στη μοριοδότηση συγκεκριμένων κριτηρίων (ΑμεΑ, μονογονέας, αριθμός παιδιών, εισόδημα), μέσω του Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος (ΟΠΣ) της ΔΥΠΑ.

Η συμβολή της οργανωμένης κοινωνίας των πολιτών στην Ευρωπαϊκή Στρατηγική για την αυτονομία

ΕΣΑμεΑ: Ο κ. Βαρδακαστάνης πήρε μέρος στο δεύτερο πάνελ με τίτλο «Προς μια ισόρροπη οικονομική και κοινωνική πρόοδο: το ευρωπαϊκό κοινωνικό μοντέλο και ο αντίκτυπος του κοινωνικού διαλόγου σε εθνικό και κοινοτικό επίπεδο»

Πραγματοποιήθηκε για άλλη μια φορά από τα μέλη του σωματείου Ατόμων με Σκλήρυνση κατά Πλάκας Χίου η ανάβαση στο Πελίναιον όρος

ΣΚΠ Χίου: Μέλη και Yποστηρικτές του Σωματείου Ατόμων με Σκλήρυνση Κατά Πλάκας Χίου συγκεντρώθηκαν και φέτος ανήμερα του Αγίου Πνεύματος στο Πελιναίον όρος (1.297μ.) με σκοπό το προσκύνημα υπέρ Υγείας Ατόμων με Σκλήρυνση Κατά Πλάκας, στο εκκλησάκι της Αγίας Τριάδας.