Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ & ΑΜΕΑ

Ημερίδα «Συμπεριληπτική Πολιτική Προστασία» από ΕΣΑμεΑ και υπ. Κλιματικής Κρίσης

Ημερίδα «Συμπεριληπτική Πολιτική Προστασία» από ΕΣΑμεΑ και υπ. Κλιματικής Κρίσης

Στην ημερίδα θα λάβει μέρος ο Ιωάννης Βαρδακαστάνης, την Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου, στις 11:00 π.μ., στο υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας.

Ημερίδα με τίτλο «Συμπεριληπτική Πολιτική Προστασία» συνδιοργανώνουν το υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας και η Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία, θα χαιρετήσουν ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Βασίλης Κικίλιας και ο πρόεδρος της ΕΣΑμεΑ, του European Disability Forum (EDF) και της International Disability Alliance (IDA).

Στην ημερίδα θα λάβει μέρος ο Πρόεδρος της ΕΣΑμεΑ Ιωάννης Βαρδακαστάνης, την Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου, στις 11:00 π.μ., στο υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας (Επίπεδο 0), Λεωφόρος Κηφισίας 37-39, Μαρούσι.

Ομιλία θα απευθύνει μεταξύ άλλων η αν. διευθύντρια ΙΝ-ΕΣΑμεΑ Ευ. Καλλιμάνη με θέμα: «Η δικαιωματική προσέγγιση της αναπηρίας στην εφαρμοσμένη πολιτική προστασία στην Ελλάδα». Θα υπάρχει διερμηνεία στη Νοηματική Γλώσσα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

ΕΣΑμεΑ: Συνάντηση με τον υφυπ. Οικονομίας για φορολογικά και τέλη ταξινόμησης

Βγες από το κάδρο: Εκστρατεία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης

ΕΣΑμεΑ Πολυτεχνείο: Οι αγώνες για κοινωνική δικαιοσύνη παραμένουν επίκαιροι

ΕΣΑμεΑ - ΠΟΣΣΑΣΔΙΑ: Παγκόσμια Ημέρα κατά του Σακχαρώδη Διαβήτη

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

ΕΣΑμεΑ: Παραβίαση του συστήματος προσλήψεων ατόμων με αναπηρία και χρόνιες παθήσεις στους ΟΤΑ

Η ΕΣΑμεΑ διαμαρτύρεται για την παραβίαση του συστήματος προσλήψεων των ατόμων με αναπηρία ή/και με χρόνιες παθήσεις και των μελών των οικογενειών τους σε προκηρύξεις για θέσεις των Ο.Τ.Α.

Συνέχιση Λειτουργίας Μικτού Κέντρου - Διημέρευσης Ημερήσιας Φροντίδας Α.με.Α. «Η Γέφυρα»

ΕΣΑμεΑ: Το αναγνωρισμένο Σωματείο με την επωνυμία Παγχιακός Σύλλογος Ατόμων με Αναπηρία που λειτουργεί το Μικτό Κέντρο Διημέρευσης Ημερήσιας Φροντίδας Α.με.Α. «Η Γέφυρα», κάνει γνωστό ότι για την κάλυψη των κενών θέσεων δυνητικά ωφελούμενων μπορούν να υποβάλλουν αίτηση-συμμετοχής

Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Καρκίνου: Αφιερωμένη στη Μαριάννα Βαρδινογιάννη

Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Καρκίνου: Με έμπνευση τη μητρότητα και με στόχο να μην χάνεται ούτε ένα παιδί ενώ μπορεί να σωθεί, η Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη υπήρξε μια πρωτοπόρος στον αγώνα ενάντια στον παιδικό καρκίνο.