Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ & ΑΜΕΑ

Επιδέρμια: Διαδικτυακή Εκδήλωση για τις Συννοσηρότητες της Ψωρίασης

Επιδέρμια: Διαδικτυακή Εκδήλωση για τις Συννοσηρότητες της Ψωρίασης

Επιδέρμια: O Σύλλογος διοργανώνει διαδικτυακή ενημερωτική εκδήλωση, ανοιχτή στο κοινό, την Τρίτη 10 Μαΐου 2022, στις 18:30, με θέμα την Ψωρίαση και την Κατάθλιψη.

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Ασθενών με Ψωρίαση και Ψωριασική Αρθρίτιδα, Επιδέρμια, στα πλαίσια της καμπάνιας με τίτλο ΨΩΡΙΑΣΗ +, η οποία εστιάζει στις συννοσηρότητες της ψωρίασης, διοργανώνει διαδικτυακή ενημερωτική εκδήλωση, ανοιχτή στο κοινό, την Τρίτη 10 Μαΐου 2022, στις 18:30, με θέμα την Ψωρίαση και την Κατάθλιψη.

Κεντρικές ομιλήτριες είναι η κα. Σαμπίνε Κρύγκερ – Κρασαγάκη (Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Δερματολογίας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κρήτης) και η κα. Μάγδα Τσολάκη (Νευρολόγος/Ψυχίατρος, Καθηγήτρια Νευρολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Νόσου Alzheimer και Συγγενών Διαταραχών).

Η εκδήλωση θα προβληθεί ζωντανά στη σελίδα μας στο Facebook και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να την παρακολουθήσουν δωρεάν. Μετά το πέρας της εισήγησης, οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να θέσουν ερωτήματα στις ομιλήτριες, σε πραγματικό χρόνο, την ώρα της εκδήλωσης.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται με την ευγενική υποστήριξη της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Ασθενών με Ψωρίαση IFPA.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Τιμητική διεθνής διάκριση για τον Σύλλογο Επιδέρμια

Επιδέρμια: Aνοιχτή ενημερωτική εκδήλωση για την Ιδρωταδενίτιδα

Επιδέρμια: Η ποιότητα ζωής των ασθενών με μέτρια έως σοβαρή ψωρίαση στην Ελλάδα

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

ΕΣΑμεΑ: Άτομα με αναπηρία απορρίπτονται από το πρόγραμμα «Αλλάζω Συσκευή»

ΕΣΑμεΑ: Η Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με αναπηρία ζητά να γίνονται δεκτές βεβαιώσεις από όλες τις επιτροπές πιστοποίησης ποσοστού αναπηρίας, ΑΣΥΕ, ΑΝΥΕ, ΑΥΕ, Ανώτατη Υγειονομική Επιτροπή της Ελληνικής Αστυνομίας κλπ., όταν αυτές είναι εν ισχύ, και όχι μόνον όσες πιστοποιούνται από τα ΚΕΠΑ.

Οι CHÓRES τραγουδούν για το “Άλμα Ζωής” [vid]

Είχα καρδιά που άνθιζε: Η εκδήλωση και τα βιωματικά μαθήματα πολυφωνικού τραγουδιού πραγματοποιούνται στο πλαίσιο μιας ευρύτερης συνεργασίας μεταξύ της χορωδίας CHÓRES και του Πανελλήνιου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής», με στόχο την ενδυνάμωση των ασθενών.

ΕΣΑμεΑ: Να μπει τέλος στη δυσμενή μεταχείριση των πολιτών με αναπηρία

ΕΣΑμεΑ: Διάταξη νόμου που θα απαγορεύει εκδηλώσεις δημοσίων αρχών και φορέων που δεν πληρούν προδιαγραφές προσβασιμότητας, φυσικής και ψηφιακής ζητά η Συνομοσπονδία από τον Πρωθυπουργό.

Έντονη διαμαρτυρία της ΕΣΑμεΑ στον Χατζηδάκη για την προκήρυξη ΔΕΔΔΗΕ

ΕΣΑμεΑ: Η Συνομοσπονδία ΑμεΑ ζητά από τον υπουργό την ανάκληση της προκήρυξης ΑΡΙΘΜΟΣ 1/2022 πλήρωσης τριακοσίων ενενήντα τριών (393) θέσεων προσωπικού με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, με προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων και δικαιολογητικών από τις 16.06.2022 έως τις 06.07.2022.