Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ & ΑΜΕΑ

Άλμα ζωής: Άρχισε το 7ο πανελλήνιο συνέδριο επισκεπτών υγείας

Άλμα ζωής: Άρχισε το 7ο πανελλήνιο συνέδριο επισκεπτών υγείας

Άλμα ζωής: Το επιστημονικό πρόγραμμα του συνεδρίου περιλαμβάνει την προάσπιση και την προαγωγή της υγείας με κάθε σύγχρονο τρόπο και μέσο με υποστηρικτές τους Επισκέπτες Υγείας.

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Επισκεπτών Υγείας διοργανώνει το 7ο Πανελλήνιο Συνέδριο Επισκεπτών Υγείας, Δημόσιας και Κοινοτικής Υγείας, το οποίο θα διεξαχθεί στις 15-18 Φεβρουαρίου στην Αθήνα με υβριδική μορφή (διαδικτυακά και με φυσική παρουσία) στο ξενοδοχείο «Crowne Plaza Athens City Center» (Μιχαλακοπούλου 50, 115 28 Αθήνα).

Το επιστημονικό πρόγραμμα του συνεδρίου περιλαμβάνει την προάσπιση και την προαγωγή της υγείας με κάθε σύγχρονο τρόπο και μέσο με υποστηρικτές τους Επισκέπτες Υγείας. Η θεματολογία είναι προσανατολισμένη στην τρέχουσα επικαιρότητα, στη μετά COVID-19 εποχή, και των αναγκών που δημιούργησε. Η Πρόεδρος του Πανελληνίου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» θα συμμετάσχει ως ομιλήτρια σε Στρογγυλό Τραπέζι, που πραγματοποιείται σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Καρκίνου, το Σάββατο 17/2, με θέμα «Η επιτυχία των στρατηγικών πρόληψης του καρκίνου είναι υπόθεση όλων μας».

Η ομιλία που θα πραγματοποιήσει θα έχει θέμα «Συνέργειες και συνεργασίες επιστημονικών και κοινωνικών φορέων – Η αξία τους στην πρόληψη του καρκίνου»

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Webinar από την κυρία Μιχαλοπούλου Παρασκευή την ημέρα καρκίνου

Γίνε εθελόντρια στο Άλμα ζωής δηλώνοντας συμμετοχή μέχρι 26 Ιανουαρίου

Μελέτη για την ποιότητα ζωής ασθενών με λεμφοίδημα

Classes for Confidence στο Metropolitan, με συνεργασία του Συλλόγου "Άλμα Ζωής"

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Access Denied: Απροσπέλαστες για τα άτομα με αναπηρία οι ιστοσελίδες των ευρωπαϊκών πολιτικών κομμάτων

Access Denied: Οι σοβαρές ελλείψεις στην προσβασιμότητα των ιστοσελίδων των μεγάλων ευρωπαϊκών πολιτικών κομμάτων καθιστούν πολύ δύσκολη την ενημέρωση των ατόμων με αναπηρία για τις Ευρωεκλογές.

Τα Γραφεία Δικαιωμάτων των Νοσοκομείων στην Υπηρεσία του Πολίτη

Τα Γραφεία Προστασίας Δικαιωμάτων των Ληπτών Υπηρεσιών Υγείας των Νοσοκομείων μπορούν και πρέπει να διαδραματίσουν καθοριστικό ρόλο στην διαμόρφωση ενός ποιοτικού και ασθενοκεντρικού Συστήματος Υγείας στη χώρα μας

ΚΕΦΙ: Συμμετέχει στο Φεστιβάλ Εθελοντισμού Voluntary Action 2024 - ΚΟΣΜΟΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ

ΚΕΦΙ: Είναι μια γιορτή προσφοράς, συνεργασίας και ευγνωμοσύνης και ένας χώρος συνάντησης για Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις, εθελοντές και πολίτες. Ελάτε να γνωρίσετε το έργο του ΚΕΦΙ από κοντά!