Άποψη

Hellenic HealthCare Group: Το νέο παιδί του ομίλου

Hellenic HealthCare Group: Το νέο παιδί του ομίλου

Hellenic Healtcare Group:Το νέο "παιδί" του ομίλου Hellenic Healthcare group στοχεύει να σπάσει τους εκπαιδευτικούς φραγμούς και να αποτελέσει μία καινοτομία στον ιατρικό κόσμο που όμοια της δεν υπάρχει στην Ελλάδα και γι αυτό την κάνει μοναδική και πολλά υποσχόμενη.

Ο όμιλος Hellenic health care ετοιμάζει μια πρωτοποριακή κίνηση η οποία θα θέσει νέους κανόνες στον ιατρικό εκπαιδευτικό δρώμενα  και σίγουρα θα είναι η αρχή για να ακολουθήσουν και άλλες παρόμοιες δράσεις από ιδιωτικούς ομίλους που σίγουρα θα  θέσουν τις βάσεις για μία νέα εποχή στην εκπαίδευση η οποία θα είναι άκρως εντυπωσιακή και η οποία θα γράψει την δική της ιστορία στον τομέα της υγείας .
Με το όνομα HEAL θα ονομάσει το καινούργιο του και πολλά υποσχόμενο εκπαιδευτικό κέντρο το οποίο βρίσκεται στο Μαρούσι  και θα είναι εξοπλισμένο με κάθε αναγκαία υποδομή προκειμένου να φιλοξενήσει σεμινάρια, συνέδρια αλλά και να στεγάσει οποιοδήποτε εκπαιδευτικό δρώμενο, πειραματική πράξη η καινοτόμα πρακτική.

Το κέντρο αποτελεί όραμα του ομίλου και στοχεύει σε εκπαίδευση, μετεκπαίδευση, έρευνα ιατρικών θεμάτων και κατάρτιση όλων των επιστημών της υγείας (γιατροί, νοσηλευτές κτλ). Καθώς και στην στήριξη εισηγήσεων του ιατρικού προσωπικού του ομίλου HGG για
· επίτευξη, ομοιομορφία και συντονισμό επιστημονικών εκδηλώσεων και δράσεων. Η υλοποίησή του λοιπόν και η λειτουργία του θα ταράξει τα νερά της εκπαίδευσης και σίγουρα θα αφήσει τεράστια παρακαταθήκη γνωστικού αλλά και πρακτικού υλικού από τις προηγούμενες στις επόμενες γενιές.
Στόχοι που θέλουν να υλοποιεί το προσωπικό
· Να υπάρχει ενιαία κατάρτιση στο επιστημονικό προσωπικό 
· Να συντονίζονται στην περιφέρεια ενιαίες ομιλίες δράσεις.
· Να συμμετάσχει σε συνέδρια και εκδηλώσεις το ιατρικό προσωπικό του ομίλου
·Τη συνεργασία με εκπαιδευτικά ιδρύματα σε Ελλάδα και εξωτερικό.
·Το τεράστιο έργο των γιατρών του ομίλου να δημιουργηθεί μια ηλεκτρονική βιβλιοθήκη που θα το συμπεριλάβει.
Το παραπάνω εγχείρημα πραγματικά είναι κάτι μοναδικό τόσο επειδή δεν υπάρχει όμοιο του σε ολόκληρη Ανατολική Ευρώπη, όσο και γιατί είναι πρώτη φορά που ένας όμιλος υγείας προβαίνει σε μια προσπάθεια στέγασης της πειραματικής και εκπαιδευτικής ιατρικής πράξης όπου θα καταφέρει να ενώσει τον ιατρικό κόσμο από άκρη σε άκρη επιτυγχάνοντας την εξέλιξη και αποκατάσταση των θεμάτων υγείας.
Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Metropolitan General : Στηρίζει τους αθλητές Ελλήνων Καλαθοσφαιριστών με Αμαξίδιο

E. Alexandrakis: Health expenditure shall be viewed as an investment and not as a cost

ΟΜΙΛΟΣ ΥΓΕΙΑ: Αποτελέσματα 9μήνου 2018

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

10ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ασθενών στις 10 και 11 Νοεμβρίου

Ένωση Ασθενών Ελλάδας: Υπό τον τίτλο «Μία Δεκαετία Διεκδικήσεων: Το Όραμα, Οι Προκλήσεις και τα Επόμενα Βήματα», το 10ο  επετειακό Πανελλήνιο Συνέδριο Ασθενών αναδεικνύει την ανάγκη αλλά και την αξία της συμμετοχικότητας της Κοινωνίας των Πολιτών στις διαδικασίες λήψεις αποφάσεων.

Παγκόσμια ημέρα διατροφής: Υπάρχει λύση στην παχυσαρκία;

Παγκόσμια ημέρα διατροφής: Επισημάνσεις από τον κ. Ευμένη Π. Καραφυλλίδη, Κλινικό Διαιτολόγο – Διατροφολόγο Διευθυντή Διαιτολογικού Τμήματος του Μetropolitan General, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής, την 16η Οκτωβρίου,

ΣΑΜΣΚΠ: Παραχώρηση χώρου στο δημαρχείο Ηλιούπολης για υποστήριξη των ΑμΣΚΠ

ΣΑΜΣΚΠ: Από Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2021 και κάθε Τρίτη από τις 16:00 μ.μ έως 18:00 μ.μ άτομα του Δ.Σ του Συλλόγου Ατόμων με Σκλήρυνση Κατά Πλάκας θα παραβρίσκονται στο Δημαρχείο Ηλιούπολης στην Αίθουσα Υποδοχής (ισόγειο) επί της διεύθυνσης Σοφ. Βενιζέλου 112 & Πρωτόπαππα.

Κολονοσκόπηση, για την πρόληψη του καρκίνου του παχέος εντέρου

Όλοι μας έχουμε ακούσει τη φράση πολύποδες του παχέος εντέρου. Πολλοί μάλιστα συγχέουν τους πολύποδες με τον καρκίνο του παχέος εντέρου, και μάλιστα ίσως και κάποια από τα άτομα που διαβάζουν αυτή τη στιγμή να ανήκουν σε αυτούς.