Άποψη

Hellenic HealthCare Group: Το νέο παιδί του ομίλου

Hellenic HealthCare Group: Το νέο παιδί του ομίλου

Hellenic Healtcare Group:Το νέο "παιδί" του ομίλου Hellenic Healthcare group στοχεύει να σπάσει τους εκπαιδευτικούς φραγμούς και να αποτελέσει μία καινοτομία στον ιατρικό κόσμο που όμοια της δεν υπάρχει στην Ελλάδα και γι αυτό την κάνει μοναδική και πολλά υποσχόμενη.

Ο όμιλος Hellenic health care ετοιμάζει μια πρωτοποριακή κίνηση η οποία θα θέσει νέους κανόνες στον ιατρικό εκπαιδευτικό δρώμενα  και σίγουρα θα είναι η αρχή για να ακολουθήσουν και άλλες παρόμοιες δράσεις από ιδιωτικούς ομίλους που σίγουρα θα  θέσουν τις βάσεις για μία νέα εποχή στην εκπαίδευση η οποία θα είναι άκρως εντυπωσιακή και η οποία θα γράψει την δική της ιστορία στον τομέα της υγείας .
Με το όνομα HEAL θα ονομάσει το καινούργιο του και πολλά υποσχόμενο εκπαιδευτικό κέντρο το οποίο βρίσκεται στο Μαρούσι  και θα είναι εξοπλισμένο με κάθε αναγκαία υποδομή προκειμένου να φιλοξενήσει σεμινάρια, συνέδρια αλλά και να στεγάσει οποιοδήποτε εκπαιδευτικό δρώμενο, πειραματική πράξη η καινοτόμα πρακτική.

Το κέντρο αποτελεί όραμα του ομίλου και στοχεύει σε εκπαίδευση, μετεκπαίδευση, έρευνα ιατρικών θεμάτων και κατάρτιση όλων των επιστημών της υγείας (γιατροί, νοσηλευτές κτλ). Καθώς και στην στήριξη εισηγήσεων του ιατρικού προσωπικού του ομίλου HGG για
· επίτευξη, ομοιομορφία και συντονισμό επιστημονικών εκδηλώσεων και δράσεων. Η υλοποίησή του λοιπόν και η λειτουργία του θα ταράξει τα νερά της εκπαίδευσης και σίγουρα θα αφήσει τεράστια παρακαταθήκη γνωστικού αλλά και πρακτικού υλικού από τις προηγούμενες στις επόμενες γενιές.
Στόχοι που θέλουν να υλοποιεί το προσωπικό
· Να υπάρχει ενιαία κατάρτιση στο επιστημονικό προσωπικό 
· Να συντονίζονται στην περιφέρεια ενιαίες ομιλίες δράσεις.
· Να συμμετάσχει σε συνέδρια και εκδηλώσεις το ιατρικό προσωπικό του ομίλου
·Τη συνεργασία με εκπαιδευτικά ιδρύματα σε Ελλάδα και εξωτερικό.
·Το τεράστιο έργο των γιατρών του ομίλου να δημιουργηθεί μια ηλεκτρονική βιβλιοθήκη που θα το συμπεριλάβει.
Το παραπάνω εγχείρημα πραγματικά είναι κάτι μοναδικό τόσο επειδή δεν υπάρχει όμοιο του σε ολόκληρη Ανατολική Ευρώπη, όσο και γιατί είναι πρώτη φορά που ένας όμιλος υγείας προβαίνει σε μια προσπάθεια στέγασης της πειραματικής και εκπαιδευτικής ιατρικής πράξης όπου θα καταφέρει να ενώσει τον ιατρικό κόσμο από άκρη σε άκρη επιτυγχάνοντας την εξέλιξη και αποκατάσταση των θεμάτων υγείας.
Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Metropolitan General : Στηρίζει τους αθλητές Ελλήνων Καλαθοσφαιριστών με Αμαξίδιο

E. Alexandrakis: Health expenditure shall be viewed as an investment and not as a cost

ΟΜΙΛΟΣ ΥΓΕΙΑ: Αποτελέσματα 9μήνου 2018

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Πανικάρια Επιτροπή Εθελοντών Αιμοδοτών - Μάρτιος 2024

Ας συμβάλουμε όλοι μαζί στην εθελοντική αιμοδοσία είτε συμμετέχοντας άμεσα σ’ αυτήν είτε ευαισθητοποιώντας και ενημερώνοντας τους συνανθρώπους μας για το πιο υψηλό έργο ανθρώπινης αλληλεγγύης.

Βράβευσε τους αθλητές που κατέκτησαν μετάλλιο σε μεγάλες διεθνείς διοργανώσεις

ΕΟΑΚ: Μετά από δύο αναβολές πέρυσι (λόγω του εθνικού πένθους για το δυστύχημα στα Τέμπη και τις σφοδρές χιονοπτώσεις στην Αττική) η Ελληνική Ομοσπονδία Αθλητισμού Κωφών, βράβευσε τη Δευτέρα (19/2) τους αθλητές και τις αθλήτριες της Ομοσπονδίας

Ελάχιστα επεμβατικές τεχνικές για γυναικολογικές παθήσεις

Η γυναικολογική ογκολογία είναι ένας κρίσιμος κλάδος της γυναικολογίας, ο οποίος εστιάζει στην πρόληψη, τη διάγνωση και την θεραπεία των νεοπλασμάτων στα γυναικεία γεννητικά όργανα. Αυτά τα νεοπλάσματα περιλαμβάνουν τόσο τους καλοήθεις όσο και τους κακοήθεις όγκους, όπως ο καρκίνος.

ΕΣΑμεΑ: Παραβίαση του συστήματος προσλήψεων ατόμων με αναπηρία και χρόνιες παθήσεις στους ΟΤΑ

Η ΕΣΑμεΑ διαμαρτύρεται για την παραβίαση του συστήματος προσλήψεων των ατόμων με αναπηρία ή/και με χρόνιες παθήσεις και των μελών των οικογενειών τους σε προκηρύξεις για θέσεις των Ο.Τ.Α.

Συνέχιση Λειτουργίας Μικτού Κέντρου - Διημέρευσης Ημερήσιας Φροντίδας Α.με.Α. «Η Γέφυρα»

ΕΣΑμεΑ: Το αναγνωρισμένο Σωματείο με την επωνυμία Παγχιακός Σύλλογος Ατόμων με Αναπηρία που λειτουργεί το Μικτό Κέντρο Διημέρευσης Ημερήσιας Φροντίδας Α.με.Α. «Η Γέφυρα», κάνει γνωστό ότι για την κάλυψη των κενών θέσεων δυνητικά ωφελούμενων μπορούν να υποβάλλουν αίτηση-συμμετοχής