Ασφάλιση Υγείας

Τομή στον χώρο της υγείας η συνεργασία Εθνικής Ασφαλιστικής με την Hellenic Healthcare

Τομή στον χώρο της υγείας η συνεργασία Εθνικής Ασφαλιστικής με την Hellenic Healthcare

Η νέα συνεργασία του ΟΜΙΛΟΥ HELLENIC HEALTHCARE με την ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ  αποτελεί τομή στο χώρο της υγείας για την  Ελλάδα.

Υπεγράφη η νέα στρατηγική  συνεργασία του ΟΜΙΛΟΥ HELLENIC HEALTHCARE με την ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ για την κάλυψη των ασφαλισμένων της στα νοσοκομεία του Ομίλου. Νέες δυνατότητες για τους ασφαλισμένους.

Το δίκτυο του Hellenic Healthcare Group εξαγόρασε πρόσφατα τα νοσοκομεία ΥΓΕΙΑ, METROPOLITAN, ΜΗΤΕΡΑ, METROPOLITAN GENERAL και ΛΗΤΩ, οπότε προσφέρει  την δυνατότητα παροχής των πλέον εξειδικευμένων και σύγχρονων ιατρικών υπηρεσιών τόσο σε επίπεδο γενικής ιατρικής, όσο και στην παιδιατρική και την μαιευτική-γυναικολογία.

Η νέα συμφωνία αποτελεί τομή στο χώρο της υγείας στην χώρα και θα δώσει την δυνατότητα στους ασφαλισμένους της ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ να κάνουν χρήση των υψηλότατου επιπέδου ιατρικών υπηρεσιών του Ομίλου απολαμβάνοντας παράλληλα ιδιαίτερα προνόμια που η ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ εξασφάλισε γι’ αυτούς. Με τον τρόπο αυτό, η πρώτη ασφαλιστική εταιρία στην Ελλάδα συνδυάζει τις δυνάμεις της με τον μεγαλύτερο Όμιλο παροχής ιατρικών υπηρεσιών προς όφελος των ασφαλισμένων της που θα απολαμβάνουν τις υπηρεσίες του συνόλου  των νοσοκομείων και μαιευτηρίων του Ομίλου με όρους που περιλαμβάνουν επιτάχυνση των διαδικασιών εξυπηρέτησής τους και άλλα προνόμια.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Όλα τα προγράμματα για τις επιχειρήσεις που θα βγουν το 2024

ΕΦΚΑ ΔΥΠΑ: Χάρτης πληρωμών για 22 έως τις 26 Απριλίου 2024

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

NHS: Η ιδιωτική αγορά ασφάλισης υγείας αυξήθηκε κατά 385 εκατ. £ σε 1 έτος

NHS: Οι ασφαλιστικές εταιρείες έχουν επισημάνει αυξήσεις των ασφαλίστρων άνω του 10%, με μία να τα τοποθετεί έως και 40% φέτος, αντανακλώντας αύξηση των αξιώσεων και υψηλότερο ιατρικό κόστος.

ΑΑΔΕ: Ξεκίνησαν οι τροποποιητικές δηλώσεις Ε9

ΑΑΔΕ: Οι ιδιοκτήτες ακινήτων μπορούν να χρησιμοποιήσουν την εφαρμογή για να διορθώσουν τυχόν ανακρίβειες στις φορολογικές τους δηλώσεις ΕΝΦΙΑ, με αποτέλεσμα η ΑΑΔΕ να εκδώσει ενημερωμένη εκκαθαριστική δήλωση.