Tεχνολογία

Smartphones: Συμβουλές για να τα κρατάτε δροσερά στη ζέστη

Smartphones: Συμβουλές για να τα κρατάτε δροσερά στη ζέστη

Εάν βρίσκεστε ήδη σε ζεστό καιρό, θα ήταν συνετό να αποφύγετε τη χρήση αυτών των εφαρμογών εκτός αν είναι απολύτως απαραίτητο – ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι θα βρείτε σκιά ή ένα πιο δροσερό σημείο για να χρησιμοποιήσετε το τηλέφωνό σας, θα κάνει μεγάλη διαφορά στη θερμοκρασία του. Κρατήστε το τηλέφωνό σας μακριά από τον ήλιο

Smartphones: Εταιρείες όπως η κινεζική Xiaomi έχουν αναπτύξει πτυσσόμενα smartphone σε μια προσπάθεια να εισέλθουν στην αγορά. — Με πολλά μέρη του κόσμου (συμπεριλαμβανομένου του Ηνωμένου Βασιλείου) να αντιμετωπίζουν τις πιο καυτές θερμοκρασίες που έχουν καταγραφεί, πολλοί θα επεκτείνουν τις ανησυχίες τους πέρα ​​από τους εαυτούς τους και άλλους ανθρώπους για την προστασία των τεχνολογικών ειδών τους από υπερθέρμανση και, μαζί με αυτό, από μακροχρόνιες ζημιές. Ένα πρόβλημα με την τεχνολογία είναι καθώς οι συσκευές γίνονται όλο και πιο προηγμένες και γίνονται πιο συμπαγείς.

Καθώς η απόδοσή τους αυξάνεται και το μέγεθός τους μειώνεται, αυτές οι συσκευές παράγουν περισσότερη θερμότητα.

Αυτό το ζήτημα επιδεινώνεται σε θερμότερο καιρό. Αρκετές εταιρείες τεχνολογίας διερευνούν τι μπορεί να γίνει για τη βελτίωση των συσκευών και της θέρμανσης, μεταξύ άλλων σε νανοκλίμακα, αλλά στο μεταξύ η θέρμανση των συσκευών παραμένει ένα πρόβλημα.

Για να παράσχουν κάποιες συμβουλές στους αναγνώστες του Digital Journal, οι ειδικοί στο VPNOverview.com έχουν παράσχει παραδείγματα των καλύτερων τρόπων για να διατηρείτε ένα smartphone και άλλες συσκευές δροσερές κατά τη διάρκεια του πιο ζεστού καιρού. Παρόμοια καθοδήγηση παρέχεται από το Tech Radar. Αφαιρέστε τη θήκη του τηλεφώνου σας Το να κρατάτε το smartphone σας σε μια θήκη είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να το προστατεύσετε από ζημιές, ωστόσο, μια θήκη μπορεί να είναι μια μορφή μόνωσης και να κρατά τη θερμότητα από το τηλέφωνό σας, αυξάνοντας τον κίνδυνο υπερθέρμανσης του smartphone σας.

Αν αφαιρέσετε τη θήκη του smartphone σας, η θερμότητα θα διαλυθεί γρήγορα και θα διατηρήσει το τηλέφωνό σας πιο δροσερό.

Φυσικά, οι θήκες τηλεφώνων είναι σημαντικές για την προστασία του smartphone σας, αλλά ακόμη και να τη βγάλετε για λίγα λεπτά σε ένα ασφαλές περιβάλλον μπορεί να κάνει το τηλέφωνό σας το καλό.

Βγάλτε το τηλέφωνό σας από την τσέπη σας Αν και μπορεί να είναι χρήσιμο να κρατάτε το smartphone σας στην τσέπη σας, οι τσέπες είναι μικροί χώροι και καταλήγουν να πιέζουν το τηλέφωνό σας στο δέρμα σας, που σημαίνει ότι το τηλέφωνό σας θα απορροφήσει πολλή από τη θερμότητα του σώματός σας. Εάν δεν έχετε τσάντα για να κρατάτε το τηλέφωνό σας όταν βρίσκεστε εν κινήσει, μια πιο χαλαρή τσέπη, όπως μια μεγάλη τσέπη πουκαμίσου, μπορεί επίσης να είναι ένα καλό μέρος για να κρατήσετε το smartphone σας.

Αλλάξτε τις ρυθμίσεις του smartphone σας: Υπάρχουν μερικές αλλαγές που μπορείτε να κάνετε στις ρυθμίσεις του smartphone σας που μπορούν να μειώσουν την μπαταρία και την ενέργεια που χρησιμοποιεί το τηλέφωνό σας και στη συνέχεια να διατηρήσουν το τηλέφωνό σας δροσερό.

Πρώτον, θα πρέπει να απενεργοποιήσετε τυχόν ρυθμίσεις δεδομένων όταν δεν τις χρειάζεστε ή ακόμα και να προχωρήσετε ένα βήμα παραπέρα και να θέσετε το τηλέφωνό σας σε λειτουργία πτήσης όταν δεν το χρησιμοποιείτε. Αυτό μπορεί να εξοικονομήσει μπαταρία του smartphone σας, η οποία είναι στενά συνδεδεμένη με τη θερμοκρασία του τηλεφώνου σας.

Μια άλλη ρύθμιση που μπορείτε να αλλάξετε είναι η φωτεινότητα του τηλεφώνου σας.

Η μείωση της φωτεινότητας θα μειώσει την ποσότητα της μπαταρίας που χρησιμοποιείται και στη συνέχεια θα μειώσει τη θερμοκρασία του smartphone σας. Μην χρησιμοποιείτε υπερβολικά το smartphone σας Υπάρχουν εφαρμογές και λογισμικό, ιδιαίτερα εφαρμογές παιχνιδιών και εφαρμογές βίντεο που μπορούν να εξαντλήσουν πολλή μπαταρία στο τηλέφωνό σας και να το ζεστάνουν.

Εάν βρίσκεστε ήδη σε ζεστό καιρό, θα ήταν συνετό να αποφύγετε τη χρήση αυτών των εφαρμογών εκτός αν είναι απολύτως απαραίτητο – ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι θα βρείτε σκιά ή ένα πιο δροσερό σημείο για να χρησιμοποιήσετε το τηλέφωνό σας, θα κάνει μεγάλη διαφορά στη θερμοκρασία του. Κρατήστε το τηλέφωνό σας μακριά από τον ήλιο

Μπορεί να φαίνεται προφανές, αλλά το να αποτρέψετε την υπερθέρμανση του τηλεφώνου σας είναι πολύ πιο εύκολο από το να επισκευάσετε το τηλέφωνό σας από υπερθέρμανση. Απλά πράγματα, όπως η διατήρηση του smartphone σας σε ένα πιο δροσερό δωμάτιο ή στη σκιά, μπορούν να βοηθήσουν πολύ στην προστασία του, επομένως, την επόμενη φορά που θα βγείτε έξω, να έχετε επίγνωση του σημείου που αφήνετε το τηλέφωνό σας και να βεβαιωθείτε ότι είναι σε σκιερό ή δροσερό σημείο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Τα smartphones προκαλούν τις περισσότερες πυρκαγιές στον Καναδά

Βιντεοπαιχνίδια και Τικ-Τοκ - καταφύγιο για νέους και νέες στη χώρα των Ταλιμπάν

Τα ακουστικά βαρηκοΐας είναι πιο έξυπνα από ποτέ

Η εξάρτηση μόνον από τους κωδικούς πρόσβασης αποδοκιμάζεται ως σημαντικό ελάττωμα ασφαλείας στο Διαδίκτυο

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Βελτιωμένο γλυκαιμικό έλεγχο με την αντλία ινσουλίνης Medtronic MiniMed™ 780G¹

Βελτιωμένο γλυκαιμικό έλεγχο και μεγαλύτερη ικανοποίηση από τη θεραπεία δείχνουν τα αποτελέσματα της μελέτης της Medtronic, ADAPT που δημοσιεύθηκαν στο The Lancet Diabetes & Endocrinology, μεταξύ αυτών που χρησιμοποιούν το σύστημα αντλίας ινσουλίνης Medtronic MiniMed™ 780G¹, σε σύγκριση με τις ενέσεις ινσουλίνης.

Οι φοιτητές στα Βρετανικά Πανεπιστήμια προειδοποιούνται να προσέχουν τις κοινές διαδικτυακές απάτες

Βεβαιωθείτε ότι έχετε δει το ακίνητο αυτοπροσώπως πριν καταθέσετε οποιοδήποτε είδος προκαταβολής και επιδιώξτε να χρησιμοποιήσετε έναν αξιόπιστο φοιτητικό πράκτορα ενοικιάσεων για να αποφύγετε να πέσετε θύμα αυτού του είδους της απάτης.

Κιτ γρήγορης εξέτασης για τον προσδιορισμό της ανοσίας ενός ατόμου έναντι του SARS-CoV-2 και των παραλλαγών του

Χρησιμοποιώντας κλινικά δείγματα (συμπεριλαμβανομένων τόσο του ολικού αίματος όσο και του πλάσματος) και το Διεθνές Πρότυπο και Πίνακα Αναφοράς του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας για τα αντισώματα κατά του SARS-CoV-2, η ομάδα διαπίστωσε ότι μια εξέταση ολικού αίματος όπως η cpVNT θα μπορούσε να είναι εξίσου κατατοπιστική με μια εξέταση μόνο για το πλάσμα.

Επιστήμονες στην Κίνα έφτιαξαν μάσκα που μπορεί να ανιχνεύσει στον αέρα τον κορωνοϊό (SARS-CoV-2) και τον ιό της γρίπης (H5N1 και Η1Ν1).

Πρόσθεσε ότι αν μελλοντικά εμφανιστεί κάποιος νέος αναπνευστικός ιός, ο αισθητήρας μπορεί εύκολα να τροποποιηθεί ανάλογα, ώστε να ανιχνεύει και τον νέο μικροοργανισμό.

Πώς να ξεκινήσετε το ταξίδι σας στην τεχνητή νοημοσύνη

"Με άλλα λόγια, αν είστε μια μικρή εταιρεία και θέλετε να ασχοληθείτε με δεδομένα και τεχνητή νοημοσύνη, δεν χρειάζεται να έχετε μια τεράστια υποδομή πληροφορικής και το δικό σας κέντρο δεδομένων", εξηγεί ο Astorino.

Ήρθε η ώρα να αποσυνδεθείτε για να αυξήσετε την παραγωγικότητά σας

Για παράδειγμα, η υπερβολική χρήση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης μπορεί να οδηγήσει σε μειωμένο, διαταραγμένο και καθυστερημένο ύπνο, ο οποίος, με τη σειρά του, συνδέεται με κατάθλιψη, απώλεια μνήμης και κακές ακαδημαϊκές επιδόσεις.

Νέα τεχνολογία για την απεικόνιση δεσμίδων αξονικών ινών στον αμφιβληστροειδή για την έγκαιρη διάγνωση οπτικών νευροπαθειών

Η ROTA υποστηρίζει μια εξαιρετικά ευαίσθητη και ειδική τεχνική για την προώθηση της διάγνωσης του γλαυκώματος και των οπτικών νευροπαθειών.

Η NASA χρηματοδότησε τεχνολογία που βοηθά στην ανακούφιση από τα συμπτώματα της εμμηνόπαυσης

Το Τρίγωνο θα μπορούσε να αποδείξει την αποτελεσματικότητα ενός ένθετου υφάσματος σταθεροποίησης της θερμοκρασίας για ένα γάντι διαστημικής στολής ενσωματώνοντας υλικά αλλαγής φάσης σε μικροκάψουλες μέσα στο υλικό.