Tεχνολογία

Οnline Πωλήσεις: Χιλιάδες ρομπότ ετοιμάζουν και διεκπεραιώνουν τις παραγγελίες των πελατών

Οnline Πωλήσεις: Χιλιάδες ρομπότ ετοιμάζουν και διεκπεραιώνουν τις παραγγελίες των πελατών

Παράλληλα, είναι σημαντικό ότι έχει δοθεί σημασία στη λεπτομέρεια, καθώς τα ρομποτάκια δεν χρησιμοποιούν κάποιο βραχίονα για να εγκλωβίζει τα προϊόντα και τα τρόφιμα πολλά εκ των οποίων είναι εύθραυστα και μπορεί να καταστραφούν με τέτοιους μηχανισμούς.

Οnline Πωλήσεις: Βρετανικός κολοσσός online πωλήσεων προϊόντων σούπερ μάρκετ έχει εκτοξεύσει τα κέρδη του το τελευταίο διάστημα, καθώς στηρίζει τη λειτουργία του στις απόλυτα αυτοματοποιημένες αποθήκες του. Και αυτό γιατί ρομποτάκια εργάζονται πυρετωδώς – θυμίζοντας ένα πραγματικό «μελίσσι» προκειμένου να ετοιμάσουν και να διεκπεραιώσουν τις παραγγελίες των πελατών, χωρίς να υπάρχει καθόλου ανθρώπινος παράγοντας.

Συγκεκριμένα σε 52.000 τετραγωνικά μέτρα εργάζονται δύο χιλιάδες ρομποτάκια.

Το κάθε ρομπότ εργάζεται για τουλάχιστον 20 ώρες και στη διάρκεια της βάρδιάς του μπορεί να τοποθετήσει ως και δύο εκατομμύρια τρόφιμα και άλλα προϊόντα που έχουν παραγγείλει οι πελάτες.

Πρόκειται για παραγωγή έργου, η οποία ήταν αδύνατη να γίνει από άνθρωπο με όσο εντατικούς ρυθμούς και αν εργαζόταν.

Παράλληλα, είναι σημαντικό ότι έχει δοθεί σημασία στη λεπτομέρεια, καθώς τα ρομποτάκια δεν χρησιμοποιούν κάποιο βραχίονα για να εγκλωβίζει τα προϊόντα και τα τρόφιμα πολλά εκ των οποίων είναι εύθραυστα και μπορεί να καταστραφούν με τέτοιους μηχανισμούς.

Τα ρομπότ ενσωματώνουν ένα μηχανισμό που στην ουσία «ρουφά» τα προϊόντα ώστε να ελαχιστοποιείται σε μεγάλο βαθμό η πιθανότητα να υποστούν κάποια ζημιά.

Είναι χαρακτηριστικό ότι τα αυτόνομα ρομπότ έχουν τη δυνατότητα να κάνουν απογραφή προϊόντων σε μεγάλες μονάδες, σκανάροντας χιλιάδες ετικέτες το δευτερόλεπτο, καθώς δημιουργούν έναν τρισδιάστατο χάρτη του χώρου. Επιπλέον, μπορούν να διαβάσουν ποια προϊόντα λήγουν, ποια είναι σε λάθος ράφια και ποια ράφια έχουν αδειάσει.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Τα ρομπότ αντικαθιστούν σερβιτόρους στην Κίνα – Τι έρχεται

Σετ εκπαιδευτικής ρομποτικής αξίας 30 εκατομμυρίων ευρώ αποκτούν νηπιαγωγεία, δημοτικά και γυμνάσια

Τα ρομπότ καφέ του Τόκιο προσφέρουν ευκαιρίες εργασίας σε άτομα που δυσκολεύονται να εργαστούν έξω από το σπίτι.

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Eρευνητές ανέπτυξαν αισθητήρα που βοηθάει τη μηχανή να εξακριβώσει την ταυτότητα των ατόμων μέσω της αναπνοής

Η ομάδα εξέτασε δείγματα αναπνοής από έξι άτομα και στη συνέχεια ένα μεγαλύτερο δείγμα 20 ατόμων. Τα ευρήματα αποκάλυψαν σταθερά ότι μπορούσαν να προσδιορίσουν το άτομο με μέση ακρίβεια λίγο κάτω από το 98% και στις δύο ομάδες δειγμάτων.

Το Ηνωμένο Βασίλειο σημειώνει αύξηση ρεκόρ στις διαδικτυακές "ρομαντικές" απάτες

Εκτός από την παροχή μιας εικόνας για τις γεωγραφικές περιοχές ανησυχίας, το SocialCatfish.com έχει παράσχει στο Digital Journal σημεία και συμπτώματα που πρέπει να προσέξετε και δραστηριότητες που θα πρέπει να στέλνουν σήματα κινδύνου.

Μπορεί να γίνει αξιολόγηση στο Σύστημα Υγείας;

Start-up: Μία πρωτοποριακή πλατφόρμα λειτουργεί παρακολουθώντας όλα τα σχόλια των ασθενών που αφήνονται σε διαδικτυακές πλατφόρμες αναθεώρησης και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, προσφέροντας έναν επαναστατικό νέο τρόπο αξιολόγησης της εμπειρίας φροντίδας των ασθενών.

Τέλος οι ενδονοσοκομειακές λοιμώξεις με την υπογραφή Ελλήνων ερευνητών

Αυτή η σκόνη έχει χαμηλό κόστος και μεγάλη διάρκεια ζωής (>5 έτη), έχει λάβει πιστοποίηση ISO και ενεργοποιείται ακόμη και με την επίδραση του φωτός εσωτερικών χώρων (λάμπες αλογόνου, LED, πυρακτώσεως κλπ). Το σημαντικότερο είναι ότι δεν χρειάζεται κάποιος ειδικός τεχνικός για την εφαρμογή της.

Κοιμηθείτε καλύτερα το βράδυ με τη βοήθεια 10 έξυπνων προϊόντων

Το LectroFan Classic (SoundofSleep.com) προσφέρει 20 μοναδικούς ψηφιακούς ήχους για την κάλυψη των θορύβων, συμπεριλαμβανομένων 10 διαφορετικών ήχων ηλεκτρικού ανεμιστήρα και 10 παραλλαγών καθαρού λευκού θορύβου (συμπεριλαμβανομένων των παραλλαγών του ροζ και του καφέ θορύβου).

Οι επισκέψεις τηλεϋγείας θα μπορούσαν σύντομα να γίνουν ακριβότερες για πολλούς Αμερικανούς

Ανέφερε επίσης τις ανησυχίες σχετικά με την προσβασιμότητα στην υγειονομική περίθαλψη για ασθενείς της υπαίθρου που βασίζονται σε μεγάλο βαθμό σε επισκέψεις τηλεϋγείας τα τελευταία δύο χρόνια.

Νέα τεχνολογία μειώνει την πιθανότητα βλάβης των νεύρων από λάθη του χειρουργού

Καθώς τα πλουρονικά έχουν ήδη έγκριση από τον FDA, θα υποβληθεί φάκελος ταχείας έγκρισης για τη νέα τεχνολογία, βάσει των κατευθυντήριων οδηγιών του Οργανισμού, οι οποίες επιτρέπουν κλινικές μελέτες φάσης Ι με ασφαλείς μικροδόσεις πιθανών υποψηφίων φαρμάκων, ταχύτερα από ό,τι συνήθως.