Ταξίδια

Υποβρύχιο ξενοδοχείο στο Ντουμπάι

Υποβρύχιο ξενοδοχείο στο Ντουμπάι

Αυτό το ξενοδοχείο σχεδιάζεται ειδικά για εκείνους που στη ντουλάπα τους, το σμόκιν κρέμεται δίπλα στη στολή κατάδυσης.
Η κατασκευαστική εταιρεία Drydocks World έχει υπογράψει σύμβαση με μια ελβετική εταιρεία για να αναπτύξει μια σειρά από υποθαλάσσια ξενοδοχεία γύρω από το Ντουμπάι, συμπεριλαμβανομένου του Water Discus Hotel.

Tο ξενοδοχείο θα διαθέτει 21 δωμάτια, κέντρο καταδύσεων και ένα μπαρ, όλα αυτά 10 μέτρα κάτω από την επιφάνεια του ωκεανού.
Κάθε δωμάτιο θα διαθέτει ειδικό φωτισμό, για να μπορούν οι επισκέπτες να φωτογραφίσουν τη θαλάσσια ζωή γύρω τους.
Το ξενοδοχείο θα διαθέτει δύο κύριους “δίσκους” – έναν κάτω και έναν πάνω από το νερό – το οποίο θα συνδεθεί με τρία πόδια, που θα διαθέτουν κλιμακοστάσια και ανελκυστήρες.
Το έργο έχει επτά διαφορετικούς τύπους κτηρίων, το καθένα από τα οποία θα κοστίσει μεταξύ $50 εκ. και $120 εκ. δολάρια.
Το Associated Press αναφέρει ότι τα προηγούμενα σχέδια να αναπτυχθεί ένα άλλο υποβρύχιο ξενοδοχείο στο Ντουμπάι δεν καρποφόρησαν. Ας ελπίσουμε ότι θα έχουν καλύτερη τύχη αυτή τη φορά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Η Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού γιορτάζεται στις 27 Σεπτεμβρίου κάθε έτους

Αφγανός πρώην υπουργός παραδίδει τώρα φαγητό στη Γερμανία με το ποδήλατό του

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Το Εθνικό Κέντρο Τυφώνων των ΗΠΑ προειδοποιεί για τον επερχόμενο τυφώνα IDA

Όσον αφορά τους ανέμους, το Εθνικό Κέντρο Τυφώνων (NHC) λέει ότι οι ζημιές από τον άνεμο θα μπορούσαν να είναι "δυνητικά καταστροφικές" κοντά στο σημείο όπου ο πυρήνας του Ida κάνει προσγείωση στη Λουιζιάνα. Οι άνεμοι τροπικής καταιγίδας αναμένεται να χτυπήσουν στην ενδοχώρα σε τμήματα της Λουιζιάνα και του Μισισιπή τουλάχιστον μέχρι τη Δευτέρα.

Οι Ταλιμπάν εξαπέλυσαν επίθεση αστραπής για να καταλάβουν το Αφγανιστάν καθώς αποχώρησαν ξένα στρατεύματα

Οι εικόνες από την τελευταία πορεία τους προς την Καμπούλ δεν ήταν πτώματα στους δρόμους και αιματηρά πεδία μάχης, αλλά Ταλιμπάν και κυβερνητικοί αξιωματούχοι που κάθονταν άνετα στους καναπέδες καθώς επισημοποιούσαν την παράδοση πόλεων και επαρχιών.

Το Πεκίνο προσπάθησε να διατηρήσει ανεπίσημους δεσμούς με τους Ταλιμπάν κατά τη διάρκεια της αποχώρησης των ΗΠΑ από το Αφγανιστάν.

Η κατάληψη των Ταλιμπάν ανοίγει μια στρατηγική πόρτα στην Κίνα φορτωμένη με κινδύνους και ευκαιρίες. Η διατήρηση της σταθερότητας μετά από δεκαετίες πολέμου στον δυτικό γείτονά του θα είναι το κύριο μέλημα του Πεκίνου, καθώς επιδιώκει να εξασφαλίσει τα σύνορά του και τις στρατηγικές επενδύσεις υποδομής στο γειτονικό Πακιστάν, όπου βρίσκεται ο Οικονομικός Διάδρομος Κίνας-Πακιστάν.

Πλήγμα για τον τουρισμό της Νότιας Αφρικής από λεηλασίες και ταραχές

«Μόλις ηρεμήσουν οι ταραχές, η Νότια Αφρική είναι πολύ δημοφιλής και όταν είναι ασφαλές να έρθουν, οι άνθρωποι σίγουρα θα ταξιδέψουν», δήλωσε ο Hellerle του οίκου Umzolozolo, σημειώνοντας ότι ορισμένα καταφύγια στο KwaZulu-Natal ήταν άδεια από τον Μάρτιο του 2020. «Ελπίζω και προσεύχομαι.»

Κατασκευή πλωτής πόλης στις Μαλβίδες λόγω της ανόδου της στάθμης της θάλασσας

Θα προστεθεί ένα σχολείο και ένα νοσοκομείο, ένα δίκτυο ανανεώσιμων πηγών ενέργειας θα τροφοδοτεί την πόλη, ενώ οι τιμές των κατοικιών λέγεται ότι θα διαμορφωθούν έτσι ώστε να εξυπηρετούν όλα τα εισοδηματικά επίπεδα.