Ρεπορτάζ Υγείας

Ποια τα νέα μέλη της επιτροπής του Υπ. Υγείας που αξιολογεί τις μετακινήσεις προσωπικού

Ποια τα νέα μέλη της επιτροπής του Υπ. Υγείας που αξιολογεί τις μετακινήσεις προσωπικού

Συγκροτήθηκε με απόφαση της ηγεσίας του υπουργείου Υγείας το τριμελές όργανο της Κεντρικής Υπηρεσίας, αρμόδιας για την αξιολόγηση των υποψηφίων για κάλυψη θέσης με μετάταξη ή απόσπαση, στο πλαίσιο του Ενιαίου Συστήματος Κινητικότητας.

Ποια όμως είναι τα νέα μέλη που ορίστηκαν;

  1. ΙΩΑΝΝΗΣ ΒΛΑΣΣΗΣ, υπάλληλος του Υπουργείου Οικονομικών, του κλάδου ΠΕ Δημοσιονομικών, με βαθμό Α΄, Προϊστάμενος της Γενικής Διεύθυνσης Διοικητικών Υπηρεσιών και Τεχνικής Υποστήριξης.
  2. ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΦΑΚΟΥΚΑΚΗ, του κλάδου ΠΕ Διοικητικού, με βαθμό Α΄, Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Ανθρώπινου Δυναμικού και Διοικητικής Υποστήριξης.
  3. ΕΥΓΕΝΙΑ ΓΙΑΝΝΙΟΥΔΑΚΗ, του κλάδου ΠΕ Διοικητικού, με βαθμό Α΄, Προϊσταμένη του Τμήματος Διαχείρισης και Ανάπτυξης Ανθρωπίνου Δυναμικού ως Αναπληρώτρια Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Ανθρώπινου Δυναμικού και Διοικητικής Υποστήριξης.

Γραμματέας ορίζεται ο ΗΛΙΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ, του κλάδου ΠΕ Διοικητικού, ο οποίος υπηρετεί στο Τμήμα Οργάνωσης, Εκπαίδευσης και Στοχοθεσίας Οργανικών Μονάδων Κεντρικής Υπηρεσίας της Διεύθυνσης Ανθρώπινου Δυναμικού και Διοικητικής Υποστήριξης.

Β. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

  1. ΒΛΑΣΣΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
  2. ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΑΠΑΝΟΤΗ-ΚΩΣΤΗ, του κλάδου ΠΕ Διοικητικού, με βαθμό Α΄, Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Διεθνών Σχέσεων.
  3. ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΦΑΚΟΥΚΑΚΗ, του κλάδου ΠΕ Διοικητικού, με βαθμό Α΄, Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Ανθρώπινου Δυναμικού και Διοικητικής Υποστήριξης.

Γραμματέας ορίζεται ο ΚΑΡΑΝΑΣΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ , του κλάδου ΔΕ Διοικητικών Γραμματέων, ο οποίος υπηρετεί στο Τμήμα Ευρωπαϊκής Ένωσης της Διεύθυνσης Διεθνών Σχέσεων.

Γ. ΑΥΤΟΤΕΛΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

  1. ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΦΑΚΟΥΚΑΚΗ, του κλάδου ΠΕ Διοικητικού, με βαθμό Α΄, Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Ανθρώπινου Δυναμικού και Διοικητικής Υποστήριξης.
  1. ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΜΗΛΩΝΗΣ, του κλάδου ΠΕ Διοικητικού, με βαθμό Α΄, Προϊστάμενος της Αυτοτελούς Διεύθυνσης Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης.
  1. ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΚΕΛΕΠΟΥΡΗΣ, του κλάδου ΠΕ Πληροφορικής, με βαθμό Α΄, Προϊστάμενος Τμήματος Ηλεκτρονικών Υπηρεσιών Υγείας, ως Αναπληρωτής Προϊστάμενος της Αυτοτελούς Διεύθυνσης Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης.

Γραμματέας ορίζεται η ΤΣΙΓΓΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΗ, του κλάδου ΔΕ Προσωπικού Η/Υ, η οποία υπηρετεί στο Τμήμα Μηχανογραφικών Υποδομών της Αυτοτελούς Διεύθυνσης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Πώς διαφέρει ο κορωνοϊός από τη γρίπη

Η πρόωρη εμμηνόπαυση συνδέεται με καρδιαγγειακές παθήσεις στις γυναίκες,

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα