Ρεπορτάζ Υγείας

Πλεύρης Θεσσαλονίκη: Αποδέχτηκε το αίτημα συνάντησης με την οικογένεια του 3χρονου κοριτσιού

Πλεύρης Θεσσαλονίκη: Αποδέχτηκε το αίτημα συνάντησης με την οικογένεια του 3χρονου κοριτσιού

Πλεύρης Θεσσαλονίκη: Οι γονείς του 3χρονου κοριτσιού που έχασε άδικα τη ζωή του τόσο πρόωρα στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης είχαν ζητήσει συνάντηση με τον Υπουργό Υγείας, έτσι ώστε να δοθεί η απαιτούμενη προσοχή στην διαλεύκανση της υπόθεσης. Ο κ. Θάνος Πλεύρης αποδέχθηκε άμεσα το αίτημα για συνάντηση.

Οι γονείς του 3χρονου κοριτσιού που έχασε άδικα τη ζωή του τόσο πρόωρα στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης είχαν ζητήσει συνάντηση με τον Υπουργό Υγείας, έτσι ώστε να δοθεί η απαιτούμενη προσοχή στην διαλεύκανση της υπόθεσης. Ο κ. Θάνος Πλεύρης αποδέχθηκε άμεσα το αίτημα για συνάντηση, με σκοπό να πραγματοποιηθεί μέσα στις επόμενες ημέρες. Άλλωστε, ο ίδιος από την πρώτη στιγμή είχε επικοινωνήσει με την οικογένεια για να εκφράσει τα συλλυπητήριά του, διαβεβαιώνοντάς τους παράλληλα πως θα διενεργηθεί εκτενέστατη έρευνα για την διαπίστωση της αιτίας του θανάτου του 3χρονου κοριτσιού.

Πολλά τα ερωτηματικά που βασανίζουν τους γονείς

Το 3χρονο παιδί κατέληξε το μεσημέρι της 1ης Μαΐου στη ΜΕΘ Παίδων του Ιπποκράτειου νοσοκομείου Θεσσαλονίκης, όπου και μεταφέρθηκε έπειτα από 10ημερη νοσηλεία στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου. Οι γονείς της άτυχης 3χρονης είναι ικανοποιημένοι από το γεγονός ότι ο Θάνος Πλεύρης έχει διατάξει ήδη τη διενέργεια έρευνας προκειμένου να διακριβωθούν οι συνθήκες νοσηλείας της μικρής στο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης “Παπαγεωργίου”, ενώ οι ίδιοι απέστειλαν πριν από λίγο, σήμερα, έγγραφο αίτημα προς τον Θάνο Πλεύρη, με το οποίο ζητούν συνάντηση μαζί του. Άμεσα ο Υπουργός Υγείας αποδέχθηκε την πρόταση και η συνάντηση πρόκειται να λάβει χώρα εντός των επόμενων ημερών.

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Θεσσαλονίκη: Ο θάνατος του 3χρονου κοριτσιού δημιουργεί τεράστια ερωτηματικά

Ριζικές αλλαγές στην εξωσωματική γονιμοποίηση

Η «ανάγνωση» της πανδημίας - Οι νέοι κανόνες συνύπαρξης με τον κορωνοϊό

Πλεύρης: Δεν ακυρώνεται το πιστοποιητικό εμβολιασμού γιατί είναι ευρωπαϊκό

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Βραζιλία: Τα κοινωνικά προγράμματα έχουν αποτρέψει 1,4 εκατ. θανάτους σε 20 χρόνια

Βραζιλία: Η υψηλή κάλυψη των τριών προγραμμάτων οδήγησε σε μειώσεις των συνολικών ποσοστών νοσηλείας και θνησιμότητας, ιδιαίτερα μεταξύ παιδιών κάτω των πέντε ετών και ενηλίκων άνω των 70 ετών.

Περίπου 15 εκατομμύρια Σουδανοί χρειάζονται επείγουσα υγειονομική βοήθεια

Μέχρι στιγμής, στο Σουδάν έχουν καταγραφεί 14.790 θάνατοι, ενώ ο αριθμός των εκτοπισθέντων έχει φτάσει τα 8,2 εκατομμύρια, σύμφωνα με την τελευταία έκθεση του Γραφείου των Ηνωμένων Εθνών.