Ρεπορτάζ Υγείας

Νοσοκομείο ΠΑΙΔΩΝ : Ένορκη Διοικητική Εξέταση για σεξουαλική παρενόχληση παιδιών

Νοσοκομείο ΠΑΙΔΩΝ : Ένορκη Διοικητική Εξέταση για σεξουαλική παρενόχληση παιδιών

Ερευνούν αν έχουν δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση περισσότερα παιδιά στο νοσοκομείο ΠΑΙΔΩΝ «Αγλαΐα Κυριάκού», με αφορμή την σεξουαλική παρενόχληση από ένα 14χρονο αγόρι σε 7χρονο αγόρι και το 13χρονο κορίτσι.

Η ιατροδικαστική εξέταση στο 7χρονο αγόρι και το 13χρονο κορίτσι και η κατάθεση τους στους παιδοψυχολόγους της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων, θα δώσουν απαντήσεις για τις σοκαριστικές καταγγελίες σεξουαλικής παρενόχλησης στο νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριάκού». Τα δύο παιδιά, περιέγραψαν στο περιβάλλον τους, ότι παρενοχλήθηκαν από ένα 14χρονο αγόρι, σε χώρους του νοσοκομείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες και οι τρεις ανήλικοι βρίσκονται στο  νοσοκομείο ΠΑΙΔΩΝ «Αγλαΐα Κυριάκού» με Εισαγγελική παραγγελία, λόγω οικογενειακών προβλημάτων και δεν νοσηλεύονται για λόγους υγείας. Παράλληλα με την αστυνομική έρευνα, για τα καταγγελλόμενα περιστατικά, διενεργείται Ένορκη Διοικητική Εξέταση, με εντολή του Υπουργού Υγείας.

  • Να θυμίσουμε ότι πριν λίγο καιρό είχαν κατηγορηθεί και εργαζόμενοι του νοσοκομείου ΠΑΙΔΩΝ «Αγλαΐα Κυριάκού» για σεξουαλική παρενόχληση παιδιών .
Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Μίνα Γκάγκα στο healthweb: Στόχος μας η διακριτή διοίκηση του Νοσοκομείου ‘’ΕΛΠΙΔΑ’’ από το ΠΑΙΔΩΝ

Το Νέο Πρόσωπο της Κυστικής Ίνωσης-Ανοιχτό Διαδικτυακό Συνέδριο

Εντολή Πλεύρη για ΕΔΕ μετά από περιστατικό ξυλοδαρμού

Υπουργός υγείας: Διαβάζοντας healthweb ανακάλυψε την πραγματική λίστα αναμονής χειρουργείων στο ‘Παίδων Αγία Σοφία’

Βοηθώντας τους ατροφικούς μύες να ξαναχτιστούν καλύτερα

Νέο εργαλείο προβλέπει τον κίνδυνο επανεισαγωγής στο νοσοκομείο για παιδιά πριν από το εξιτήριο

Να γιατί το εμβόλιο COVID ανήκει στον κατάλογο του CDC με τα προγραμματισμένα εμβόλια των παιδιών

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Οι ισχυρές σχέσεις μεταξύ εφήβων και γονέων οδηγούν σε καλύτερα αποτελέσματα για την υγεία των νεαρών ενηλίκων

"Το συνολικό μοτίβο αυτών των αποτελεσμάτων υποδηλώνει ότι οι ισχυρές σχέσεις μεταξύ των εφήβων και των μητέρων και των πατέρων τους οδηγούν σε καλύτερη υγεία και ευημερία στη νεαρή ενήλικη ζωή", δήλωσε ο Ford. "Οι προσπάθειες για την ενίσχυση των σχέσεων γονέων και εφήβων μπορεί να έχουν σημαντικά μακροπρόθεσμα οφέλη για την υγεία".

Πεντάγωνο: Υψηλότερα ποσοστά καρκίνου για πιλότους & πληρώματα εδάφους

Πεντάγωνο: Οι στρατιωτικοί πιλότοι και τα πληρώματα εδάφους που τροφοδοτούν και συντηρούν τα αεροσκάφη τους έχουν υψηλότερα ποσοστά ορισμένων τύπων καρκίνου, δείχνει μια νέα μελέτη.

Μη ρεαλιστικές απόψεις για το άτμισμα: Σχεδόν το 50% των γονέων είναι σίγουρο ότι θα γνώριζε αν το παιδί του ατμίζει

Μη ρεαλιστικές απόψεις για το άτμισμα: Σχεδόν οι μισοί γονείς δηλώνουν ότι θα γνώριζαν σίγουρα αν το παιδί τους ατμίζει, παρά τα χαρακτηριστικά των συσκευών ατμίσματος που καθιστούν εύκολη την απόκρυψη ή τη συγκάλυψη της χρήσης τους, σύμφωνα με νέα εθνική δημοσκόπηση. Τέσσερις στους πέντε γονείς πιστεύουν επίσης ότι ο έφηβος ή η έφηβος τους […]

Νέο αυτοκόλλητο επίθεμα ικανό για τη θεραπεία του στοματικού λειχήνα και της υποτροπιάζουσας αφθώδους στοματίτιδας

Η μελέτη, με επικεφαλής τον David T. Wu της Οδοντιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Χάρβαρντ, χαρακτήρισε ex vivo την προσκόλληση σε διάφορους στοματικούς ιστούς (γλώσσα, χείλη, ούλα, βλεννογόνος του βλεννογόνου) με μηχανικές δοκιμές

Η υπολειτουργία της ανοσολογικής απόκρισης μπορεί να εξηγήσει τη σχέση της παχυσαρκίας με τη σοβαρότητα της COVID-19

Όμως, τα παχύσαρκα άτομα έχουν ήδη χρόνια υψηλότερα επίπεδα λεπτίνης και ο Clatworthy λέει ότι είναι πιθανό να μην παράγουν πλέον επαρκή πρόσθετη λεπτίνη ως απάντηση στη μόλυνση ή να μην είναι ευαίσθητα σε αυτήν, με αποτέλεσμα να μην διεγείρονται επαρκώς τα ανοσοποιητικά τους κύτταρα.

Ωνάσειο: Ελληνικά Προγράμματα Μεταμόσχευσης Συμπαγών Οργάνων

Ωνάσειο: Παρουσίαση των τριών Ελληνικών Προγραμμάτων Μεταμόσχευσης Συμπαγών Οργάνων, της Χειρουργικής Κλινικής Μεταμοσχεύσεων Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και Γ.Ν.Θ. «Ιπποκρατείου», του Γ.Ν. «Λαϊκό» και του Ωνασείου Καρδιοχειρουργικού Κέντρου.