Search Icon
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Ρεπορτάζ Υγείας

Μίνα Γκάγκα: Χριστουγεννιάτικη επίσκεψη της Αναπληρώτριας Υπουργού στο «Νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης»

Μίνα Γκάγκα: Χριστουγεννιάτικη επίσκεψη της Αναπληρώτριας Υπουργού στο «Νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης»

Μίνα Γκάγκα: Κοντά στα παιδιά βρέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 23 Δεκεμβρίου η Αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας, Μίνα Γκάγκα η οποία επισκέφθηκε το ωραία στολισμένο και γιορτινό «Παίδων Πεντέλης».

Κοντά στα παιδιά βρέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 23 Δεκεμβρίου η Αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας, Μίνα Γκάγκα η οποία επισκέφθηκε το ωραία στολισμένο και γιορτινό «Παίδων Πεντέλης». Η Μίνα Γκάγκα αντάλλαξε ευχές με το προσωπικό του νοσοκομείου, ενώ είχε και μια έκπληξη για τα παιδιά: με ένα ξωτικό μοίρασαν μπαλόνια, γλυκά και έπαιξαν μαζί τους.

Η Αναπληρώτρια Υπουργός ευχήθηκε σε όλα τα παιδιά και τους γονείς τους γρήγορα περαστικά, καλές γιορτές και Καλή Χρονιά. Η κα Γκάγκα δήλωσε ότι είναι πολύ σημαντικό να αισθάνονται όλοι τη χαρά και το πνεύμα των εορτών και ευχαρίστησε όλο το προσωπικό του νοσοκομείου, τον Διοικητή κύριο Δαλαΐνα, την αναπληρώτρια διοικήτρια κυρία Κατοίκου αλλά και τον πατέρα Παπαστάχη που ήταν εκεί και μοίραζε δώρα στα παιδιά, όπως κάθε χρόνο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Μ.Γκάγκα στο healthweb.gr : Τα επικαιροποιημένα εμβόλια γρίπης και κορωνοϊού προστατεύουν  και από τις νέες παραλλαγές

Το πρώτο βήμα για τον ατομικό ηλεκτρονικό φάκελο υγείας- Με ένα κλικ όλες οι διαγνωστικές εξετάσεις

Ολόκληρη η ομιλία της Μίνας Γκάγκα στη Βουλή για ν/σ στην Δευτεροβάθμια περίθαλψη

Μίνα Γκάγκα: "Στόχος του νομοσχεδίου είναι ένα δυναμωμένο ΕΣΥ"

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Γιατί ζητά δειγματοληψία του νερού των Χανιών ο ΕΟΔΥ;

ΕΟΔΥ δειγματοληψία: Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας επισημαίνει την αύξηση του αριθμού των θετικών καλλιεργειών κοπράνων για Campylobacter spp στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων κατά το πρώτο πεντάμηνο του 2024.

Οι αξιολογήσεις με αστέρια των νοσοκομείων CMS προσφέρουν περιορισμένο μέτρο χειρουργικής ποιότητας

Οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι το προσαρμοσμένο ως προς τον κίνδυνο και την αξιοπιστία ποσοστό θνησιμότητας 30 ημερών μειώθηκε από 6,80 σε 4,93 τοις εκατό στα νοσοκομεία ενός και πέντε αστέρων, αντίστοιχα, (προσαρμοσμένη αναλογία πιθανοτήτων, 1,86).

Το τακτικό ροχαλητό μπορεί να είναι κακό για την καρδιά σας, προτείνει έρευνα

Εάν αισθάνεστε ροχαλητό μαζί με σημάδια ανεπαρκούς ύπνου, υπερβολική υπνηλία ή παρατηρούμενα προβλήματα αναπνοής κατά τη διάρκεια του ύπνου, συνιστάται να συζητήσετε με το γιατρό σας ή έναν ειδικό που μπορεί να συστήσει μια μελέτη ύπνου.

Η «ψευδής αίσθηση ασφάλειας» κάνει τους τουρίστες επιρρεπείς σε ασθένειες που σχετίζονται με τη ζέστη, λένε οι ειδικοί

Η έντονη εφίδρωση, η αδυναμία, ο γρήγορος παλμός και οι κράμπες μπορεί να είναι όλα σημάδια ότι πρέπει να βγείτε από τη ζέστη. «Όταν είστε σε διακοπές, νιώθετε αλάνθαστος και δεν ανησυχείτε για αυτά τα πράγματα», είπε ο Γουντ. «Δεν πρέπει, αλλά χρησιμοποιήστε την ίδια αίσθηση που θα χρησιμοποιούσατε οπουδήποτε αλλού».

Ηπατίτιδα Ε: Μπορεί να είναι σεξουαλικά μεταδιδόμενη λοίμωξη;

Ηπατίτιδα Ε: Η παρουσία του HEV συσχετίστηκε με κατεστραμμένα σπερματοζωάρια - δυνητικά αλλοιώνοντας τη δομή τους και μειώνοντας την ικανότητά τους να κινούνται μέσω του σπερματικού υγρού.

Η επόμενη πανδημία θα αφορά την μικροβιακή αντοχή

Ηλίας Μόσιαλος: "Η τεχνητή νοημοσύνη είναι εδώ. Στην Ελλάδα υπάρχει επιτροπή για το θέμα, αλλά δεν περιλαμβάνει εκπροσώπους από τον τομέα της Υγείας, παρότι το 30% των δεδομένων προέρχεται από την Υγεία"

Close Icon