Ρεπορτάζ Υγείας

Γ.Ν. Έλενα Βενιζέλου: “Σε εξέλιξη οι εργασίες αποκατάστασης της θέρμανσης”

Γ.Ν. Έλενα Βενιζέλου: “Σε εξέλιξη οι εργασίες αποκατάστασης της θέρμανσης”

Γ.Ν. Έλενα Βενιζέλου: Ο Υπουργός Υγείας, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης προχώρησε στην παύση των καθηκόντων της Διοικήτριάς του, Βασιλικής Γεννηματά λόγω της θέρμανσης.

Σε ανακοίνωση σχετικά με το ζήτημα της θέρμανσης του Γ.Ν ΕΛΕΝΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ προέβη το νοσοκομείο λίγες ώρες αφού ο Υπουργός Υγείας, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης προχώρησε στην παύση των καθηκόντων της Διοικήτριάς του, Βασιλικής Γεννηματά. Όπως επισημαίνει στην ανακοίνωση το νοσοκομείο σχετικά με την βλάβη στο σύστημα θέρμανσης, «είναι σε εξέλιξη οι εργασίες αποκατάστασης της λειτουργίας του». Καθήκοντα Διοικήτριας αναλαμβάνει η αναπληρώτρια Φωτεινή Θειακού.

Γ.Ν ΕΛΕΝΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ: Αναλυτικά η ανακοίνωση του νοσοκομείου

«Σχετικά με τη βλάβη στο σύστημα θέρμανσης στο Κτήριο Α’ του Γ.Ν. “Έλενα Βενιζέλου”, διευκρινίζεται ότι είναι σε εξέλιξη οι εργασίες αποκατάστασης της λειτουργίας του, που προβλέπουν:

  • αντικατάσταση τμήματος κεντρικού δικτύου θέρμανσης – ψύξης στο υπόγειο και
  • αντικατάσταση συλλεκτών διανομής ζεστού νερού θέρμανσης στο μηχανοστάσιο του κτηρίου.

 

Για την προσωρινή επίλυση του προβλήματος, έως ότου είναι πλήρως λειτουργικό το κεντρικό σύστημα θέρμανσης, τοποθετήθηκαν ήδη θερμαντικά σώματα. Από σήμερα, δηλαδή, στα εξωτερικά ιατρεία του Νοσοκομείου υπάρχει θέρμανση».

Ο κ. Χρυσοχοΐδης προχώρησε νωρίτερα σήμερα στην καρατόμηση της διοικήτριας του Έλενα Βενιζέλου, λόγω έλλειψης θέρμανσης του κεντρικού κτιρίου εδώ και δύο εβδομάδες καθώς υπήρχαν τεχνικά προβλήματα με τον καυστήρα, ο οποίος «έσκασε» όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται λόγω παλαιότητας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Παύεται από τα καθήκοντά της η Διοικήτρια του Γ.Ν ΕΛΕΝΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ

Παύεται από τα καθήκοντά της η Διοίκηση του Γ.Ν Ηρακλείου «Βενιζέλειο – Πανάνειο»

Παύεται από τα καθήκοντά της η Διοίκηση του Γ.Ν Νέας Ιωνίας Κωνσταντοπούλειο «Αγ. Όλγα»

Παύεται από τα καθήκοντά του ο Διοικητής του νοσοκομείου "Μεταξά"

Παύθηκε ο Πρόεδρος της Εθνικής Αρχής Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής.

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Μεγάλη συμμετοχή αναμένεται στην Πανυγειονομική κινητοποίηση 22 Φεβρουαρίου

Μεγαλειώδεις αναμένονται να είναι οι αυριανές κινητοποιήσεις των υγειονομικών σε ολόκληρη τη χώρα, μέσα από διαμαρτυρίες για την υποστελέχωση, τις πενιχρές απολαβές και την γενικότερη υποβάθμιση της δημόσιας Υγείας.

Είτε ασκείστε τακτικά είτε μία με δύο ημέρες την εβδομάδα, η απώλεια βάρους είναι δυνατή

"Σε υψηλό επίπεδο, αυτή η μελέτη επιβεβαιώνει το παλιό ρητό για τη σωματική δραστηριότητα και την υγεία: οποιαδήποτε δραστηριότητα είναι καλύτερη από καμία δραστηριότητα.

Λίστα αναμονής στα χειρουργεία: Οι περιοχές που "χτυπάνε" κόκκινο

Λίστα αναμονής στα χειρουργεία: Στην κορυφή της αναμονής βρίσκεται η Μακεδονία, όπου ο μεγαλύτερος αριθμός ασθενών  ξεπερνά τους 15.000 και αναγκάζεται να περιμένει ακόμη και περισσότερο από 12 μήνες για μια χειρουργική επέμβαση σε δημόσια νοσοκομεία.

Αγρότες: Σε ασφυκτικό κλοιό το κέντρο της Αθήνας - Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις [vid]

Αγρότες: Έχουν τεθεί σε ισχύ οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας λόγω των κινητοποιήσεων των αγροτών σύμφωνα με την Εκπρόσωπο Τύπου Ελληνικής Αστυνομίας Κωνσταντία Δημογλίδου.

Ερευνητές συνδυάζουν σύγχρονο εξοπλισμό για αυξημένη ακρίβεια στην ανάλυση της σύστασης σώματος

Τελικά, ο συνδυασμός αυτών των δύο τμημάτων εξοπλισμού βοήθησε να επιβεβαιωθεί η ισχυρή σχέση μεταξύ του εξωτερικού σχήματος του σώματος και της εσωτερικής σύνθεσης. «Με τον στόχο μας να συνεισφέρουμε στη βάση γνώσεων, ακόμη και η σύζευξη δύο εκτενώς δοκιμασμένων τμημάτων εξοπλισμού ανοίγει πόρτες σε βαθιές δυνατότητες μέτρησης σώματος που είναι τόσο ακριβείς όσο και μη επεμβατικές», δήλωσε ο Δρ. John Kirwan,