Ρεπορτάζ Υγείας

Εθνικές βουλευτικές εκλογές 2023: Αφιερωμένο τo Doodle της Google στις εκλογές

Εθνικές βουλευτικές εκλογές 2023: Αφιερωμένο τo Doodle της Google στις εκλογές

Εθνικές βουλευτικές εκλογές 2023: Αφιερωμένο τo Doodle της Google στις εκλογές στη χώρα μας, με τις κάλπες να ανοίγουν στις 7 το πρωί και να παραμένουν ανοιχτές μέχρι τις 7 το απόγευμα.

Στις εθνικές βουλευτικές εκλογές του 2023 που πραγματοποιούνται στη χώρα μας αποφάσισε να αφιερώσει σήμερα η Google το doodle της. Οι κάλπες άνοιξαν στις 07:00 το πρωί της 25ης Ιουνίου για τις εθνικές εκλογές 2023. Η ψηφοφορία θα ολοκληρωθεί στις 19:00 το απόγευμα και αμέσως μετά θα αρχίσουν να φτάνουν τα πρώτα αποτελέσματα από τα μικρότερα τμήματα που έχουν λιγότερους εγεγγραμένους ψηφοφόρους.

Οι βουλευτικές εκλογές της 25ης Ιουνίου 2023 θα διεξαχθούν με το σύστημα της ενισχυμένης αναλογικής, εν αντιθέσει με εκείνες της 21ης Μαΐου που διεξήχθησαν με το σύστημα της απλής αναλογικής. Οι επικείμενες εκλογές θα πραγματοποιηθούν με δεσμευμένο συνδυασμό (λίστα) και όχι με σταυρό προτίμησης. Ακριβώς στις 19:00, μόλις κλείσουν οι κάλπες μια γεύση του εκλογικού αποτελέσματος θα δώσει το μεγάλο exit poll που θα παρουσιάσουν τα τηλεοπτικά κανάλια.

Τα αποτελέσματα των εκλογών αναμένεται να ανακοινωθούν πιο γρήγορα καθώς οι εκλογές θα διεξαχθούν με λίστα, χωρίς σταυρούς προτίμησης, ενώ έως τις 21:00 θα υπάρχει μια σαφής εικόνα για το εάν το πρώτο κόμμα έχει πετύχει αυτοδυναμία. Οι 288 έδρες θα κατανεμηθούν σύμφωνα με την ενισχυμένη αναλογική στα κόμματα που συγκέντρωσαν ποσοστό μεγαλύτερο του 3%, ενώ οι υπόλοιπες 12 έδρες προκύπτουν από τη λίστα των κομμάτων με τον τίτλο «ψηφοδέλτιο Επικρατείας».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Τι θα ισχύσει στις αυριανές εκλογές;

Εκλογές ΑμεΑ: Οδηγίες από το Υπουργείο Εσωτερικών για την Κυριακή

Εκλογές Ιουνίου 2023: Αλλάζει το εκλογικό σας κέντρο λόγω Πανελληνίων;

Εκλογές Ιουνίου 2023: Πότε ισχύει η δωρεάν διέλευση των οχημάτων από τα διόδια;

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Το οικονομικό βάρος της παιδικής λεκτικής κακοποίησης από ενήλικες υπολογίζεται σε 300 δισεκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως

Η αντιμετώπισή της μας δίνει ένα ισχυρό μοχλό πρόληψης των διαταραχών ψυχικής υγείας και του τεράστιου κόστους τους τόσο για το Ηνωμένο Βασίλειο όσο και για την παγκόσμια οικονομία.

Οδηγίες καταλληλότητας οδηγών με καρδιολογικές παθήσεις από την Καναδική Καρδιαγγειακή Εταιρεία

"Εάν ένας γιατρός πιστεύει ότι ένας οδηγός είναι επικίνδυνος, σε ορισμένες επαρχίες του Καναδά, η αναφορά στις αρχές μεταφορών είναι υποχρεωτική. Αυτή είναι μία από τις κατευθυντήριες γραμμές που εκδόθηκαν για την ασφάλεια των ασθενών και επίσης για την ασφάλεια των γύρω τους ."

Ντελέκος: Ένα πλαίσιο για να μοιραστούμε το ρίσκο από τις επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής

Ντελέκος (Gallagher Re): Πώς οι τράπεζες, οι ασφαλιστικές εταιρείες και οι ρυθμιστικές αρχές στον κόσμο, την Ευρώπη αλλά και την Ελλάδα αντιμετωπίζουν τις επιπτώσεις αλλά και τις ευκαιρίες που δημιουργεί η κλιματική αλλαγή.

Οι ειδικοί δίνουν συστάσεις για μεγαλύτερη και καλύτερη ζωή σε ασθενείς με κολπική μαρμαρυγή

Μια χαμηλή επιβάρυνση με κολπική μαρμαρυγή σχετίζεται με χαμηλά ποσοστά εγκεφαλικού και καρδιακής ανεπάρκειας. Η μείωση της επιβάρυνσης της κολπικής μαρμαρυγής ΚΜ εξελίσσεται σε θεραπευτικό στόχο σε ασθενείς με κολπική μαρμαρυγή ΚΜ».