Search Icon
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Ρεπορτάζ Υγείας

Απόπειρα δολοφονίας Φίτσο: Σταθερή αλλά κρίσιμη παραμένει η κατάσταση υγείας του πρωθυπουργού της Σλοβακίας Φίτσο

Απόπειρα δολοφονίας Φίτσο: Σταθερή αλλά κρίσιμη παραμένει η κατάσταση υγείας του πρωθυπουργού της Σλοβακίας Φίτσο

Απόπειρα δολοφονίας Φίτσο: Η κατάσταση της υγείας του πρωθυπουργού της Σλοβακίας, Ρόμπερτ Φίτσο, παραμένει σταθερή, αλλά εξακολουθεί να είναι ανησυχητική

Η κατάσταση της υγείας του πρωθυπουργού της Σλοβακίας, Ρόμπερτ Φίτσο, παραμένει σταθερή, αλλά εξακολουθεί να είναι ανησυχητική, όπως ανακοίνωσε σήμερα ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Ρόμπερτ Κάλινακ, μετά την απόπειρα δολοφονίας του χθες.

“Το βράδυ, οι γιατροί επιτύχανε να σταθεροποιήσουν την κατάσταση της υγείας του ασθενούς”, δήλωσε ο Κάλινακ, προσθέτοντας πως “δυστυχώς, η κατάσταση παραμένει πολύ σοβαρή λόγω της σοβαρότητας των τραυμάτων του”. Η αξιολόγηση για την κατάσταση της υγείας του Φίτσο επιβεβαιώθηκε και από τον διευθυντή του νοσοκομείου.

Παράλληλα, η σλοβακική κυβέρνηση ανακοίνωσε ότι σήμερα θα συγκληθεί το συμβούλιο κρατικής ασφάλειας, ενώ το υπουργικό συμβούλιο θα συνεδριάσει από τις 11:00 τοπική ώρα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Ποιος είναι υπεύθυνος για την απόπειρα δολοφονίας του Αλέξανδρου;

Το δικαστήριο καταδίκασε με 10 χρόνια φυλάκιση τον Tory Lanez για τον πυροβολισμό της Megan Thee Stallion

Μάριος Παπαγεωργίου: Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι 2 νέοι κατηγορούμενοι

Ήταν τελικά απόπειρα αυτοκτονίας αυτό που οδήγησε τον 30χρονο δολοφόνο στο νοσοκομείο Νάξου; Αντίδραση Κούγια

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

ΕΚΑΒ: Πώς θα επανδρώνονται τα πληρώματα των ασθενοφόρων στα νησιά σε περιόδους κρίσης;

ΕΚΑΒ: Σε περιόδους έκτακτης ανάγκης ή αυξημένων απαιτήσεων υπηρεσιών, όταν το προσωπικό του ΕΚΑΒ είναι ανεπαρκές για τη στελέχωση ασθενοφόρων, το ΔΣ του ΕΚΑΒ μπορεί κατ' εξαίρεση να αποφασίσει να συμπληρώσει τα πληρώματα με έναν φοιτητή ΙΕΚ ΕΚΑΒ που έχει ολοκληρώσει επιτυχώς το θεωρητικό μέρος των σπουδών του.

Η.Β. NHS - Δαπάνησε 4,1 δισ. λίρες σε 11 χρόνια για αγωγές λόγω εγκεφαλικής βλάβης μωρών

Το NHS Resolution, το οποίο υπερασπίζεται τα νοσοκομεία στην Αγγλία που κατηγορούνται για ιατρική αμέλεια, δαπάνησε 490 εκατ. λίρες επιπλέον για νομικά έξοδα, ανεβάζοντας το συνολικό κόστος αντιμετώπισης των νομικών αγωγών σε 4,1 δισ. λίρες.

Αύξηση των θανάτων στους άνω των 65 λόγω της κλιματικής αλλαγής - Πανεπιστημιακή έκθεση

Όλα αυτά λέει ο καθηγητής αναφέρονται σε μία μελέτη του «Νew England Journal of Medicine», η οποία δημοσιεύτηκε τον Μάρτιο «και ουσιαστικά έρχεται να προσθέσει και άλλες αιτίες κινδύνου από τη χρησιμοποίηση του πετρελαίου ως καύσιμου, αλλά και τη βιομηχανοποιημένη ζωή μας, γιατί πολλά από αυτά τα μικρά σωματίδια βγαίνουν από τα πλαστικά, τα εντομοκτόνα, τα καλλυντικά και από τις δασικές πυρκαγιές, οι οποίες μπορούν να μεταφέρουν αυτά τα ανθυγιεινά στοιχεία εκατοντάδες χιλιόμετρα μακριά».

Ετήσια συνάντηση ASCO 2024: Η φροντίδα των ασθενών βρίσκεται στο επίκεντρο

Όσοι συμμετέχουν αυτοπροσώπως μπορούν επίσης να εγγραφούν χωριστά για δύο εργαστήρια: "Γονιδιωματική 101 για Ογκολόγους" και "Πλοήγηση στην επικοινωνία με σοβαρά άρρωστους ασθενείς". Άλλες προβεβλημένες συνεδρίες περιλαμβάνουν 21 πάνελ βασισμένα σε περιπτώσεις με διαδραστική δημοσκόπηση κοινού και κοινές συνεδρίες με την Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ, το Εθνικό Ινστιτούτο Καρκίνου, την Αμερικανική Ένωση για την Έρευνα για τον Καρκίνο και τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Καρκίνου.

Η πανδημία της Covid μείωσε το προσδόκιμο ζωής παγκοσμίως κατά σχεδόν δύο χρόνια λέει ο ΠΟΥ

Η Αμερική και η Νοτιοανατολική Ασία ήταν οι περιοχές που επλήγησαν περισσότερο, με το προσδόκιμο ζωής να μειώνεται κατά περίπου τρία χρόνια, ανέφερε. Ο Δυτικός Ειρηνικός χτυπήθηκε λιγότερο, με το προσδόκιμο ζωής να μειώνεται μόλις 0,1 έτος.

Καθώς τα κρούσματα COVID αυξάνονται ξανά, τι πρέπει να γνωρίζω για τις νέες παραλλαγές FLiRT

Αν και οι πληροφορίες που έχουμε σε αυτό το στάδιο δεν μας δίνουν σημαντική ανησυχία σχετικά με τις παραλλαγές FLiRT συγκεκριμένα, αντιμετωπίζουμε, ωστόσο, αυξανόμενες λοιμώξεις από COVID για άλλη μια φορά.

Σύμμαχός μας στην πρόληψη του καρκίνου;

Παντζάρια: Πλούσια σε θρεπτικά συστατικά που μπορούν να συμβάλουν στη συνολική μας υγεία και να ενισχύσουν το ανοσοποιητικό σύστημα, το οποίο παίζει σημαντικό ρόλο στην άμυνα του οργανισμού κατά του καρκίνου.

Close Icon