Αποκλειστικά

Ιδού ο διαγωνισμός του ΕΟΦ στον οποίο ο ‘’νικητής’’ μονομάχησε με τον εαυτό του

Ιδού ο διαγωνισμός του ΕΟΦ στον οποίο ο ‘’νικητής’’ μονομάχησε με τον εαυτό του

Της Νικολέτας Ντάμπου 

Η κατακύρωση του διαγωνισμού για την ανάθεση υπηρεσιών αναβάθμισης-ενοποίησης ηλεκτρονικών εφαρμογών κτηνιατρικών προϊόντων και συγκεκριμένα ανάπτυξη λογισμικού διαχείρισης αποθεμάτων, αναβάθμιση και διασύνδεση των βάσεων καταχώρισης των Εκτελωνισμών και των Πωλήσεων καθώς και της βάσης αναζήτησης προϊόντων στο portal του ΕΟΦ (CPV: 72212430-2), αναρτήθηκε στην διαύγεια 27 Μαρτίου 2019 – Διαβάστε εδώ την απόφαση

EOF D

 

Δε μας εξέπληξε ότι στον εν λόγω διαγωνισμό ο ‘’νικητής’’ που μονομάχησε με τον εαυτό του είναι ο Εθνικός Προμηθευτής του ΕΟΦ .

Αυτή την φορά μας εξέπληξε ότι η έκπτωση ξεπέρασε το 1 € και έφτασε 806 € στις 74, 400.000 € που είναι ο συνολικός διαγωνισμός. Αυτό που μας εξέπληξε ,επίσης, είναι ότι χθες 2-4-2019 ξανά είδαμε την ίδια κατακύρωση. Διαβάστε εδώ Επειδή αυτό δεν έχει ξανασυμβεί, παρατηρήσαμε και ότι η απόφαση ανάληψης υποχρέωσης για τον συγκεκριμένο διαγωνισμό βγήκε και αυτή χθες( 2-4-2019).Διαβάστε_εδώ_την_απόφαση_ανάληψης_υποχρέωσης.

Εμείς , γνωρίζουμε ότι πρώτα βγαίνει η απόφαση ανάληψης υποχρέωσης και μετά γίνεται ο διαγωνισμός. Στην Ελλάδα ο ΕΟΦ κάθε μέρα μας διδάσκει διαφορετικά…!

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ : Συνεχίζεται το σκάνδαλο στον ΕΟΦ: Νέος φωτογραφικός διαγωνισμός στον Εθνικό προμηθευτή ΤΟΥ!

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τα προϊόντα κάνναβης

Αποκλειστικό : Μετατίθεται για 1 Ιουλίου η λειτουργία της  ηλεκτρονικής πλατφόρμας προμήθειων της ΕΚΑΠΥ

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

ΣΚΑΝΔΑΛΟ στην ΧΡΩΠΕΙ: Η Καθυστέρηση τριών ετών και ο υπερδιπλασιασμός του κόστους

Όταν ξεκίνησε το μεγάλο στοίχημα της Πολιτείας Καινοτομίας στην ΧΡΩΠΕΙ τον Δεκέμβριο του 2020 είχε δοθεί ένας πανηγυρικός χαρακτήρας και όλοι θεωρούσαν ότι θα γινόταν με ΣΔΙΤ και ότι θα συμμετείχαν πολλές εταιρείες του χώρου ΄με προϋπολογισμό  100.000.000 ευρώ .Είχαν καταθέσει φάκελο τέσσερα (4) κοινοπρακτικά σχήματα και θα υπήρχε και χρηματοδότηση από  το ταμείο ανάκαμψης.

Στ.Κυμπουρόπουλος στο healthweb: Έχουμε μία κρίσιμη ευκαιρία να διαμορφώσουμε το μέλλον της υγείας στην Ευρώπ

Ο κ. Στέλιος Κυμπουρόπουλος Ευρωβουλευτής και ψυχίατρος παραχώρησε συνέντευξη στο www.healthweb.gr και την δημοσιογράφο Νικολέτα Ντάμπου , μιλώντας για τις Σπάνιες παθήσεις και την νωτιαία μυϊκή ατροφία αναδεικνύοντας την ανάγκη να δημιουργηθεί μια ενιαία λίστα υποχρεωτικών νεογνικών ελέγχων στην Ε.Ε αλλά και για τις ελλείψεις φαρμάκων και πως μπορεί να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα σε ευρωπαϊκό επίπεδο αλλά και συγκεκριμένα στην Ελλάδα .

Αποκλειστικό : Στρεβλώσεις στις διαδικασίες αποζημίωσης Υγειονομικού  Υλικού  στον ΕΟΠΥΥ

Στρεβλώσεις στις διαδικασίες που αφορούν στην αποζημίωση αναλώσιμου Υγειονομικού υλικού, εντοπίζονται στον  ΕΟΠΥΥ , σύμφωνα με  το αποκλειστικό ρεπορτάζ του www.healthweb.gr.