Αποκλειστικά

Ιδού ο διαγωνισμός του ΕΟΦ στον οποίο ο ‘’νικητής’’ μονομάχησε με τον εαυτό του

Ιδού ο διαγωνισμός του ΕΟΦ στον οποίο ο ‘’νικητής’’ μονομάχησε με τον εαυτό του

Της Νικολέτας Ντάμπου 

Η κατακύρωση του διαγωνισμού για την ανάθεση υπηρεσιών αναβάθμισης-ενοποίησης ηλεκτρονικών εφαρμογών κτηνιατρικών προϊόντων και συγκεκριμένα ανάπτυξη λογισμικού διαχείρισης αποθεμάτων, αναβάθμιση και διασύνδεση των βάσεων καταχώρισης των Εκτελωνισμών και των Πωλήσεων καθώς και της βάσης αναζήτησης προϊόντων στο portal του ΕΟΦ (CPV: 72212430-2), αναρτήθηκε στην διαύγεια 27 Μαρτίου 2019 – Διαβάστε εδώ την απόφαση

EOF D

 

Δε μας εξέπληξε ότι στον εν λόγω διαγωνισμό ο ‘’νικητής’’ που μονομάχησε με τον εαυτό του είναι ο Εθνικός Προμηθευτής του ΕΟΦ .

Αυτή την φορά μας εξέπληξε ότι η έκπτωση ξεπέρασε το 1 € και έφτασε 806 € στις 74, 400.000 € που είναι ο συνολικός διαγωνισμός. Αυτό που μας εξέπληξε ,επίσης, είναι ότι χθες 2-4-2019 ξανά είδαμε την ίδια κατακύρωση. Διαβάστε εδώ Επειδή αυτό δεν έχει ξανασυμβεί, παρατηρήσαμε και ότι η απόφαση ανάληψης υποχρέωσης για τον συγκεκριμένο διαγωνισμό βγήκε και αυτή χθες( 2-4-2019).Διαβάστε_εδώ_την_απόφαση_ανάληψης_υποχρέωσης.

Εμείς , γνωρίζουμε ότι πρώτα βγαίνει η απόφαση ανάληψης υποχρέωσης και μετά γίνεται ο διαγωνισμός. Στην Ελλάδα ο ΕΟΦ κάθε μέρα μας διδάσκει διαφορετικά…!

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ : Συνεχίζεται το σκάνδαλο στον ΕΟΦ: Νέος φωτογραφικός διαγωνισμός στον Εθνικό προμηθευτή ΤΟΥ!

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Στον αέρα ο έλεγχος στον ΕΟΠΥΥ μετά την κατάργηση της ΥΠΕΔΥΦΚΑ

Επιβεβαίωση του ΗealthWeb: Τελικά διαλύθηκε η ΥΠΕΔΥΦΚΑ και στην πράξη

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Αποκλειστικό : Στρεβλώσεις στις διαδικασίες αποζημίωσης Υγειονομικού  Υλικού  στον ΕΟΠΥΥ

Στρεβλώσεις στις διαδικασίες που αφορούν στην αποζημίωση αναλώσιμου Υγειονομικού υλικού, εντοπίζονται στον  ΕΟΠΥΥ , σύμφωνα με  το αποκλειστικό ρεπορτάζ του www.healthweb.gr.

Σκάνδαλο με τις υποψηφιότητες στις αρχαιρεσίες της ΠΕΦΝΙ

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του healthweb.gr φαίνεται να υπάρχει σοβαρό θέμα με ορισμένες υποψηφιότητες ενόψει των αρχαιρεσιών της Πανελλήνιας Ένωσης Φαρμακοποιών Νοσηλευτικών Ιδρυμάτων (ΠΕΦΝΙ) που αναμένεται να διεξαχθούν την Κυριακή 29/5/ 2022.

Αποκάλυψη: Παρατύπως είναι διοικήτρια η Καρποδίνη στον ΕΟΠΠΥ

Πολλοί αναρωτιούνται γιατί δεν έχει εκδοθεί το ΦΕΚ του διορισμού της διοικήτριας και της μη εκτελεστικής προέδρου στον ΕΟΠΠΥ.Ακούγονται πολλά σενάρια αλλά κανένα δεν μπορεί να φανεί λογικό.

Επιβεβαίωση του ΗealthWeb: Καταργείται η ΥΠΕΔΥΦΚΑ

Καταργείται ο ιστορικός μοναδικός ελεγκτικός μηχανισμός Υγείας , της ΥΠΕΔΥΦΚΑ, με το νομοσχέδιο του Υπουργείου Υγείας για την Πρωτοβάθμια φροντίδα Υγείας . Πλήρης επιβεβαίωση του Healthweb.gr!

Νωτιαία Μυϊκή Ατροφία: Δικαίωμα στην ελπίδα με έγκαιρη διάγνωση

Συνέντευξη στο healthweb.gr με τον κ. Χρήστο Δάκα. Για τις σπάνιες ασθένειες που απειλούν την ζωή των ασθενών και σε κάποιες περιπτώσεις  επιφέρουν χρόνια αναπηρία αλλά  κυρίως για την νωτιαία μυϊκή ατροφία , μίλησε στο healthweb.gr και την Νικολέτα Ντάμπου ο Δρ. Χρήστος Δάκας, Διευθύνων σύμβουλος της Novartis Gene Therapies για Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα.