Αποκλειστικά

Αποκλειστικό: Τους ήρωες γιατρούς ‘ χτυπάει ‘ η ηγεσία του Υπουργείου Υγείας 

Αποκλειστικό: Τους ήρωες γιατρούς ‘ χτυπάει ‘ η ηγεσία του Υπουργείου Υγείας 

Της Νικολέτας Ντάμπου

Τους γιατρούς ‘’ χτυπάει ‘’ η ηγεσία του Υπουργείου Υγείας μέσα από την μείωση των αμοιβών που λαμβάνουν στα απογευματινά ιατρεία των δημόσιων νοσοκομείων .

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του healthweb.gr, η ηγεσία του υπουργείου Υγείας ετοιμάζεται να εκδώσει Κοινή Υπουργική Απόφαση με το υπουργείο Οικονομικών με την οποία θα μειωθεί το ποσοστό αμοιβής των γιατρών αλλά και του νοσηλευτικού προσωπικού καθώς και των τεχνολόγων στα απογευματινά ιατρεία των δημόσιων νοσοκομείων .

Συγκεκριμένα , το ποσοστό των μεικτών αμοιβών όλων των παραπάνω εργαζομένων είναι 50% ,από την θέσπιση των ολοήμερων ιατρείων  το 2010, με απόφαση του τότε υπουργού Υγείας Ανδρέα Λοβέρδου και σήμερα πρόκειται να συμπιεστεί σημαντικά και να φτάσει περίπου στο 40%.

Για το συγκεκριμένο θέμα πραγματοποιήθηκε χθες συνάντηση στο υπουργείο υγείας μεταξύ γιατρών πυρηνικής ιατρικής και ενός συνεργάτη του υπουργού Υγείας , σύμφωνα με πληροφορίες του Healthweb, μέσα από την οποία προέκυψε ότι πιθανότατα το ποσοστό κέρδους των νοσοκομείων θα είναι 55% χωρίς να αποκλείεται και το 60%.

Αξίζει να σημειώσουμε, ότι υπάρχει πλήρης αιφνιδιασμός των γιατρών από την ηγεσία του Υπουργείου Υγείας καθότι δεν κλήθηκαν θεσμικά  οι αντίστοιχες επιστημονικές εταιρείες , των  ιατρών αλλά και των ακτινοθευραπευτών καθώς και των ογκολόγων  αλλά και των ακτινολόγων καθώς και των πυρηνικών ιατρών , για συζήτηση επί των προτάσεων .

Οι γιατροί θεωρούν ότι επιχειρείται η απαξίωση των ολοήμερων ιατρείων, παρότι χιλιάδες ασθενείς εξυπηρετούνται σε ασφαλείς συνθήκες και τα εμπιστεύονται .

Μην ξεχνάμε ότι οι γιατροί εργάζονται σκληρά στα δημόσια νοσοκομεία με χαμηλούς μισθούς αλλά με διαφάνεια και δεν αρνήθηκαν ποτέ τον έλεγχο. 

Ας αναρωτηθούμε όλοι αυτό είναι το ουσιαστικό ευχαριστώ  για τους ”ήρωες  γιατρούς ” της πανδημίας του κορονάϊού που δεν έχει τελειώσει ;

Κύριε Κικίλια, οι γιατροί χόρτασαν με χειροκροτήματα αλλά έμπρακτα δεν βιώνουν το ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σας ! Μήπως έτσι  στρώνετε το χαλί για τα ΣΔΙΤ  με τορπιλισμό των ολοήμερων ιατρείων στα δημόσια νοσοκομεία ;

 

   

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Αποκλειστικό Ηealthweb: Παραιτήθηκε ο διοικητής του Νοσοκομείου "Λαϊκό"

Ο Χρήστος Δάκας στο healthweb : Γονιδιακή θεραπεία: Νέα θεραπευτική προσέγγιση για ασθενείς με SMA

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Αποκλειστικό : Το νοσοκομείο Ευαγγελισμός παίρνει δανεικά από το οφθαλμιατρείο του!

Στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Ευαγγελισμός» φαίνεται ,από δύο προσφάτους μεγάλους διαγωνισμούς, ότι οι  απευθείας αναθέσεις  καλά κρατούν . Παράλληλα, το νοσοκομείο παρουσιάζει ληξιπρόθεσμες οφειλές  άνω των 70.000.000  €  και παίρνει δανεικά από το οφθαλμιατρείο του!

Ο Hardo Fischer αποκλειστικά στο healthweb: Η γονιδιακή θεραπεία εισάγει νέο θεραπευτικό πρότυπο στην Ιατρική

‘’ Η γονιδιακή θεραπεία εισάγει ένα νέο θεραπευτικό πρότυπο στην Ιατρική και  ακολούθως στις πολιτικές αποζημίωσής της από τα συστήματα υγείας. ‘’ λέει ο Hardo Fischer, Medical Director Novartis Gene Therapies, στην αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στο healthweb και την Νικολέτα Ντάμπου .

Ερώτηση 30 βουλευτών για αποκαλυπτικά δημοσιεύματα του Healthweb.gr

Τριάντα βουλευτές κατέθεσαν ερωτήσεις στην Βουλή για τα αποκαλυπτικά δημοσιεύματα του healthweb τα οποία αφορούν στην αναστολή της λειτουργίας του Κέντρου Σπανίων Σκελετικών Νοσημάτων του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών «Λαϊκό».

Αποκλειστικό : Ανεξέλεγκτος συνωστισμός  στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» από Ρομά χωρίς μάσκες

Ομάδες Ρομά χωρίς μάσκες περιφέρονται στους χώρους του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών  «Γ. Γεννηματάς» παρότι η υγειονομική κατάσταση στην Αττική είναι λίγο πριν το «κόκκινο».

Αποκλειστικό ΓΝΑ ΛΑΙΚΟ : «Λουκέτο» στο Κέντρο Σπανίων Σκελετικών Νοσημάτων-Ποιο οργανωμένο σχέ-διο κρύβεται από πίσω

Οργανωμένο σχέδιο βάζει λουκέτο στο Κέντρο Εμπειρογνωμοσύνης Σπανίων Σκελετικών Νοσημάτων του Λαϊκού Νοσοκομείου, σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Healthweb.gr . Στον δρόμο οι ασθενείς. 

Αποκλειστικό ΓΝΑ ΛΑΙΚΟ : Στον δρόμο οι ασθενείς κλείνει το Κέντρο Σπανίων Σκελετικών Νοσημάτων

Της Νικολέτας Ντάμπου Αποκλειστικό ΓΝΑ ΛΑΙΚΟ: To μοναδικό υποψήφιο Κέντρο Εμπειρογνωμοσύνης Σπανίων Σκελετικών Νοσημάτων της χώρας μας κλείνει , σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του www.healthweb.gr , αφήνοντας κυριολεκτικά στον δρόμο τους ασθενείς με σπάνιο σκελετικό νόσημα , πολλοί εκ των οποίων ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες, αλλά και αυτούς που βρίσκονται σε διαδικασία διάσωσης μελών που […]

Επιβεβαιώνεται το αποκλειστικό ρεπορτάζ του healthweb: Τους ήρωες γιατρούς ‘ χτυπάει ‘ η ηγεσία του Υπουργείου Υγείας 

 Της Νικολέτας Ντάμπου Επιβεβαιώνεται πλήρως το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Ηealthweb για την μείωση των μεικτών αμοιβών των γιατρών αλλά και του νοσηλευτικού προσωπικού καθώς και των τεχνολόγων στα απογευματινά ιατρεία των δημόσιων νοσοκομείων, με Κοινή Υπουργική Απόφαση του υπουργείου Υγείας και του υπουργείου οικονομικών. Διαβάστε εδώ:  Αποκλειστικό: Τους ήρωες γιατρούς ‘ χτυπάει ‘ η ηγεσία του Υπουργείου Υγείας  Μία […]