Ρεπορτάζ Υγείας

Ανασχηματισμός-Υπουργείο Υγείας: Αναβαθμίστηκε ο Βασίλης Κοντοζαμάνης.Δεν μετακινήθηκε ο Κικίλιας[vid]

Ανασχηματισμός-Υπουργείο Υγείας: Αναβαθμίστηκε ο Βασίλης Κοντοζαμάνης.Δεν μετακινήθηκε ο Κικίλιας[vid]

Ανασχηματισμός-Υπουργείο Υγείας: Στην θέση του παρέμεινε ο Υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας, με τον νέο ανασχηματισμό . Αναβαθμίστηκε ο υφυπουργός Βασίλης Κοντοζαμάνης σε αναπληρωτή Υπουργό Υγείας .

Δεν έφερε μεγάλες αλλαγές στο Υπουργείο Υγείας ο ανασχηματισμός που πραγματοποίησε σήμερα ο πρωθυπουργός  Κυριάκος Μητσοτάκης καθώς παραμένει ο Βασίλης Κικίλιας ,παρά την έντονη φημολογία ότι θα μετακινητό ο Υπουργός Υγείας σε άλλο υπουργείο καθώς και ο ίδιος το επιθυμεί . Τελικά, τα σενάρια διαψεύστηκαν .Ο υφυπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης αναβαθμίστηκε  σε αναπληρωτή υπουργό και αναλαμβάνει τα νοσοκομεία και την αναβάθμιση του ΕΣΥ.Η Ζωή Ράπτη παραμένει στην θέση της ως υφυπουργός Υγείας, αρμόδια για τα θέματα Ψυχικής Υγείας.

Oι ανακοινώσεις του ανασχηματισμού για τη νέα σύνθεση της κυβέρνησης έγιναν από τον νέο κυβερνητικό εκπρόσωπο, Χρήστο Ταραντίλη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Αμετακίνητος στο Υπουργείο Υγείας ο Βασίλης Κικίλιας, αναβαθμίζεται ο Κοντοζαμάνης

Στις 12:00 οι ανακοινώσεις για τη νέα σύνθεση της κυβέρνησης - Τι θα γίνει με το υπουργείο Υγείας

Ανασχηματισμός 2020: Η Ζωή Ράπτη υφυπουργός Υγείας

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Το νοσοκομείο Καβάλας κατασκευάζει υβριδική αίθουσα χειρουργείου

Νοσοκομείο Καβάλας: Το νοσοκομείο Καβάλας επισκέφτηκε η γενική γραμματέας Υπηρεσιών Υγείας, Λίλιαν Βιλδιρίδη η οποία συνεχάρη τον διευθυντή Ιατρικής Υπηρεσίας για την καθιέρωση χειρουργείου ημέρας.

Εγκέφαλος Υγεία - Ο ρόλος της διατροφής και της άσκησης στην ανάσχεση νευροεκφυλιστικών παθήσεων

Όπως επισήμανε ο Καθηγητής του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού ΤΕΦΦΑ, Χαράλαμπος Τσορμπατζούδης, η άσκηση συμβάλλει τα μέγιστα στην ανάσχεση νευροεκφυλιστικών παθήσεων και μπορεί να καθυστερήσει την έναρξη του Αλτσχάιμερ.

Ο θηλασμός συνδέεται με χαμηλότερα επίπεδα σωματικού λίπους στην ηλικία των εννέα ετών

«Τα πρότυπα διατροφής των βρεφών, ειδικά η μικρότερη διάρκεια θηλασμού, η πρώιμη εισαγωγή σόδας και η κοινή τους επίδραση, μπορεί να επηρεάσουν τα επίπεδα σωματικού λίπους αργότερα στην παιδική ηλικία».

Ανακαλύφθηκαν ιοί ως νέα θεραπευτική επιλογή της ατοπικής δερματίτιδας

Ενώ αυτό καθιστά πρόκληση για τους επιστήμονες να εντοπίσουν τον τύπο του φάγου που απαιτείται για έναν συγκεκριμένο σκοπό, τους δίνει επίσης τη δυνατότητα να τους χρησιμοποιούν στοχευμένα.