Πολιτική Υγείας

Υπουργείο Υγείας προσλήψεις: Νέος υπάλληλος ο Κωνσταντίνος Βλαχογιάννης

Υπουργείο Υγείας προσλήψεις: Νέος υπάλληλος ο Κωνσταντίνος Βλαχογιάννης

Υπουργείο Υγείας προσλήψεις: Ο Κωνσταντίνος Βλαχογιάννης προσλήφθηκε σε θέση μετακλητού υπαλλήλου στο Ιδιαίτερο Γραφείο του Γενικού Γραμματέα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας κ. Μάριου Θεμιστοκλέους.

Ύστερα από την απόφαση του Υπουργού Υγείας, κ. Κικίλια, ο Κωνσταντίνος Βλαχογιάννης του Ηρακλή (ΑΔΤ: ΑΗ 524237), ο οποίος είναι Δικηγόρος με (ΑΜ 021450), προσλαμβάνεται σε θέση μετακλητού υπαλλήλου στο Ιδιαίτερο Γραφείο του Γενικού Γραμματέα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας του Υπουργείου Υγείας κ. Μάριου Θεμιστοκλέους. Η πρόσληψη του ισχύει από τις 28/09/2020 και θα του καταβάλλονται οι αποδοχές του Μ.Κ. 13 της ΠΕ κατηγορίας.

Η απόφαση για την πρόσληψή του (A1α/59638/02.10.2020: απόφαση του Υπουργού Υγείας) εκδόθηκε σύμφωνα με σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 45, 46, 47 και 48 και της παρ. 2 του άρθρου 110 του Ν. 4622/07.08.2019 «Επιτελικό Κράτος: οργάνωση, λειτουργία και διαφάνεια της Κυβέρνησης, των κυβερνητικών οργάνων και της κεντρικής δημόσιας διοίκησης (Α ́133). Επίσης, για την απόφαση λήφθηκε υπόψη και η παρ. 3 του άρθρου 5 του ν. 2303/1995 «Πληρωμή αποδοχών δημοσίων υπαλλήλων μέσω τραπεζικού συστήματος και άλλες διατάξεις» (Α ́ 80), όπως τροποποιήθηκε και ισχύει με το άρθρο 12 του ν. 4275/2014 «Τροποποίηση διατάξεων του Κώδικα Κατάστασης Δημοσίων Πολιτικών Διοικητικών Υπαλλήλων και Υπαλλήλων ΝΠΔΔ (ν.3526/2007) – Επιλογή προϊσταμένων οργανικών μονάδων και άλλες διατάξεις (Α ́ 149), του Π.Δ. 121/2017 «Οργανισμός του Υπουργείου Υγείας» (Α ́ 148) όπως ισχύει, του Π.Δ. 83/09.07.2019 «Διορισμός Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης, Υπουργών, Αναπληρωτών Υπουργών και Υφυπουργών» (Α ́ 121) και του Π.Δ. 63/05.08.2020 «Σύσταση Γενικής Γραμματείας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας» (Α ́ 156).

Διαβάστε και τις επίσημες ανακοινώσεις του Υπουργείου Υγείας για τον αντιγριπικό εμβολιασμό, πατώντας ΕΔΩ.

Ποιος είναι ο Κωνσταντίνος Βλαχογιάννης

Ο Κωνσταντίνος Βλαχογιάννης

Ο Κωνσταντίνος Βλαχογιάννης του Ηρακλή γεννήθηκε στην Αθήνα. Είναι πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Μιλάει Αγγλικά και Γερμανικά. Είναι δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω, ενώ από το 1998 ανήκει στο Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών. Επίσης, είναι και μέλος του Συνδέσμου Ελλήνων Εμπορικολόγων. Στο παρελθόν διετέλεσε μέλος του Δ.Σ. της τράπεζας «Τ-ΒΑΝΚ ΑΤΕ», όπως και επόπτης ασφαλιστικής εκκαθάρισης των υπό εκκαθάριση ασφαλιστικών εταιρειών ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΑΕΓΑ, ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΑΕΑΖ, COMMERCIAL VALUE AAE. Επιπλέον, υπήρξε νομικός σύμβουλος της τράπεζας «Τράπεζα Eurobank Ergasias ΑΕ». Καταληκτικά, διετέλεσε ως νομικός σύμβουλος – συνεργάτης της υπό εκκαθάριση τραπεζικής εταιρείας «Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο Ελλάδας».

Μπορείτε να δείτε προφίλ του Δικηγορικού του Γραφείου ΕΔΩ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Διαβάστε Eπίσης:

Παράταση συμβάσεων επικουρικού προσωπικού των Νοσοκομείων μέχρι την 31/10/202

Ενισχύεται η Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας για την αποσυμφόρηση των νοσοκομείων αναφοράς covid - 19

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Καύσωνας: Όλα τα μέτρα προστασίας των εργαζομένων από το υπουργείο Εργασίας

Καύσωνας: Στα μέτρα για την πρόληψη της θερμικής καταπόνησης των εργαζομένων, που έδωσε στη δημοσιότητα την Παρασκευή 30 Ιουλίου το Υπουργείο Εργασίας, συμπεριλαμβάνεται η μείωση της απασχόλησης ή παύση εργασιών σε ιδιαίτερα επιβαρυμένους θερμικά χώρους όπως είναι τα μηχανοστάσια, χυτήρια, υαλουργεία, κεραμοποιεία, ναυπηγικές εργασίες κ.λπ. μεταξύ των ωρών 12.00-16.00.

Δάφνη: Σε διαθεσιμότητα οι δύο αστυνομικοί που αγνόησαν την κακοποίηση της γυναίκας που δολοφονήθηκε

Γυναικοκτονία Δάφνη: «Από την αρχική διερεύνηση των καταγγελιών προκύπτει η βασιμότητα αυτών και ήδη με απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, οι δύο αστυνομικοί που επέβαιναν στο περιπολικό που έφθασε στο σημείο, τέθηκαν σε διαθεσιμότητα καθώς δεν ανταποκρίθηκαν στα δέοντα».

Ευρεία σύσκεψη υπό Χρυσοχοΐδη-Χαρδαλιά για το κύμα καύσωνα

Καύσωνας: Ευρεία σύσκεψη για το κύμα καύσωνα και τον βέλτιστο συντονισμό όλων των συναρμόδιων φορέων θα πραγματοποιηθεί αύριο το πρωί στο Κέντρο Επιχειρήσεων υπό Υπ. Προστασίας του Πολίτη & Υφυπ. Πολιτικής Προστασίας & Διαχείρισης Κρίσεων.

Nίκος Χαρδαλιάς: Ένα βήμα πριν τα τοπικά μέτρα περιορισμού Μύκονος και 'Ιος - Ανησυχία για άλλα 6 νησιά

Nίκος Χαρδαλιάς: Ανησυχία προκαλεί και η επιδημιολογική εικόνα σε Ζάκυνθο, Τήνο, Λευκάδα, Σαντορίνη, Πάρο και Ρόδο, όπου καταγράφεται έντονη αύξηση του επιδημιολογικού φορτίου με σταθερά αυξητικές τάσεις ειδικά το τελευταίο δεκαήμερο. Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας έκανε προειδοποίηση για τοπικά μέτρα περιορισμού της μεταδοτικότητας στις άνω περιοχές.

Γκίκας Μαγιορκίνης: 5% αύξηση των θανάτων μεσοσταθμικά στην Ευρώπη

Γκίκας Μαγιορκίνης: Στην Ευρώπη, ο αριθμός των θανάτων παρουσιάζει 5% αύξηση μεσοσταθμικά και καταγράφεται μικρή συρρίκνωση στις νέες διαγνώσεις. Σημαντική βελτίωση παρατηρείται στο ΗΒ, την Ολλανδία και τη Δανία, ενώ σημαντική επιδείνωση παρουσιάζουν η Γαλλία και η Ιταλία, ανέφερε ο κ. Μαγιορκίνης.

Βάνα Παπαευαγγέλου: Η διενέργεια self test είναι μέτρο διασφάλισης της δημ. υγείας και όχι μέσο τιμωρίας

Βάνα Παπαευαγγέλου: Η συμβολή των self test στην πρώιμη αναγνώριση κρουσμάτων σε ασυμπτωματικούς συμπολίτες μας παραμένει σημαντική, είπε η κα Παπαευαγγέλου. Την εβδομάδα που μας πέρασε συνολικά τα self test αποτέλεσαν το 35% των νέων διαγνώσεων με το ποσοστό να είναι υψηλότερο στο εργατικό δυναμικό, ηλικίες 18-65, όπου τα μισά κρούσματα διαγνώστηκαν μέσω των self test. Η διενέργεια αυτών από τους ανεμβολίαστους συμπολίτες μας, είναι σημαντικό να κατανοηθεί, πως αποτελεί μέτρο απαραίτητο για τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας και όχι μέσο τιμωρίας, επεσήμανε η καθηγήτρια.

ΕΟΠΥΥ: Ολοκληρώθηκαν οι διαπραγματεύσεις προμήθειας του ραδιοφαρμάκου F-18 FDG

ΕΟΠΥΥ: Ολοκληρώθηκαν οι διαπραγματεύσεις προμήθειας του ραδιοφαρμάκου F-18 FDG που χρησιμοποιείται για τη διενέργεια της διαγνωστικής εξέτασης «Τομογραφία Εκπομπής Ποζιτρονίων με ταυτόχρονη Υπολογιστική Τομογραφία (PET/CT)».