Πολιτική Υγείας

Υπουργείο Υγείας προσλήψεις: Νέος υπάλληλος ο Κωνσταντίνος Βλαχογιάννης

Υπουργείο Υγείας προσλήψεις: Νέος υπάλληλος ο Κωνσταντίνος Βλαχογιάννης

Υπουργείο Υγείας προσλήψεις: Ο Κωνσταντίνος Βλαχογιάννης προσλήφθηκε σε θέση μετακλητού υπαλλήλου στο Ιδιαίτερο Γραφείο του Γενικού Γραμματέα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας κ. Μάριου Θεμιστοκλέους.

Ύστερα από την απόφαση του Υπουργού Υγείας, κ. Κικίλια, ο Κωνσταντίνος Βλαχογιάννης του Ηρακλή (ΑΔΤ: ΑΗ 524237), ο οποίος είναι Δικηγόρος με (ΑΜ 021450), προσλαμβάνεται σε θέση μετακλητού υπαλλήλου στο Ιδιαίτερο Γραφείο του Γενικού Γραμματέα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας του Υπουργείου Υγείας κ. Μάριου Θεμιστοκλέους. Η πρόσληψη του ισχύει από τις 28/09/2020 και θα του καταβάλλονται οι αποδοχές του Μ.Κ. 13 της ΠΕ κατηγορίας.

Η απόφαση για την πρόσληψή του (A1α/59638/02.10.2020: απόφαση του Υπουργού Υγείας) εκδόθηκε σύμφωνα με σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 45, 46, 47 και 48 και της παρ. 2 του άρθρου 110 του Ν. 4622/07.08.2019 «Επιτελικό Κράτος: οργάνωση, λειτουργία και διαφάνεια της Κυβέρνησης, των κυβερνητικών οργάνων και της κεντρικής δημόσιας διοίκησης (Α ́133). Επίσης, για την απόφαση λήφθηκε υπόψη και η παρ. 3 του άρθρου 5 του ν. 2303/1995 «Πληρωμή αποδοχών δημοσίων υπαλλήλων μέσω τραπεζικού συστήματος και άλλες διατάξεις» (Α ́ 80), όπως τροποποιήθηκε και ισχύει με το άρθρο 12 του ν. 4275/2014 «Τροποποίηση διατάξεων του Κώδικα Κατάστασης Δημοσίων Πολιτικών Διοικητικών Υπαλλήλων και Υπαλλήλων ΝΠΔΔ (ν.3526/2007) – Επιλογή προϊσταμένων οργανικών μονάδων και άλλες διατάξεις (Α ́ 149), του Π.Δ. 121/2017 «Οργανισμός του Υπουργείου Υγείας» (Α ́ 148) όπως ισχύει, του Π.Δ. 83/09.07.2019 «Διορισμός Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης, Υπουργών, Αναπληρωτών Υπουργών και Υφυπουργών» (Α ́ 121) και του Π.Δ. 63/05.08.2020 «Σύσταση Γενικής Γραμματείας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας» (Α ́ 156).

Διαβάστε και τις επίσημες ανακοινώσεις του Υπουργείου Υγείας για τον αντιγριπικό εμβολιασμό, πατώντας ΕΔΩ.

Ποιος είναι ο Κωνσταντίνος Βλαχογιάννης

Ο Κωνσταντίνος Βλαχογιάννης

Ο Κωνσταντίνος Βλαχογιάννης του Ηρακλή γεννήθηκε στην Αθήνα. Είναι πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Μιλάει Αγγλικά και Γερμανικά. Είναι δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω, ενώ από το 1998 ανήκει στο Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών. Επίσης, είναι και μέλος του Συνδέσμου Ελλήνων Εμπορικολόγων. Στο παρελθόν διετέλεσε μέλος του Δ.Σ. της τράπεζας «Τ-ΒΑΝΚ ΑΤΕ», όπως και επόπτης ασφαλιστικής εκκαθάρισης των υπό εκκαθάριση ασφαλιστικών εταιρειών ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΑΕΓΑ, ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΑΕΑΖ, COMMERCIAL VALUE AAE. Επιπλέον, υπήρξε νομικός σύμβουλος της τράπεζας «Τράπεζα Eurobank Ergasias ΑΕ». Καταληκτικά, διετέλεσε ως νομικός σύμβουλος – συνεργάτης της υπό εκκαθάριση τραπεζικής εταιρείας «Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο Ελλάδας».

Μπορείτε να δείτε προφίλ του Δικηγορικού του Γραφείου ΕΔΩ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Διαβάστε Eπίσης:

Παράταση συμβάσεων επικουρικού προσωπικού των Νοσοκομείων μέχρι την 31/10/202

Ενισχύεται η Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας για την αποσυμφόρηση των νοσοκομείων αναφοράς covid - 19

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Σταθμοί ψυχολογικής υποστήριξης για τους σεισμόπληκτους στην περιοχή της Θεσσαλίας

Σεισμός Θεσσαλία: Από το πρωί της Τετάρτης 3.3.2021, αμέσως μετά την εκδήλωση του πρώτου σεισμού στη Θεσσαλία, η Υφυπουργός Υγείας Ζωή Ράπτη επικοινώνησε με τη διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας και την Θεσσαλική Εταιρεία Ψυχικής Υγείας, Περίθαλψης και Αποκατάστασης (ΘΕΨΥΠΑ) και έδωσε οδηγίες για την οργάνωση ομάδων ψυχολογικής υποστήριξης του πληθυσμού.

Στη διαχείριση κινδύνων εστιάζει ο ΠΟΥ - Έμφαση στη μείωση βιολογικών κινδύνων

"Οι πανδημίες είναι τελικά μια μορφή καταστροφής. Και καθώς είναι σημαντικό οι χώρες να θεσπίσουν πρωτόκολλα μεταξύ οργανισμών και συστημάτων έγκαιρης προειδοποίησης για τον εντοπισμό φυσικών κινδύνων, όπως κυκλώνες και τσουνάμι, είναι εξίσου σημαντικό να γίνουν παρόμοιες προσπάθειες και επενδύσεις για τη μείωση των βιολογικών κινδύνων και την πρόληψη των εκρήξεων από καταστροφές.

Η Covid-19 θα μπορούσε να φέρει μια νέα εποχή πολιτικής στη δημόσια υγεία - Θα το κάνει;

Η πανδημία Covid-19 θα λάβει χώρα στα χρονικά της ιστορίας ως μια σεισμική παγκόσμια κρίση υγείας. Ένας τρόπος για να αντισταθμίσει τα φρικτά διόδιά της είναι με την ουσιαστική αλλαγή των προσπαθειών δημόσιας υγείας.

Χαρδαλιάς: Σε βαθύ κόκκινο από αύριο η Φωκίδα και ο Δήμος Ανωγίων Ρεθύμνης

Χαρδαλιάς: Αναστέλλεται η ένταξη της Λάρισας στο «βαθύ κόκκινο», λόγω του δεύτερου ισχυρού σεισμού των 5,9 Ρίχτερ. Από τη Δευτέρα θα ανακοινωθεί ειδικό πλαίσιο για την περιοχή με έμφαση στα ζητήματα δημόσιας υγείας.

Παπαευαγγέλου: Ο δείκτης θετικότητας αυξήθηκε αγγίζοντας το 4%

Παπαευαγγέλου: Η λοιμωξιολόγος τόνισε πως η επιδείνωση της πανδημίας του κορωνοϊού είναι αποτέλεσμα πολλών παραγόντων. Ο χειμωνιάτικος καιρός μας έκλεισε σε κλειστούς χώρους, είπε και συμπλήρωσε παράλληλα πως οι μεταλλάξεις του κορωνοϊού έχουν διασπαρεί σε όλη την επικράτεια.

Επίσκεψη των πρωθυπουργών Αυστρίας & Δανίας στον Ντετανιάχου για τα εμβόλια

Την Τρίτη, πριν από το ταξίδι του στο Ισραήλ, ο καγκελάριος είχε συνάντηση στη Βιέννη με εκπροσώπους μεγάλων φαρμακευτικών εταιρειών που διαθέτουν μονάδες παραγωγής στην Αυστρία, όπως οι Pfizer, Novartis, Polymun και Böhringer Ingelheim, με στόχο να συνδυαστούν οι δυνατότητες της Αυστρίας στον τομέα της έρευνας, ανάπτυξης και παραγωγής εμβολίων κατά της Covid-19 και μεθόδων θεραπείας και να ενσωματωθούν στις συνομιλίες με τη Δανία και το Ισραήλ για κοινή παραγωγή εμβολίων.