Search Icon
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πολιτική Υγείας

Βραβεύτηκε για την προσφορά του στο ΕΚΑΒ ο Άδωνις Γεωργιάδης

Βραβεύτηκε για την προσφορά του στο ΕΚΑΒ ο Άδωνις Γεωργιάδης

Ο Άδωνις Γεωργιάδης βραβεύτηκε για την προσφορά του στο ΕΚΑΒ, ενώ έλαβε ως δώρο και μία εικόνα του Αγίου Δαμιανού που έχει οριστεί ως προστάτης Άγιος του ΕΚΑΒ.

Ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη σήμερα, όπου βραβεύτηκε για την προσφορά του στο ΕΚΑΒ, ενώ έλαβε ως δώρο και μία εικόνα του Αγίου Δαμιανού που έχει οριστεί ως προστάτης Άγιος του ΕΚΑΒ.

Σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο κ. Γεωργιάδης αναφέρει μεταξύ άλλων:

«Ως υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων είχα δεχθεί το αίτημα αρχικώς από τον υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια και στη συνέχεια από τον υπουργό Υγείας, Θάνο Πλεύρη να εγκρίνω ένα πρόγραμμα που ζητούσε το ΕΚΑΒ, για εκπαίδευση των εργαζομένων του στις διασώσεις με ελικόπτερο. Το πρόγραμμα το ενέκρινα, ως αρμόδιος για το ΕΣΠΑ τότε υπουργός και τα έφερε έτσι ο καλός Θεός, που το ολοκλήρωσα τελικά ως υπουργός Υγείας μόλις τον προηγούμενο μήνα.

Σήμερα η Ομοσπονδία των Εργαζομένων του ΕΚΑΒ με κάλεσε στη Θεσσαλονίκη, για να με βραβεύσουν για την προσφορά μου στο ΕΚΑΒ. Παράλληλα σήμερα ανακοινώθηκε επισήμως από τον Παναγιώτατο Θεσσαλονίκης Φιλόθεο η απόφαση της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος, όπου όρισαν τον Άγιο Δαμιανό ως προστάτη Άγιο του ΕΚΑΒ. Μας Τίμησε με την παρουσία και την ευλογία του και ο Σεβασμιώτατος Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως Βαρνάβας και ως εκπρόσωπος του Μακαριωτάτου ο πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης Θεολόγος Αλεξανδράκης.

Ευχαριστώ τους Αρχιερείς μας και διότι με τίμησαν με την Ευλογία και την παρουσία τους αλλά και διότι μου χάρισαν μια όμορφη εικόνα του Αγίου Δαμιανού. Ανήμερα Κυριακή της Ορθοδοξίας ένα τέτοιο δώρο αποκτά μεγαλύτερη Αξία για μένα. Ήταν μία πολύ συγκινητική εκδήλωση με εργαζόμενους του ΕΚΑΒ από ολόκληρη την Ελλάδα. Τους ευχαριστώ όλους για τα καλά τους λόγια και την αγάπη τους».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο κανάλι μας στο YouTube

Διαβάστε Eπίσης:

Κόρινθος: Απρόκλητη επίθεση σε φύλακα του νοσοκομείου και διασώστη

Λάουρα Κοβέσι: Κριτική από Γεωργιάδη & Άρειο Πάγο στην Ευρωπαία Εισαγγελέα

Άδωνις Γεωργιάδης: Για την ανάγκη ισότητας των δύο φύλων και στον τομέα της υγείας

Γεωργιάδης: Το Ταμείο Ανάκαμψης αποτελεί ένα συγκλονιστικό εργαλείο προόδου

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Αποκατάσταση της Δημοκρατίας: Εκδηλώσεις στο Προεδρικό Μέγαρο για τα 50 χρόνια

Αποκατάσταση της Δημοκρατίας: Η κ. Σακελλαροπούλου και οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν σε μία ξεχωριστή έκθεση, με 60 έργα περισσότερων από 12 γνωστών γελοιογράφων, οι οποίοι αποτύπωσαν με την πένα τους, στις εφημερίδες της εποχής, τον πρώτο χρόνο της Μεταπολίτευσης.

Υεμένη: Τουλάχιστον 3 σκοτώθηκαν και 87 τραυματίστηκαν από ισραηλινές επιδρομές

Υεμένη: Οι Ισραηλινές Αμυντικές Δυνάμεις (IDF) δήλωσαν ότι τα μαχητικά τους έπληξαν «στρατιωτικούς στόχους του τρομοκρατικού καθεστώτος Χούτι» στην περιοχή του λιμανιού Χοντέιντα.

Υπουργική ;πόφαση ορόσημο για το σύστημα υγείας σχετικά με το ιδιωτικό έργο των γιατρών του ΕΣΥ

Ειδικότερα, σε ό,τι αφορά στην περίπτωση υπό στοιχείο στ. του άρθρου 3 της παρούσας, με ευθύνη του Διοικητή ή του Προέδρου του νοσοκομείου ή Διοικητή της Υ.Π.Ε, η εκδοθείσα άδεια ανακαλείται με αιτιολογημένη απόφαση τού, κατά τα ανωτέρω, αρμοδίου οργάνου για το σύνολο των ιατρών του τμήματος.

Η απόφαση της Γκάμπια να υποστηρίξει την απαγόρευση του ΑΓΓΟ είναι κρίσιμη νίκη για τα δικαιώματα των κοριτσιών και των γυναικών

Μαζί, δεν πρέπει να ησυχάσουμε μέχρι να διασφαλίσουμε ότι όλα τα κορίτσια και οι γυναίκες μπορούν να ζήσουν απαλλαγμένα από βία και βλαβερές πρακτικές και ότι τα δικαιώματά τους, η σωματική τους ακεραιότητα και η αξιοπρέπειά τους προασπίζονται».

Close Icon