Πολιτική Υγείας

Θάνος Πλεύρης κορωνοϊός: Θετικός στον κορωνοϊό διαγνώσθηκε ο Υπουργός Υγείας

Θάνος Πλεύρης κορωνοϊός: Θετικός στον κορωνοϊό διαγνώσθηκε ο Υπουργός Υγείας

Θάνος Πλεύρης κορωνοϊός: Ο Υπουργός Υγείας κ. Θάνος Πλεύρης έκανε γνωστό πριν από λίγο ότι νοσεί με κορωνοϊό. Έχει ήπια συμπτώματα και έχει απομονωθεί, εργαζόμενος από το σπίτι σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο.

Ο Υπουργός Υγείας, κ. Θάνος Πλεύρης, έκανε γνωστό πριν από λίγο ότι ο ίδιος νοσεί με κορωνοϊό. Τα συμπτώματα που εμφανίζει είναι ήπια, ενώ ενημέρωσε πως συμμορφώνεται πλήρως με το υγειονομικό πρωτόκολλο και βρίσκεται σε απομόνωση.

Τι δήλωσε ο Υπουργός Υγείας, κ. Θάνος Πλεύρης

“Πριν από λίγο διαγνώστηκα θετικός στον Covid-19 με self test που επιβεβαιώθηκε από rapid. Τηρώ άμεσα το πρωτόκολλο απομόνωσης του ΕΟΔΥ και ξεκινώ να εργάζομαι από το σπίτι. Προστατεύουμε τον εαυτό μας. Εμβολιαζόμαστε για να νοσήσουμε ήπια”. 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Ενδεχόμενο παράτασης αναστολής για τους υγειονομικούς

Πλεύρης: Ανεμβολίαστοι από σήμερα 300.000, δρομολογείται Παιδιατρικό Νοσοκομείο στη Θεσσαλονίκη

Πλεύρης: Από 25/2 επιστρέφει σε πλήρη λειτουργία το Παίδων Πεντέλης

Πλεύρης: Πλήρης αποκλιμάκωση των μέτρων

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

ΕΟΠΥΥ: Νόμιμη η αντικατάσταση Γενικού Διευθυντή Οικονομικών σύμφωνα με Καρποδίνη

ΕΟΠΥΥ: Η απόφαση απαλλαγής υπαλλήλου από τα καθήκοντά του, ήταν πλήρως και ειδικά αιτιολογημένη, ελήφθη αρμοδίως και απολύτως νόμιμα, με γνώμονα το δημόσιο συμφέρον και την εύρυθμη λειτουργία του Οργανισμού.

Τριήμερο 25ης Μαρτίου - Απαγόρευση κυκλοφορίας των φορτηγών - Συστάσεις στους οδηγούς για τήρηση του Κ.Ο.Κ

Πριν ταξιδέψουν να κάνουν τεχνικό έλεγχο στο όχημά τους και να ενημερώνονται για την κατάσταση του οδικού δικτύου και τις καιρικές συνθήκες. Να είναι ιδιαιτέρα προσεκτικοί κατά την οδήγηση και να τηρούν τους κανόνες του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας. Να σέβονται τις οδικές σημάνσεις και να συμμορφώνονται στις υποδείξεις των τροχονόμων.

Μίνα Γκάγκα: Συμμετοχή στη συνάντηση του Ευρωπαϊκού Γραφείου του ΠΟΥ στο Βουκουρέστι

Μίνα Γκάγκα: Στη συνάντηση συζητήθηκαν τα προβλήματα των εργαζομένων στον τομέα της υγείας: τα κυλιόμενα ωράρια, η αργή επαγγελματική εξέλιξη, όπως και οι απολαβές που είναι χαμηλότερες από αυτές άλλων κλάδων.

Το rebate και το clawback στραγγαλίζουν εργαστηριακούς ιατρούς και παρόχους υπηρεσιών και προϊόντων υγείας, αλλά και την πρόσβαση των ασθενών στην ιατρική καινοτομία για περίπου 10 χρόνια τώρα.

Το rebate και το clawback στραγγαλίζουν εργαστηριακούς ιατρούς και παρόχους υπηρεσιών και προϊόντων υγείας, αλλά και την πρόσβαση των ασθενών στην ιατρική καινοτομία για περίπου 10 χρόνια τώρα.