Πολιτική Υγείας

Νέα Υόρκη: Οικονομική ενίσχυση στους εργαζόμενους στον τομέα της υγείας

Νέα Υόρκη: Οικονομική ενίσχυση στους εργαζόμενους στον τομέα της υγείας

Νέα Υόρκη: Οι νομοθέτες της Νέας Υόρκης και η Χότσουλ συμφώνησαν στα μπόνους στον κρατικό προϋπολογισμό νωρίτερα φέτος, αξίας άνω του 1 δισεκατομμυρίου δολαρίων συνολικά.

Η πολιτεία της Νέας Υόρκης θα αρχίσει να προσφέρει 3.000 δολάρια σε μπόνους σε εργαζόμενους στον τομέα της υγείας που εργάζονται για τουλάχιστον έξι μήνες και κερδίζουν λιγότερα από 125.000 δολάρια ως μέρος μιας προσπάθειας να διατηρήσει τους ανθρώπους στον κλάδο μετά από περισσότερα από δύο χρόνια μετά την COVID-19 πανδημία.

Τομέας της υγείας

Η Κυβερνήτης Kathy Hochul ανακοίνωσε τα μπόνους που τίθενται σε ισχύ την Τετάρτη, καθώς περισσότερες από 9.000 θέσεις εργαζομένων στον τομέα της υγείας παραμένουν κενές στη Νέα Υόρκη. Ταυτόχρονα, η Νέα Υόρκη προσπαθεί να διευρύνει τον αριθμό των ατόμων στον κλάδο μέσω ενός νέου προγράμματος υποτροφιών, το οποίο θα απαιτεί από τους πτυχιούχους να εργαστούν στην πολιτεία για τουλάχιστον δύο χρόνια μετά την ολοκλήρωση της εκπαίδευσής τους. “Έτσι συνεχίζουμε να μεγαλώνουμε και να συντηρούμε το εργατικό δυναμικό μας για το μέλλον”, είπε η Χότσουλ.

Το εργατικό δυναμικό της υγειονομικής περίθαλψης έχει εξαντληθεί τα τελευταία χρόνια κατά τη διάρκεια της συνεχιζόμενης αντίδρασης στην κρίση της δημόσιας υγείας, με τους αξιωματούχους να κατηγορούν διάφορους παράγοντες, συμπεριλαμβανομένης της εξουθένωσης καθώς και ορισμένους εργαζόμενους που αρνούνται να εμβολιαστούν για τον COVID.

Αλλά την ίδια στιγμή, η Χότσουλ υποστηρίζει επίσης κρίσιμους πολιτικούς συμμάχους, συμπεριλαμβανομένου του βασικού εργατικού συνδικάτου 1199SEIU καθώς και επιδρών δικτύων νοσοκομείων και υγειονομικής περίθαλψης στην πολιτεία, καθώς ο κυβερνήτης τρέχει για πλήρη θητεία φέτος. Οι νομοθέτες της Νέας Υόρκης και η Χότσουλ συμφώνησαν στα μπόνους στον κρατικό προϋπολογισμό νωρίτερα φέτος, αξίας άνω του 1 δισεκατομμυρίου δολαρίων συνολικά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Οι μακροπρόθεσμες καρδιαγγειακές επιπλοκές του κορωνοϊού

Οι 170 περιοχές που πραγματοποιήθηκαν δωρεάν τεστ

23 βρέφη νοσηλεύονται στο Τενεσί για παρεχοϊό, προειδοποιεί το CDC

Ο Μπάιντεν υπογράφει διάταγμα προστασίας των μετακινήσεων για άμβλωση

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Ο Μπιλ Γκέιτς και ο πρόεδρος της Νότιας Κορέας συζητούν την επέκταση της παγκόσμιας συνεργασίας στον τομέα της υγείας

Ο Γκέιτς συναντήθηκε επίσης με τους ηγέτες της SK Bioscience, η οποία έλαβε χρηματοδότηση 10 εκατομμυρίων δολαρίων από τον Συνασπισμό για Καινοτομίες Ετοιμότητας Επιδημίας CEPI για την ανάπτυξη του εμβολίου της για την COVID-19.

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας συγχορηγός του 9ου Συνεδρίου ISPAH

Άμπου Ντάμπι ΠΟΥ: Η συγχρηματοδότηση της εκδήλωσης από τον ΠΟΥ ενισχύει τη σημασία της σωματικής δραστηριότητας ως προτεραιότητας για τη δημόσια υγεία και τη συμβολή της στη μείωση της επιβάρυνσης των μη μεταδοτικών ασθενειών και στη βελτίωση της καθημερινής λειτουργίας, της ψυχικής υγείας και ευεξίας. 

Η σχολική περιφέρεια της Φιλαδέλφειας επιβάλλει μάσκες για τις πρώτες 10 ημέρες του σχολικού έτους ενώ τα προνήπια πρέπει να καλύπτονται όλον τον χρόνο.

Η περιφέρεια εφαρμόζει επίσης ένα πρόγραμμα «μάσκα για να μείνει», δηλώνοντας ότι οι μαθητές και το προσωπικό που έχουν εκτεθεί στην COVID-19 μπορούν να παραμείνουν στο σχολείο αλλά πρέπει να φορούν μάσκα για 10 ημέρες.

Μετάβαση ιστότοπων covid σε παρόχους στη Νέα Υόρκη για ανταπόκριση στην ευλογιά των πιθήκων

Σύμφωνα με το Fox 5 New York, τα κρούσματα ευλογιάς των πιθήκων στη Νέα Υόρκη έχουν ξεπεράσει τα 2.000. Ο ιός της πολιομυελίτιδας έχει επίσης ανιχνευθεί στα λύματα των πόλεων και σε γειτονικές κομητείες.