Πολιτική Υγείας

Νέα Υόρκη: Οικονομική ενίσχυση στους εργαζόμενους στον τομέα της υγείας

Νέα Υόρκη: Οικονομική ενίσχυση στους εργαζόμενους στον τομέα της υγείας

Νέα Υόρκη: Οι νομοθέτες της Νέας Υόρκης και η Χότσουλ συμφώνησαν στα μπόνους στον κρατικό προϋπολογισμό νωρίτερα φέτος, αξίας άνω του 1 δισεκατομμυρίου δολαρίων συνολικά.

Η πολιτεία της Νέας Υόρκης θα αρχίσει να προσφέρει 3.000 δολάρια σε μπόνους σε εργαζόμενους στον τομέα της υγείας που εργάζονται για τουλάχιστον έξι μήνες και κερδίζουν λιγότερα από 125.000 δολάρια ως μέρος μιας προσπάθειας να διατηρήσει τους ανθρώπους στον κλάδο μετά από περισσότερα από δύο χρόνια μετά την COVID-19 πανδημία.

Τομέας της υγείας

Η Κυβερνήτης Kathy Hochul ανακοίνωσε τα μπόνους που τίθενται σε ισχύ την Τετάρτη, καθώς περισσότερες από 9.000 θέσεις εργαζομένων στον τομέα της υγείας παραμένουν κενές στη Νέα Υόρκη. Ταυτόχρονα, η Νέα Υόρκη προσπαθεί να διευρύνει τον αριθμό των ατόμων στον κλάδο μέσω ενός νέου προγράμματος υποτροφιών, το οποίο θα απαιτεί από τους πτυχιούχους να εργαστούν στην πολιτεία για τουλάχιστον δύο χρόνια μετά την ολοκλήρωση της εκπαίδευσής τους. “Έτσι συνεχίζουμε να μεγαλώνουμε και να συντηρούμε το εργατικό δυναμικό μας για το μέλλον”, είπε η Χότσουλ.

Το εργατικό δυναμικό της υγειονομικής περίθαλψης έχει εξαντληθεί τα τελευταία χρόνια κατά τη διάρκεια της συνεχιζόμενης αντίδρασης στην κρίση της δημόσιας υγείας, με τους αξιωματούχους να κατηγορούν διάφορους παράγοντες, συμπεριλαμβανομένης της εξουθένωσης καθώς και ορισμένους εργαζόμενους που αρνούνται να εμβολιαστούν για τον COVID.

Αλλά την ίδια στιγμή, η Χότσουλ υποστηρίζει επίσης κρίσιμους πολιτικούς συμμάχους, συμπεριλαμβανομένου του βασικού εργατικού συνδικάτου 1199SEIU καθώς και επιδρών δικτύων νοσοκομείων και υγειονομικής περίθαλψης στην πολιτεία, καθώς ο κυβερνήτης τρέχει για πλήρη θητεία φέτος. Οι νομοθέτες της Νέας Υόρκης και η Χότσουλ συμφώνησαν στα μπόνους στον κρατικό προϋπολογισμό νωρίτερα φέτος, αξίας άνω του 1 δισεκατομμυρίου δολαρίων συνολικά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Οι μακροπρόθεσμες καρδιαγγειακές επιπλοκές του κορωνοϊού

Οι 170 περιοχές που πραγματοποιήθηκαν δωρεάν τεστ

23 βρέφη νοσηλεύονται στο Τενεσί για παρεχοϊό, προειδοποιεί το CDC

Ο Μπάιντεν υπογράφει διάταγμα προστασίας των μετακινήσεων για άμβλωση

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Επίσκεψη της Γενικής Γραμματέως Υπηρεσιών Υγείας σε Νοσοκομεία της Δυτικής Μακεδονίας

Η Γενική Γραμματέας αναφέρθηκε στον σχεδιασμό του Υπουργείου Υγείας με δρομολογημένες στοχευμένες ενέργειες που αφορούν, μεταξύ άλλων, την οικονομική διαχείριση των Νοσοκομείων.

Θεανώ Καρποδίνη - ΕΟΠΥΥ: Είμαστε αρωγός στην προσπάθεια επίλυσης προβλημάτων για τους πάσχοντες από θαλασσαιμία

Θεανώ Καρποδίνη - ΕΟΠΥΥ: «Ο ΕΟΠΥΥ μεθοδικά, σταθερά και αποφασιστικά μετατρέπεται σε έναν σύγχρονο και αποτελεσματικό Οργανισμό εστιάζοντας πάντα στην βέλτιστη εξυπηρέτηση του ασθενή».

Μητσοτάκης: Δέσμευσή μας να εργαζόμαστε στην κατεύθυνση μιας πιο ισότιμης κοινωνίας

Μητσοτάκης: Πολύ σημαντικό για τους συμπολίτες μας που κέρδισαν τη μάχη με τον καρκίνο είναι το «Δικαίωμα στη Λήθη» που θεσπίσαμε ώστε να μην υπάρχουν πλέον οικονομικές και κοινωνικές διακρίσεις εις βάρος τους στη συνέχεια της ζωής τους.

Το CDC μοιράζεται το όραμα για το μέλλον της Δημόσιας Υγείας

Το CDC δίνει προτεραιότητα στις επικοινωνίες για την υγεία ως ζωτική δεξιότητα για το εργατικό δυναμικό της δημόσιας υγείας και αναγνωρίζει ότι ο τρόπος με τον οποίο το κοινό καταναλώνει τις πληροφορίες συνεχώς εξελίσσεται.

Κικίλιας: Ήμασταν όλοι εδώ συντονισμένοι και οργανωμένοι

Κικίλιας: Δηλώσεις για την εξέλιξη των καιρικών φαινομένων έκανε νωρίς το πρωί του Σαββάτου από το συντονιστικό κέντρο των επιχειρήσεων στη Θεσσαλία έκανε ο υπουργός Κλιματικής Αλλαγής Βασίλης Κικίλιας.