Πολιτική Υγείας

Κίνητρα Εμβόλιο Covid-19: Πολιτείες των ΗΠΑ προσφέρουν πληρωμή σε παιδιά για να εμβολιαστούν

Κίνητρα Εμβόλιο Covid-19: Πολιτείες των ΗΠΑ προσφέρουν πληρωμή σε παιδιά για να εμβολιαστούν

Σαν Αντόνιο, Τέξας: Οι γονείς και οι κηδεμόνες που πηγαίνουν τα παιδιά τους να εμβολιαστούν σε μια κλινική Metro Health μπορούν να λάβουν μια δωροκάρτα 100 $ για τα παντοπωλεία H-E-B.

Κίνητρα Εμβόλιο Covid-19: Πόλεις, πολιτείες προσφέρουν πληρωμή σε παιδιά για να εμβολιαστούν Καθώς εκατομμύρια παιδιά ηλικίας 5-11 ετών έγιναν κατάλληλα για να λάβουν εμβόλιο για την COVID-19 αυτή την εβδομάδα, αρκετές πόλεις και πολιτείες τα συμπεριλαμβάνουν σε προγράμματα κινήτρων εμβολίων που προσφέρουν μετρητά και δώρα. Στην πόλη της Νέας Υόρκης, για παράδειγμα, τα παιδιά μπορούν να διεκδικήσουν 100 $ εάν λάβουν την πρώτη τους δόση του εμβολίου Pfizer σε τοποθεσία εμβολίου που λειτουργεί από την πόλη.

Ως εναλλακτική επιλογή, μπορούν να λάβουν εισιτήρια για αξιοθέατα της πόλης, όπως το Άγαλμα της Ελευθερίας ή την ομάδα μπέιζμπολ Brooklyn Cyclones. «Θέλουμε πραγματικά τα παιδιά να το επωφεληθούν, οι οικογένειες το εκμεταλλεύονται», δήλωσε την Πέμπτη ο Δήμαρχος Bill de Blasio.

«Όλοι θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν λίγα περισσότερα χρήματα στις γιορτές», είπε. «Αλλά, το πιο σημαντικό, θέλουμε τα παιδιά μας και οι οικογένειές μας να είναι ασφαλείς».

Στο Σικάγο, οι υγειονομικοί υπάλληλοι προσφέρουν δωροκάρτες 100 δολαρίων σε παιδιά που εμβολιάζονται σε εκδηλώσεις ή κλινικές δημόσιας υγείας.

Η σχολική περιφέρεια του Σικάγο κλείνει επίσης στις 12 Νοεμβρίου για την Ημέρα Ευαισθητοποίησης σχετικά με τον Εμβολιασμό, ώστε οι μαθητές να μπορούν να κάνουν εμβόλια. «Είναι σπάνιο να κάνουμε μια καθυστερημένη αλλαγή στο σχολικό ημερολόγιο, αλλά το βλέπουμε ως μια σημαντική επένδυση για το μέλλον αυτής της σχολικής χρονιάς και την υγεία και την ευημερία των μαθητών, του προσωπικού και των οικογενειών μας», δήλωσε ο Pedro Martinez, o Διευθύνων Σύμβουλος των Δημόσιων Σχολείων του Σικάγο, είπε σε μήνυμα προς τους γονείς.

Το CDC καθάρισε το εμβόλιο COVID-19 για παιδιά ηλικίας 5 ετών την Τρίτη, καθιστώντας τους περισσότερους Αμερικανούς κατάλληλους για το εμβόλιο.

Οι ηλικίες 5-11 λαμβάνουν το ένα τρίτο της δόσης που χορηγείται σε ενήλικες και εφήβους.

Άλλες πολιτείες και πόλεις προσφέρουν επίσης κίνητρα:

Σαν Αντόνιο, Τέξας: Οι γονείς και οι κηδεμόνες που πηγαίνουν τα παιδιά τους να εμβολιαστούν σε μια κλινική Metro Health μπορούν να λάβουν μια δωροκάρτα 100 $ για τα παντοπωλεία H-E-B. Λουιζιάνα: Ως μέρος του προγράμματος “Shot for $100”, όποιος λάβει την πρώτη του λήψη δικαιούται 100 $. Τα παιδιά ηλικίας 5-11 ετών μπορούν να λάβουν το χρηματικό κίνητρο, αλλά απαιτούν τη συναίνεση των γονέων για να κάνουν το εμβόλιο. Μινεσότα: Ως μέρος του προγράμματος “Τα παιδιά αξίζουν μια βολή!” οι ηλικίες 12-17 μπορούν να λάβουν μια δωροκάρτα $200 και την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε κλήρωση για μια υποτροφία κολεγίου $100.000.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Διευρύνεται η λίστα των πολυεθνικών κολοσσών που ζητούν από το προσωπικό τους τον πλήρη εμβολιασμό του.

Γιατροί και Φαρμακοποιοί στη μάχη με την παραλλαγή δέλτα έναντι χρημάτων λέει ο Υπουργός Υγείας

Έρχεται εκπτωτικό πακέτο για τους εμβολιασμένους επιβάτες στα ΜΜΜ

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας συγχορηγός του 9ου Συνεδρίου ISPAH

Άμπου Ντάμπι ΠΟΥ: Η συγχρηματοδότηση της εκδήλωσης από τον ΠΟΥ ενισχύει τη σημασία της σωματικής δραστηριότητας ως προτεραιότητας για τη δημόσια υγεία και τη συμβολή της στη μείωση της επιβάρυνσης των μη μεταδοτικών ασθενειών και στη βελτίωση της καθημερινής λειτουργίας, της ψυχικής υγείας και ευεξίας. 

Η σχολική περιφέρεια της Φιλαδέλφειας επιβάλλει μάσκες για τις πρώτες 10 ημέρες του σχολικού έτους ενώ τα προνήπια πρέπει να καλύπτονται όλον τον χρόνο.

Η περιφέρεια εφαρμόζει επίσης ένα πρόγραμμα «μάσκα για να μείνει», δηλώνοντας ότι οι μαθητές και το προσωπικό που έχουν εκτεθεί στην COVID-19 μπορούν να παραμείνουν στο σχολείο αλλά πρέπει να φορούν μάσκα για 10 ημέρες.

Μετάβαση ιστότοπων covid σε παρόχους στη Νέα Υόρκη για ανταπόκριση στην ευλογιά των πιθήκων

Σύμφωνα με το Fox 5 New York, τα κρούσματα ευλογιάς των πιθήκων στη Νέα Υόρκη έχουν ξεπεράσει τα 2.000. Ο ιός της πολιομυελίτιδας έχει επίσης ανιχνευθεί στα λύματα των πόλεων και σε γειτονικές κομητείες.