Πολιτική Υγείας

ΗΠΑ Κολέγια: Ετοιμάζονται να επιβάλουν αυστηρότερες εντολές για ενισχυτές εμβολίων covid και συγκεντρώσεις

ΗΠΑ Κολέγια: Ετοιμάζονται να επιβάλουν αυστηρότερες εντολές για ενισχυτές εμβολίων covid και συγκεντρώσεις

Αυτός ο κανόνας ισχύει για όλους τους φοιτητές, συμπεριλαμβανομένων εκείνων σε μεταπτυχιακό και επαγγελματικό επίπεδο, και περιλαμβάνει οποιεσδήποτε εκδηλώσεις με μέλη της τοπικής κοινότητας, σύμφωνα με μια ανάρτηση στον ιστότοπο της 11ης Δεκεμβρίου από το κολέγιο.

ΗΠΑ Κολέγια: Τα δύο φιλελεύθερα εξέχοντα πανεπιστήμια Cornell και George Washington θεσπίζουν αυστηρούς νέους κανόνες για τον κορωνοϊό Δημοσιογράφος του Campus Reform για τις «δρακόντειες» πολιτικές των κολεγίων για την COVID: «Το κράτος παρακολούθησης ριζώνει» Η Ophelie Jacobson προειδοποίησε ότι οι επεμβατικές πολιτικές αφορούν περισσότερο τον έλεγχο παρά την ασφάλεια, καθώς οι μαθητές χάνουν την ιδιωτική ζωή σε ολόκληρο το έθνος. Δύο εξέχοντα φιλελεύθερα κολέγια πρόκειται να επιβάλουν νέες εντολές για φοιτητές και καθηγητές σχετικά με ενισχυτικές βολές COVID-19 και συγκεντρώσεις έξω από την τάξη.

Το Πανεπιστήμιο George Washington, στην Ουάσιγκτον, DC, θα απαιτήσει μια αναμνηστική δόση εμβολιασμού COVID-19 για όλους τους επιλέξιμους φοιτητές, καθηγητές και προσωπικό σε “πανεπιστημιακές εγκαταστάσεις ή εγκαταστάσεις που λειτουργούν” από την 1η Φεβρουαρίου 2022, σύμφωνα με το GW COVID- 19 ταμπλό.

Όσοι δεν υποβάλλουν τεκμηρίωση μέχρι εκείνη τη στιγμή θα πρέπει να κάνουν εβδομαδιαίες δοκιμές και να συμπληρώσουν ένα ερωτηματολόγιο μέχρι να συμμορφωθούν με την εντολή.

Ωστόσο, οι φοιτητές που δεν προσκομίσουν αποδεικτικά στοιχεία για ενίσχυση έως τις 15 Μαρτίου δεν θα έχουν δικαίωμα εγγραφής για το θερινό ή το χειμερινό εξάμηνο. Το διδακτικό προσωπικό και το προσωπικό που δεν έχουν λάβει αναμνηστική βολή μέχρι την ίδια στιγμή θα λάβουν ένα “προειδοποιητικό μήνυμα” και ενδέχεται να πραγματοποιηθούν περαιτέρω “δράσεις απασχόλησης”.

Οι “καλής πίστης” θρησκευτικές και ιατρικές εξαιρέσεις γίνονται δεκτές, αλλά πρέπει να ανεβαίνουν και να τεκμηριώνονται σωστά στις αντίστοιχες διαδικτυακές πύλες καθηγητών ή φοιτητών. Θα επιβάλλονται εβδομαδιαίες δοκιμές για όσους έχουν εξαίρεση.

Το κολεγιακό ποδόσφαιρο βοηθά την Αμερική να επιστρέψει στο κανονικό

Εν τω μεταξύ, η πανεπιστημιούπολη του Πανεπιστημίου Cornell main Ithaca στη Νέα Υόρκη, ακύρωσε όλες τις φοιτητικές συγκεντρώσεις, επίσημες και ανεπίσημες, ως απάντηση στην επιβεβαίωση της ανίχνευσης της παραλλαγής όμικρον στην κοινότητα του κολεγίου.

Αυτός ο κανόνας ισχύει για όλους τους φοιτητές, συμπεριλαμβανομένων εκείνων σε μεταπτυχιακό και επαγγελματικό επίπεδο, και περιλαμβάνει οποιεσδήποτε εκδηλώσεις με μέλη της τοπικής κοινότητας, σύμφωνα με μια ανάρτηση στον ιστότοπο της 11ης Δεκεμβρίου από το κολέγιο.

Ωστόσο, καθώς το Cornell φτάνει στο τέλος του εξαμήνου, η ανάρτηση, η οποία στάλθηκε επίσης μέσω email στους φοιτητές, δείχνει ότι οι τελικές εξετάσεις θα συνεχιστούν όπως είχε προγραμματιστεί «καθώς δεν υπάρχουν στοιχεία μετάδοσης ιού στην τάξη».

Σε ξεχωριστό τμήμα της επιστολής, το σχολείο σημειώνει ότι η συντριπτική πλειονότητα των περιπτώσεων COVID-19 έχουν συνδεθεί με κοινωνικές συγκεντρώσεις όπου η κάλυψη και τα «άλλα μέτρα δημόσιας υγείας» δεν τηρήθηκαν σωστά.

«Το να εμβολιαζόμαστε, ακόμη και με αναμνηστικό εμβόλιο, δεν είναι άδεια για να απογοητεύσουμε τους φρουρούς μας», προειδοποίησε το σχολείο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Η υποχρεωτική απαίτηση εμβολιασμού covid έχει ανοίξει την πόρτα για πλστά πιστοποιητικά

Ατμόσφαιρα με στόχο την ενθάρρυνση των μαθητών να εμβολιαστούν κατά του κορωνοϊού στα σχολεία των ΗΠΑ

Αυτά τα κολέγια απαιτούν από τους φοιτητές να εμβολιαστούν εάν θέλουν να ζήσουν στην πανεπιστημιούπολη

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Ο πρωθυπουργός του Καναδά αίρει την εντολή για το εμβόλιο covid στα σύνορα

Ο Καναδάς τερματίζει επίσης τον τυχαίο έλεγχο της COVID-19 στα αεροδρόμια και τη συμπλήρωση των πληροφοριών σε αυτό που έγινε η αντιδημοφιλής εφαρμογή ArriveCan, η οποία κατηγορήθηκε για καθυστερήσεις, επίσης, και δεν θα απαιτείται πλέον.

Δωρεά 20 εξοπλισμένων ασθενοφόρων στο ΕΚΑΒ από την Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών

ΕΚΑΒ: Τα 20 προσφερόμενα ασθενοφόρα που αποτελούν μέρος της καθοριστικής πρωτοβουλίας της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών και της «ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ» για την ενίσχυση του Εθνικού Συστήματος Υγείας.

Έλλειψη βρεφικών τροφών - O FDA αναφέρει ξεπερασμένο σύστημα και θέματα εκπαίδευσης

Ο Οργανισμός είχε δηλώσει προηγουμένως στο Κογκρέσο ότι οι υπάλληλοι του οργανισμού δεν έμαθαν για την καταγγελία μέχρι τον Φεβρουάριο λόγω καθυστερήσεων στην αλληλογραφία και της αποτυχίας κλιμάκωσης των ισχυρισμών του υπαλλήλου της Abbott.

Αυστραλία: Η κυβέρνηση διπλασιάζει τον αριθμό των νοσηλευτών που εντάσσονται στην SA Health

Αυστραλία: Ο αριθμός των πτυχιούχων νοσηλευτών που θα ενταχθούν στα νοσοκομεία της Νότιας Αυστραλίας θα διπλασιαστεί το επόμενο έτος στο πλαίσιο ενός σχεδίου 25 εκατομμυρίων δολαρίων που ανακοίνωσε η πολιτειακή κυβέρνηση. 

ΠΟΥ: Σκανδιναβικές και βαλτικές χώρες ζητούν την προαγωγή της ψυχικής υγείας

ΠΟΥ: Ειδικοί από τις περιοχές της Σκανδιναβίας και της Βαλτικής συναντήθηκαν για να μοιραστούν ιδέες σχετικά με τον τρόπο διατήρησης και βελτίωσης των υπηρεσιών ψυχικής υγείας για τα σχεδόν 35 εκατομμύρια άτομα.

Οι ΗΠΑ ηγούνται νέων δεσμεύσεων για την καταπολέμηση του υποσιτισμού των παιδιών

Η Power δήλωσε ότι μια πλήρης πορεία των θεραπευτικών πακέτων διαρκεί αρκετές εβδομάδες και απαιτεί παρακολούθηση από έναν εργαζόμενο στον τομέα της υγείας, ενώ η θεραπεία κοστίζει λίγο περισσότερο από 100 δολάρια ανά παιδί.