Πολιτική Υγείας

Ιαπωνία: Καταγράφει καθημερινά ρεκόρ θανάτων που συνδέονται με την COVID

Ιαπωνία: Καταγράφει καθημερινά ρεκόρ θανάτων που συνδέονται με την COVID

Ιαπωνία: Οι υγειονομικές αρχές στην Ιαπωνία αναφέρουν ρεκόρ θανάτων από τον κορωνοϊό, με πάνω από 400 άτομα να υποκύπτουν κάθε μέρα. 

Οι υγειονομικές αρχές στην Ιαπωνία αναφέρουν ρεκόρ θανάτων από τον κορωνοϊό, με πάνω από 400 άτομα να υποκύπτουν κάθε μέρα. Η μέτρηση της Κυριακής μειώθηκε ελαφρώς σε σχέση με τις τελευταίες ημέρες. Ωστόσο, οι ειδικοί προειδοποιούν ότι η κατάσταση μπορεί να επιδεινωθεί τις επόμενες εβδομάδες.

Οι υγειονομικοί αξιωματούχοι σε όλη τη χώρα επιβεβαίωσαν την Κυριακή 407 θανάτους που συνδέονται με τον ιό. Ο κεντρικός νομός Aichi είχε τους περισσότερους από τους 47 νομούς της Ιαπωνίας, με 44. Στο Τόκιο, 30 άνθρωποι πέθαναν.

Σε εθνικό επίπεδο, οι αρχές ανέφεραν πάνω από 190.000 νέα κρούσματα. Η χώρα βιώνει το 8ο κύμα λοιμώξεων. Αλλά οι αριθμοί των κρουσμάτων δεν έχουν ακόμη ξεπεράσει την προηγούμενη κορύφωση το περασμένο καλοκαίρι. Ένας ειδικός στο Ιατρικό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Τόκιο λέει ότι οι αρχές δεν έχουν πραγματικά ακριβή εικόνα του συνόλου.

Ο καθηγητής Hamada Atsuo λέει ότι πιστεύει ότι οι πραγματικοί αριθμοί είναι πολύ μεγαλύτεροι από αυτό που βλέπουμε. Καλεί τους ανθρώπους σε όλη τη χώρα να αυξήσουν την επαγρύπνηση τους για να αποφευχθεί η συντριβή του ιατρικού συστήματος.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Η Γερμανία αποθαρρύνει τα μη απαραίτητα ταξίδια στην Κίνα

Ποιες χώρες έχουν επιβάλει κανόνες covid στους ταξιδιώτες από την Κίνα;

Ιαπωνία: Ενισχύει τους συνοριακούς ελέγχους Covid για τους ταξιδιώτες από την Κίνα

Μειωμένος επιπολασμός της γρίπης που ενδεχομένως σχετίζεται με μέτρα δημόσιας υγείας κατά της COVID-19 στην Κίνα

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

ΕΟΠΥΥ: Νόμιμη η αντικατάσταση Γενικού Διευθυντή Οικονομικών σύμφωνα με Καρποδίνη

ΕΟΠΥΥ: Η απόφαση απαλλαγής υπαλλήλου από τα καθήκοντά του, ήταν πλήρως και ειδικά αιτιολογημένη, ελήφθη αρμοδίως και απολύτως νόμιμα, με γνώμονα το δημόσιο συμφέρον και την εύρυθμη λειτουργία του Οργανισμού.

Τριήμερο 25ης Μαρτίου - Απαγόρευση κυκλοφορίας των φορτηγών - Συστάσεις στους οδηγούς για τήρηση του Κ.Ο.Κ

Πριν ταξιδέψουν να κάνουν τεχνικό έλεγχο στο όχημά τους και να ενημερώνονται για την κατάσταση του οδικού δικτύου και τις καιρικές συνθήκες. Να είναι ιδιαιτέρα προσεκτικοί κατά την οδήγηση και να τηρούν τους κανόνες του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας. Να σέβονται τις οδικές σημάνσεις και να συμμορφώνονται στις υποδείξεις των τροχονόμων.

Μίνα Γκάγκα: Συμμετοχή στη συνάντηση του Ευρωπαϊκού Γραφείου του ΠΟΥ στο Βουκουρέστι

Μίνα Γκάγκα: Στη συνάντηση συζητήθηκαν τα προβλήματα των εργαζομένων στον τομέα της υγείας: τα κυλιόμενα ωράρια, η αργή επαγγελματική εξέλιξη, όπως και οι απολαβές που είναι χαμηλότερες από αυτές άλλων κλάδων.

Το rebate και το clawback στραγγαλίζουν εργαστηριακούς ιατρούς και παρόχους υπηρεσιών και προϊόντων υγείας, αλλά και την πρόσβαση των ασθενών στην ιατρική καινοτομία για περίπου 10 χρόνια τώρα.

Το rebate και το clawback στραγγαλίζουν εργαστηριακούς ιατρούς και παρόχους υπηρεσιών και προϊόντων υγείας, αλλά και την πρόσβαση των ασθενών στην ιατρική καινοτομία για περίπου 10 χρόνια τώρα.