Πολιτική Υγείας

Η Πόλη της Νέας Υόρκης: Ανακοινώνει την εντολή εμβολιασμού covid-19 για τους εργοδότες του ιδιωτικού τομέα

Η Πόλη της Νέας Υόρκης: Ανακοινώνει την εντολή εμβολιασμού covid-19 για τους εργοδότες του ιδιωτικού τομέα

Ο Ντε Μπλάζιο είπε ότι αναμένει από τη νέα εντολή να επιβιώσει τυχόν νομικών προκλήσεων. Ένας εκπρόσωπος του Δημάρχου είπε ότι η εντολή του ιδιωτικού τομέα θα ισχύει για περίπου 184.000 επιχειρήσεις.

Η Πόλη της Νέας Υόρκης: Ο Δήμαρχος της Νέας Υόρκης Μπιλ ντε Μπλάζιο είπε ότι η εντολή έχει προγραμματιστεί να τεθεί σε ισχύ στις 27 Δεκεμβρίου. «Εμείς στη Νέα Υόρκη αποφασίσαμε να χρησιμοποιήσουμε μια προληπτική απεργία για να κάνουμε πραγματικά κάτι τολμηρό για να σταματήσουμε την περαιτέρω ανάπτυξη της covid και τους κινδύνους που προκαλεί σε όλους μας», είπε ο Bill de Blasio, σύμφωνα με το Associated Press. –Οι εργοδότες του κλάδου στη Νέα Υόρκη θα καλύπτονται από αυτήν την εντολή εμβολίου από τις 27 Δεκεμβρίου.”

Μιλώντας κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισης στο “Morning Joe” του MSNBC, ο de Blasio υπερασπίστηκε την απόφασή του, λέγοντας ότι “Έχουμε την omicron ως νέο παράγοντα, έχουμε τον ψυχρότερο καιρό, που θα δημιουργήσει πραγματικά πρόσθετες προκλήσεις με την παραλλαγή delta , και έχουμε εορταστικές συγκεντρώσεις.”

Η απαίτηση εμβολιασμού για τους εργοδότες του ιδιωτικού τομέα είναι μια επέκταση της ήδη υπάρχουσας εντολής εμβολίων της πόλης, η οποία ισχύει επί του παρόντος για όλους τους υπαλλήλους της πόλης, συμπεριλαμβανομένων των εργαζομένων σε νοσοκομεία και γηροκομεία και υπαλλήλους της πόλης, συμπεριλαμβανομένων δασκάλων, αστυνομικών και πυροσβεστών, αναφέρει το The Hill. Την περασμένη εβδομάδα ανακοινώθηκε εντολή εμβολιασμού για υπαλλήλους ιδιωτικών και θρησκευτικών σχολείων.

Ο ντε Μπλάζιο είπε ότι αναμένει από τη νέα εντολή να επιβιώσει τυχόν νομικών προκλήσεων. Ένας εκπρόσωπος του Δημάρχου είπε ότι η εντολή του ιδιωτικού τομέα θα ισχύει για περίπου 184.000 επιχειρήσεις.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Οι ελλείψεις προσωπικού στα νοσοκομεία λόγω των διαφορών για τον εμβολιασμό κατά της COVID-19 συνεχίστηκαν σε όλες τις ΗΠΑ αυτόν τον μήνα

Οι εντολές της κομητείας του Λος Άντζελες τίθενται σε ισχύ στις 4 Νοεμβρίου για εσωτερικά μπαρ, νυχτερινά κέντρα

Ο Δρ Anthony Fauci επαίνεσε την εντολή του κυβερνήτη της Καλιφόρνιας για εμβολιασμό όλων των μαθητών

Το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ αρνήθηκε να μπλοκάρει μια εντολή για εμβολιασμό των δασκάλων

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Ο Μπιλ Γκέιτς και ο πρόεδρος της Νότιας Κορέας συζητούν την επέκταση της παγκόσμιας συνεργασίας στον τομέα της υγείας

Ο Γκέιτς συναντήθηκε επίσης με τους ηγέτες της SK Bioscience, η οποία έλαβε χρηματοδότηση 10 εκατομμυρίων δολαρίων από τον Συνασπισμό για Καινοτομίες Ετοιμότητας Επιδημίας CEPI για την ανάπτυξη του εμβολίου της για την COVID-19.

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας συγχορηγός του 9ου Συνεδρίου ISPAH

Άμπου Ντάμπι ΠΟΥ: Η συγχρηματοδότηση της εκδήλωσης από τον ΠΟΥ ενισχύει τη σημασία της σωματικής δραστηριότητας ως προτεραιότητας για τη δημόσια υγεία και τη συμβολή της στη μείωση της επιβάρυνσης των μη μεταδοτικών ασθενειών και στη βελτίωση της καθημερινής λειτουργίας, της ψυχικής υγείας και ευεξίας. 

Η σχολική περιφέρεια της Φιλαδέλφειας επιβάλλει μάσκες για τις πρώτες 10 ημέρες του σχολικού έτους ενώ τα προνήπια πρέπει να καλύπτονται όλον τον χρόνο.

Η περιφέρεια εφαρμόζει επίσης ένα πρόγραμμα «μάσκα για να μείνει», δηλώνοντας ότι οι μαθητές και το προσωπικό που έχουν εκτεθεί στην COVID-19 μπορούν να παραμείνουν στο σχολείο αλλά πρέπει να φορούν μάσκα για 10 ημέρες.

Μετάβαση ιστότοπων covid σε παρόχους στη Νέα Υόρκη για ανταπόκριση στην ευλογιά των πιθήκων

Σύμφωνα με το Fox 5 New York, τα κρούσματα ευλογιάς των πιθήκων στη Νέα Υόρκη έχουν ξεπεράσει τα 2.000. Ο ιός της πολιομυελίτιδας έχει επίσης ανιχνευθεί στα λύματα των πόλεων και σε γειτονικές κομητείες.