Πολιτική Υγείας

Η Πόλη της Νέας Υόρκης: Ανακοινώνει την εντολή εμβολιασμού covid-19 για τους εργοδότες του ιδιωτικού τομέα

Η Πόλη της Νέας Υόρκης: Ανακοινώνει την εντολή εμβολιασμού covid-19 για τους εργοδότες του ιδιωτικού τομέα

Ο Ντε Μπλάζιο είπε ότι αναμένει από τη νέα εντολή να επιβιώσει τυχόν νομικών προκλήσεων. Ένας εκπρόσωπος του Δημάρχου είπε ότι η εντολή του ιδιωτικού τομέα θα ισχύει για περίπου 184.000 επιχειρήσεις.

Η Πόλη της Νέας Υόρκης: Ο Δήμαρχος της Νέας Υόρκης Μπιλ ντε Μπλάζιο είπε ότι η εντολή έχει προγραμματιστεί να τεθεί σε ισχύ στις 27 Δεκεμβρίου. «Εμείς στη Νέα Υόρκη αποφασίσαμε να χρησιμοποιήσουμε μια προληπτική απεργία για να κάνουμε πραγματικά κάτι τολμηρό για να σταματήσουμε την περαιτέρω ανάπτυξη της covid και τους κινδύνους που προκαλεί σε όλους μας», είπε ο Bill de Blasio, σύμφωνα με το Associated Press. –Οι εργοδότες του κλάδου στη Νέα Υόρκη θα καλύπτονται από αυτήν την εντολή εμβολίου από τις 27 Δεκεμβρίου.”

Μιλώντας κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισης στο “Morning Joe” του MSNBC, ο de Blasio υπερασπίστηκε την απόφασή του, λέγοντας ότι “Έχουμε την omicron ως νέο παράγοντα, έχουμε τον ψυχρότερο καιρό, που θα δημιουργήσει πραγματικά πρόσθετες προκλήσεις με την παραλλαγή delta , και έχουμε εορταστικές συγκεντρώσεις.”

Η απαίτηση εμβολιασμού για τους εργοδότες του ιδιωτικού τομέα είναι μια επέκταση της ήδη υπάρχουσας εντολής εμβολίων της πόλης, η οποία ισχύει επί του παρόντος για όλους τους υπαλλήλους της πόλης, συμπεριλαμβανομένων των εργαζομένων σε νοσοκομεία και γηροκομεία και υπαλλήλους της πόλης, συμπεριλαμβανομένων δασκάλων, αστυνομικών και πυροσβεστών, αναφέρει το The Hill. Την περασμένη εβδομάδα ανακοινώθηκε εντολή εμβολιασμού για υπαλλήλους ιδιωτικών και θρησκευτικών σχολείων.

Ο ντε Μπλάζιο είπε ότι αναμένει από τη νέα εντολή να επιβιώσει τυχόν νομικών προκλήσεων. Ένας εκπρόσωπος του Δημάρχου είπε ότι η εντολή του ιδιωτικού τομέα θα ισχύει για περίπου 184.000 επιχειρήσεις.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Οι ελλείψεις προσωπικού στα νοσοκομεία λόγω των διαφορών για τον εμβολιασμό κατά της COVID-19 συνεχίστηκαν σε όλες τις ΗΠΑ αυτόν τον μήνα

Οι εντολές της κομητείας του Λος Άντζελες τίθενται σε ισχύ στις 4 Νοεμβρίου για εσωτερικά μπαρ, νυχτερινά κέντρα

Ο Δρ Anthony Fauci επαίνεσε την εντολή του κυβερνήτη της Καλιφόρνιας για εμβολιασμό όλων των μαθητών

Το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ αρνήθηκε να μπλοκάρει μια εντολή για εμβολιασμό των δασκάλων

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Μαγιορκίνης: Τάση αποσυμπίεσης στους σκληρούς δείκτες της πανδημίας

Μαγιορκίνης: Στην Ελλάδα, η πανδημία δείχνει σημεία σταθεροποίησης, με μία τάση επίσης αποσυμπίεσης στους σκληρούς δείκτες, είπε ο επιδημιολόγος - καθηγητής στη διάρκεια της σημερινής ενημέρωσης για την Covid από το υπουργείο Υγείας.

Παπαευαγγέλου: 8 στις 10 νέες εισαγωγές οφείλονται στην Όμικρον

Παπαευαγγέλου: Όπως είπε η κα Παπαευαγγέλου, σταδιακά παρατηρείται αύξηση των νέων νοσηλειών που οφείλονται στην παραλλαγή Όμικρον. Συγκεκριμένα, 8 στους 1ο ασθενείς που εισάγονται στο νοσοκομείο είναι με την μετάλλαξη Όμικρον, διευκρίνισε και υπογράμμισε πως η νόσηση με την Όμικρον δεν είναι ένα απλό κρυολόγημα.

Γκάγκα: Ξεκινά την επόμενη εβδομάδα η διάθεση αντιικών χαπιών κατ' οίκον

Γκάγκα: Η θεραπεία με τα αντιικά χάπια απευθύνεται σε όσους συνανθρώπους μας είναι άνω των 18 ετών και έχουν προβλήματα υγείας, πλην των εγκύων, σημείωσε η αναπληρώτρια υπουργός.

Θάνος Πλεύρης: Επαναφορά μουσικής και απελευθέρωση ωραρίου στη διασκέδαση

Πλεύρης μέτρα: Mερική αποκλιμάκωση των περιοριστικών μέτρων από 30 Ιανουαρίου αποφάσισε η Επιτροπή των Εμπειρογνωμόνων στη συνεδρίαση της Πέμπτης. Τα νέα μέτρα ανακοίνωσε προ ολίγου ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης.

Θετική η επιτροπή ειδικών στη μουσική και το 50% πληρότητας στα γήπεδα

Επιτροπή εμπειρογνωμόνων μέτρα: Κλείδωσαν τα μέτρα ,σύμφωνα με πληροφορίες του healthweb, επιστρέφει η μουσική μόνο για καθήμενους, χωρίς παράλληλα να επεκτείνεται το ωράριο σε εστίαση και διασκέδαση. 50% πληρότητα στα γήπεδα, μία εβδομάδα παράταση στα πιστοποιητικά εμβολιασμού.

Χαλαρώνουν οι περιορισμοί στη Βρετανία από σήμερα

Ηνωμένο Βασίλειο μέτρα: Από σήμερα χαλαρώνουν οι περιορισμοί στη Βρετανία, καθώς το Plan B φαίνεται πως δεν είναι απαραίτητο πλέον και οι πολίτες δεν θα χρειάζεται να φορούν μάσκες παντού ή να έχουν το Covid pass.

Η Δανία χαλαρώνει τους περιορισμούς της για την COVID παρόλο που η γειτονική Σουηδία παρέτεινε τους περιορισμούς για άλλες 15 ημέρες.

Η Σουηδία διέταξε τα καφέ, τα μπαρ και τα εστιατόρια να κλείνουν στις 23:00 και προέτρεψε τους ανθρώπους να εργάζονται από το σπίτι όταν είναι δυνατόν.