ΕΟΠΥΥ

ΕΟΠΥΥ: Η πρώτη επίσημη επίσκεψη της Γκογκοζώτου συνοδευόμενη από τον υπουργό Υγείας

ΕΟΠΥΥ: Η πρώτη επίσημη επίσκεψη της Γκογκοζώτου συνοδευόμενη από τον υπουργό Υγείας

Η πρώτη επίσημη επίσκεψη της Μη Εκτελεστικής Προέδρου Νάντια Γκογκοζώτου στον ΕΟΠΥΥ, συνοδευόμενη από τον υπουργό Υγείας .

Την πρώτη επίσημη επίσκεψη πραγματοποιεί σήμερα η  Μη Εκτελεστική Πρόεδρος  Νάντια Γκογκοζώτου στο ΕΟΠΥΥ συνοδευόμενη από τον υπουργό Υγείας Θάνο Πλεύρη, σύμφωνα με πληροφορίες του healthweb.

Κωνσταντίνα Γκογκοζώτου μη Εκτελεστικής Πρόεδρος.

Συγκεκριμένα , στην σημερινή επίσκεψη της Μη Εκτελεστικής  Προέδρου στον ΕΟΠΥΥ ο  υπουργός Υγείας που θα συνοδεύει την κ. Γκογκοζώτου θα την παρουσιάσει στους διευθυντές του οργανισμού  και παράλληλα θα παραμείνει ο κ. Πλεύρης τουλάχιστον 3 με 4 ώρες καθώς θα πραγματοποιήσει συσκέψεις με τη διοίκηση και τους διευθυντές για να συζητήσουν  τις προτεραιότητες των εργασιών και θεμάτων , σύμφωνα με πληροφορίες του healthweb.

  • Να σημειώσουμε ότι το ΦΕΚ του διορισμού της διοικήτριας Θεανώ Καρποδίνη και τις Μη Εκτελεστική Πρόεδρος  Νάντια Γκογκοζώτου, έχει καθυστερήσει και δεν έχει εκδοθεί ακόμα . Σύμφωνα με πληροφορίες μας πρόκειται να εκδοθεί την επόμενη  εβδομάδα .
Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Κωνσταντίνα Γκογκοζώτου : Θα εργαστούμε για να καταστεί ο ΕΟΠΥΥ ένας σύγχρονος ασφαλιστικός φορέας

Σε διαβούλευση το νομοσχέδιο για την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας

Στην Βουλή αύριο για ακρόαση και διορισμό η Διοικήτρια και η Εκτελεστική Πρόεδρος του ΕΟΠΥΥ

Καρποδίνη διοικήτρια ΕΟΠΥΥ: Ρυθμίσαμε 1,5 δις οφειλές από  clawback και rebate

Κώστας Αθανασάκης στο Healthweb: Το ‘’Κλειδί’’ στην αξιολόγηση των τεχνολογιών υγείας είναι η διαφανής διαδικασία

Παρουσιάζεται το νομοσχέδιο για Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Τεράστια απάτη κατά του ΕΟΠΥΥ με επιθέματα - 71.000 παράνομες συνταγογραφήσεις

Οι εταιρίες που εισήγαγαν τα επιθέματα για την περαιτέρω διακίνησή τους το διάστημα 2017-2019 έβαζαν τα προϊόντα τους σε υποκατηγορίες ιατρικού υλικού που αποζημιώνονται από τον Οργανισμό, χωρίς να πληρούνται οι απαιτούμενες προδιαγραφές.

Τα φαρμακεία ΕΟΠΥΥ εξοικονομούν 160.000.000 € από τα ΦΥΚ

Σε μια απαράδεκτη, ατεκμηρίωτη έως και παραπλανητική επίθεση κατά της λειτουργίας και του ρόλου που διαδραματίζουν τα Φαρμακεία του Ε.Ο.Π.Υ.Υ., προέβη ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου  (ΠΦΣ), των ιδιωτικών φαρμακείων, σε συνέντευξή Τύπου στις 26/04/2023, τονίζουν οι εργαζόμενοι του ΕΟΠΥΥ . Υπογραμμίζεται ότι '' Ο ΕΟΠΥΥ εξοικονομεί από τα ΦΥΚ ετησίως 160.000.000 € επειδή τα διαθέτει μέσω των Φαρμακείων του . ''

Εκδόθηκε ο νέος ΕΚΠΥ . Όλες οι αλλαγές

Τροποποιήθηκε ο Ενιαίος Κανονισμός Παροχών Υγείας (ΕΚΠΥ) του Εθνικού Οργανισμού Παροχών Υπηρεσιών Υγείας (Ε.Ο.Π.Υ.Υ.). Τι αλλαγές έγιναν;

Θεανώ Καρποδίνη: Η επόμενη μέρα για τον ΕΟΠΥΥ . Τι σχεδιάζουν

Τα στελέχη και τους  εργαζόμενους του ΕΟΠΥΥ επαίνεσε η Διοικήτρια του Θεανώ Καρποδίνη σε πρόσφατη ομιλία της για τα 10 χρόνια λειτουργείας του ΕΟΠΥΥ καθώς είπε ότι ‘’ Ο ΕΟΠΥΥ είναι οι άνθρωποί του και πολλοί από αυτούς εργάζονται από την πρώτη μέρα που συστήθηκε ο Οργανισμός .’’ . Παράλληλα, μίλησε και για την επόμενη μέρα του ΕΟΠΥΥ και τι σχεδιάζουν.  

Ξεκινάει η ηλεκτρονική συνταγογράφηση εξετάσεων ελέγχου μεταλλάξεων γονιδίων

Στο πλαίσιο των προληπτικών εξετάσεων κατά του καρκίνου ο ΕΟΠΥΥ ενσωματώνει στο Σύστημα Ηλεκτρονικής Συνταγογράφησης "Διαγνωστικές Εξετάσεις Ογκολογικών Βιοδεικτών για τον έλεγχο παρουσίας μεταλλάξεων γονιδίων BRCA 1/2».