Πολιτική Υγείας

Εμμανουέλ Μακρόν: Θετικός στον κορωνοϊό ο Γάλλος πρόεδρος [pic, vid]

Εμμανουέλ Μακρόν: Θετικός στον κορωνοϊό ο Γάλλος πρόεδρος [pic, vid]

Εμμανουέλ Μακρόν: Θετικός στον κορωνοϊό ο Γάλλος πρόεδρος.  Με ανακοίνωση του το Μέγαρο Elysee, ανέφερε  ότι ο πρόεδρος διαγνώστηκε όταν εξετάστηκε “κατά την έναρξη των πρώτων συμπτωμάτων”.

“Σύμφωνα με τους ισχύοντες υγειονομικούς κανονισμούς που ισχύουν για όλους, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα απομονωθεί για 7 ημέρες. Εξακολουθεί να εργάζεται και να εκτελεί τις δραστηριότητές του εξ αποστάσεως”.
Ο Μακρόν είχε μια πολυάσχολη βδομάδα τις ημέρες που προηγήθηκαν της θετικής του εξέτασης.

Την Τετάρτη(16/12) , συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό της Πορτογαλίας Αντόνιο Κόστα για φαγητό και παρευρέθηκε σε συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου. Την Τρίτη, ο Μακρόν συναντήθηκε με διάφορα άτομα, συμπεριλαμβανομένου του προέδρου της Διεθνούς Επιτροπής του Ερυθρού Σταυρού, Peter Maurer. Εκπρόσωπος είπε ότι όλα τα ταξίδια του Γάλλου προέδρου έχουν ακυρωθεί, συμπεριλαμβανομένης μιας επερχόμενης επίσκεψης στο Λίβανο στις 22 Δεκεμβρίου. Ο Μακρόν μετέβη σε συνεδρίαση αρχηγών κρατών του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στις 10-11 Δεκεμβρίου. Ο πρωθυπουργός Jean Castex θα αυτοαπομονωθεί επίσης μετά από επαφή με τον πρόεδρο τις τελευταίες ημέρες.

Τεστ κορωνοϊού- Θετικός ο Μακρόν

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Η Γαλλία αμβλύνει σταδιακά τους περιορισμούς της

Διάγγελμα Μακρόν: Στις 15 Δεκεμβρίου η άρση του lockdown στη Γαλλία

Σε lockdown από αύριο όλη η Γαλλία - Ανοιχτά τα σχολεία

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Ο πρωθυπουργός του Καναδά αίρει την εντολή για το εμβόλιο covid στα σύνορα

Ο Καναδάς τερματίζει επίσης τον τυχαίο έλεγχο της COVID-19 στα αεροδρόμια και τη συμπλήρωση των πληροφοριών σε αυτό που έγινε η αντιδημοφιλής εφαρμογή ArriveCan, η οποία κατηγορήθηκε για καθυστερήσεις, επίσης, και δεν θα απαιτείται πλέον.

Δωρεά 20 εξοπλισμένων ασθενοφόρων στο ΕΚΑΒ από την Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών

ΕΚΑΒ: Τα 20 προσφερόμενα ασθενοφόρα που αποτελούν μέρος της καθοριστικής πρωτοβουλίας της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών και της «ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ» για την ενίσχυση του Εθνικού Συστήματος Υγείας.

Έλλειψη βρεφικών τροφών - O FDA αναφέρει ξεπερασμένο σύστημα και θέματα εκπαίδευσης

Ο Οργανισμός είχε δηλώσει προηγουμένως στο Κογκρέσο ότι οι υπάλληλοι του οργανισμού δεν έμαθαν για την καταγγελία μέχρι τον Φεβρουάριο λόγω καθυστερήσεων στην αλληλογραφία και της αποτυχίας κλιμάκωσης των ισχυρισμών του υπαλλήλου της Abbott.

Αυστραλία: Η κυβέρνηση διπλασιάζει τον αριθμό των νοσηλευτών που εντάσσονται στην SA Health

Αυστραλία: Ο αριθμός των πτυχιούχων νοσηλευτών που θα ενταχθούν στα νοσοκομεία της Νότιας Αυστραλίας θα διπλασιαστεί το επόμενο έτος στο πλαίσιο ενός σχεδίου 25 εκατομμυρίων δολαρίων που ανακοίνωσε η πολιτειακή κυβέρνηση. 

ΠΟΥ: Σκανδιναβικές και βαλτικές χώρες ζητούν την προαγωγή της ψυχικής υγείας

ΠΟΥ: Ειδικοί από τις περιοχές της Σκανδιναβίας και της Βαλτικής συναντήθηκαν για να μοιραστούν ιδέες σχετικά με τον τρόπο διατήρησης και βελτίωσης των υπηρεσιών ψυχικής υγείας για τα σχεδόν 35 εκατομμύρια άτομα.

Οι ΗΠΑ ηγούνται νέων δεσμεύσεων για την καταπολέμηση του υποσιτισμού των παιδιών

Η Power δήλωσε ότι μια πλήρης πορεία των θεραπευτικών πακέτων διαρκεί αρκετές εβδομάδες και απαιτεί παρακολούθηση από έναν εργαζόμενο στον τομέα της υγείας, ενώ η θεραπεία κοστίζει λίγο περισσότερο από 100 δολάρια ανά παιδί.