Πολιτική Υγείας

CDC ΗΠΑ: Διόρθωση εσφαλμένης καθοδήγησης κατά της covid-19

CDC ΗΠΑ: Διόρθωση εσφαλμένης καθοδήγησης κατά της covid-19

Ο οργανισμός τόνισε επίσης ότι οι κατευθυντήριες γραμμές προορίζονται να συμπληρώσουν, όχι να αντικαταστήσουν, τους κρατικούς και τοπικούς κανονισμούς που ισχύουν ήδη.

CDC ΗΠΑ: Τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων CDC δεν σημειώνουν πρόοδο, διορθώνουν «εσφαλμένη» καθοδήγηση. Τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) εξέδωσαν επικαιροποιηένες οδηγίες για τις καλοκαιρινές κατασκηνώσεις νεολαίας κατά τη διάρκεια της COVID-19 το Σάββατο. Τα CDC δεν σημειώνουν πρόοδο, διορθώνουν «εσφαλμένη» καθοδήγηση. Η Nicole Saphier λέει σχετικά με την καθοδήγηση των Κέντρων Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) για εμβολιασμένους ανθρώπους να βγάλουν μάσκες κατά τη διάρκεια υπαίθριων αθλητικών εκδηλώσεων. Η ιατρική συνεργάτης της Fox News, Δρ Nicole Saphier υποστήριξε στην εκπομπή « Αναφορές Αμερικής» την Τρίτη ότι τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων «διορθώνουν εσφαλμένη» καθοδήγηση μετά την ενημέρωσή τους σχετικά με τις κατευθυντήριες γραμμές για τις καλοκαιρινές κατασκηνώσεις νέων κατά τη διάρκεια της πανδημίας των κορωνοϊών.

“Αυτό που ουσιαστικά βγήκε από αυτό ήταν ότι είπαν πως εμβολιασμένοι και μη εμβολιασμένοι άνθρωποι μπορούν τώρα πραγματικά να πάνε έξω, να περπατήσουν το σκυλί τους, να τρέξουν και να οδηγήσουν ένα ποδήλατο χωρίς να φορούν μάσκες. Αυτό δεν είναι πρόοδος, αυτή είναι μόνο μια διόρθωση στις προηγούμενες λανθασμένες πολιτικές,

Η Saphier σημείωσε ότι αν και τα CDC αποφάσισαν ότι τα άτομα που έχουν εμβολιαστεί είναι σε θέση να διοργανώνουν μικρές υπαίθριες συγκεντρώσεις και να κάνουν υπαίθρια γεύματα, ενώ η καθοδήγησή των μη εμβολιασμένων ανθρώπων απέδωσε αρνητικό αποτέλεσμα. “Σάντρα, μισώ να το σπάσω σε αυτούς, αλλά, από το περασμένο καλοκαίρι, η πλειονότητα των μη εμβολιασμένων ανθρώπων το έκαναν αυτό και είχε μια αμελητέα συμβολή στη μετάδοση ιών”, δήλωσε η Saphier , προσθέτοντας ότι τα CDC “δεν προχώρησαν πολύ αρκετά με τέτοιες συστάσεις. ” Τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) εξέδωσαν ενημερωμένες οδηγίες για τις καλοκαιρινές κατασκηνώσεις νεολαίας κατά τη διάρκεια της COVID-19 το Σάββατο που αφορούν τη φυσική απόσταση, πρόσθεσαν πληροφορίες εμβολιασμού, αφαίρεσαν οδηγίες σχετικά με τα φυσικά εμπόδια και επικαιροποιημένες εκτιμήσεις για τον έλεγχο και την παρακολούθηση επαφών.

Ο οργανισμός τόνισε επίσης ότι οι κατευθυντήριες γραμμές προορίζονται να συμπληρώσουν, όχι να αντικαταστήσουν, τους κρατικούς και τοπικούς κανονισμούς που ισχύουν ήδη.

Οι οδηγίες για τη φυσική απόσταση ευθυγραμμίζονται τώρα με αυτές που είχαν εκδοθεί προηγουμένως για σχολεία. Συνιστάται στους κατασκηνωτές να απέχουν τουλάχιστον ένα μέτρο από τους άλλους στην σκηνή τους και να απέχουν 2 μέτρα ενώ τρώνε και πίνουν. Πρέπει να υπάρχουν “τουλάχιστον 2 μέτρα φυσικής απόστασης μεταξύ των κατασκηνωτών και του προσωπικού, και τουλάχιστον 2 μέτρα μεταξύ των κατασκηνωτών σε διαφορετικές ομάδες.” Οι υπάλληλοι που έχουν εμβολιαστεί κατά της COVID-19 θα πρέπει να συνεχίσουν να κρατούν φυσικές αποστάσεις και να φορούν μάσκες, καθώς τα εμβόλια δεν είναι ακόμη διαθέσιμα στα παιδιά, ανέφερε η υπηρεσία. “Όλοι οι κάτοικοι πρέπει να φορούν μάσκες ανά πάσα στιγμή με εξαιρέσεις για ορισμένα άτομα ή για συγκεκριμένες ρυθμίσεις ή δραστηριότητες, όπως όταν τρώνε και πίνουν ή κολυμπούν”, αναφέρουν οι οδηγίες.

Η Saphire είπε ότι τα CDC έπρεπε να ενθαρρύνουν τους ανθρώπους να εμβολιαστούν. «Αυτό που θα έπρεπε να είχαν πει είναι ότι προσπαθούμε να μετριάσουμε τους κινδύνους.

Προσπαθούμε να κάνουμε ό, τι μπορούμε για να μειώσουμε τη διάδοση και ο τρόπος να γίνει αυτό είναι να εμβολιαστείτε, καθώς τα δεδομένα του πραγματικού κόσμου μας λένε ότι είστε ασφαλείς έως και 90% της προστασίας που παρέχει το εβόλιο, όχι μόνο συμπτωματικά από την ασυμπτωματική εξάπλωση αυτού του ιού, οπότε, εμβολιαστείτε και ξεκινήστε να απελευθερώνεστε, “είπε η Saphier.

Η Saphier συνέχισε να λέει, “Έπρεπε να αρχίσουν να λένε στους ανθρώπους, ναι, μπορείτε να αρχίσετε να μπαίνετε μέσα με τους φίλους σας, με την οικογένειά σας και να βγάλετε αυτές τις μάσκες. Μέχρι να πουν στους ανθρώπους ότι μπορούν να αρχίσουν να βγάζουν τις μάσκες τους, οι άνθρωποι δεν πηγαίνουν να εμβολιαστούν.”

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Πρόσφατες μειώσεις σε κρούσματα κορωνοϊού στις ΗΠΑ πιθανότατα "κλειδώθηκαν" λόγω εμβολιασμού του πληθυσμού

Αναφορά περισσοτέρων περιπτώσεων θρόμβων μετά από εμβολιασμό covid-19 με εμβόλιο της Johnson & Johnson

Αιχμές στα νεότερα δημογραφικά στοιχεία covid των ΗΠΑ όσον αφορά τα κρούσματα

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Η κυβέρνηση προαναγγέλλει ευθύνες και κυρώσεις της Αττικής Οδού ανεξάρτητα από την αποζημίωση των 2.000 ευρώ σε κάθε ακινητοποιημένο όχημα

Ανακοίνωση για την αποζημίωση των 2.000 ευρώ για κάθε εγκλωβισμένο όχημα εξέδωσε η Αττική Οδός και αναφέρει πως θα τοποθετηθεί για τα γεγονότα και τις ευθύνες που αναλογούν στον κάθε εμπλεκόμενο φορέα όταν απεγκλωβιστεί και ο τελευταίος οδηγός.

Τι ισχύει με τους εμβολιασμούς που ακυρώθηκαν;

Για τα προβλήματα που δημιούργησε η κακοκαιρία στο Σύστημα Υγείας .Σύμφωνα με τον Θάνο Πλεύρη που η λειτουργία των νοσοκομείων γίνεται κανονικά καθώς έγινε αλλαγή στις βάρδιες των εργαζομένων, ώστε να πραγματοποιηθούν χωρίς προβλήματα οι εφημερίες.

Ο νέος νόμος της Γαλλίας απαιτεί ένα «πάσο εμβολίου» για την COVID που είναι κεντρικό στη στρατηγική της κυβέρνησης κατά των ιών

Η κυβέρνηση ελπίζει ότι προστατεύει τους πιο ευάλωτους και μειώνει την πίεση στις πολυσύχναστες ΜΕΘ, όπου οι περισσότεροι ασθενείς είναι ανεμβολίαστοι.

Γιατί τα κράτη πολεμούν τις εντολές εμβολίων του Μπάιντεν

Τι έπεται; Να απαγορεύσουμε την κατανάλωση μπύρας και να περιορίσουμε τον καφέ μας; Πρέπει να σταθούμε όλοι μαζί για να διαφυλάξουμε το Σύνταγμά μας και τις ατομικές μας ελευθερίες, ειδικά σε περιόδους έκτακτης ανάγκης. Όσον αφορά την πανδημία της COVID-19, η απόφαση για τον εμβολιασμό ή όχι πρέπει να επαφίεται στα άτομα και στους γιατρούς τους.

Την Κυριακή, η πορεία «Νίκησε τις Εντολές» - βγήκε στους δρόμους και τα μνημεία της Ουάσιγκτον, DC, ζητώντας να τερματιστούν οι εντολές εμβολίων

Και αυτό είναι συναρπαστικό γιατί συνειδητοποιούν ότι το έχουν στριμώξει όπως όλα τα άλλα, και οι Αμερικανοί το έχουν αναγνωρίσει. Και αυτό που θέλουμε είναι αυτό που πάντα θέλαμε, που είναι η ικανότητα να έχουμε ιδιωτική σχέση με τους γιατρούς μας, να λαμβάνουμε αποφάσεις για την υγειονομική μας περίθαλψη με πληροφορίες που παρέχονται από το CDC, κάτι που είναι εντάξει.

Κακοκαιρία Ελπίδα: Σε ετοιμότητα ΕΚΑΒ και ΕΣΥ-Ποια αττικά νοσοκομεία εφημερεύουν

Κακοκαιρία Ελπίδα: Έκτακτη σύσκεψη υπό τον υπ. Υγείας για την ετοιμότητα του ΕΣΥ - Σε πλήρη ετοιμότητα και το ΕΚΑΒ - Ομαλά εξελίσσονται οι εφημερίες των νοσοκομείων, με πληρότητα προσωπικού - Ποια Νοσοκομεία εφημερεύουν στην Αττική