Πολιτική Υγείας

Αρνητές Εμβόλιο: Τα νοσοκομεία πιέζουν τους εργαζομένους να εμβολιαστούν καθώς εξαπλώνονται οι παραλλαγές COVID-19

Αρνητές Εμβόλιο: Τα νοσοκομεία πιέζουν τους εργαζομένους να εμβολιαστούν καθώς εξαπλώνονται οι παραλλαγές COVID-19

Χιλιάδες εργαζόμενοι σε ορισμένα νοσοκομεία παρέμειναν χωρίς εμβολιασμό από τις 25 Ιουνίου, σύμφωνα με τα πιο πρόσφατα ομοσπονδιακά στοιχεία από τα νοσοκομεία των ΗΠΑ, αναφέροντας εθελοντικά στοιχεία.

Αρνητές Εμβόλιο: Οι εντολές εμβολίου COVID-19 έχουν αντιμετωπίσει αντίσταση, συμπεριλαμβανομένης της νομικής δράσης. Το νοσοκομείο του Τέξας αντιμετωπίζει αγωγή λόγω εντολής εμβολίου. Η νοσοκόμα Jennifer Bridges και ο δικηγόρος Jared Woodfill V συμμετέχουν στο «Fox News Primetime» για να συζητήσουν. Ορισμένα νοσοκομεία αρχίζουν να υποχρεώνουν τους εργαζόμενους να λαμβάνουν εμβόλια COVID-19 ως νέα σημαία εμβολιασμών και παραλλαγές του ιού που εξαπλώνονται σε εθνικό επίπεδο, προκαλώντας ώθηση από τους εργαζομένους.

Πάνω από δώδεκα νοσοκομειακά συστήματα έχουν ανακοινώσει τους τελευταίους μήνες ότι θα απαιτήσουν τους εμβολιασμούς, συμπεριλαμβανομένων των μεγάλων νοσοκομειακών συστημάτων στο Μισούρι και το Μίσιγκαν, πολιτείες όπου λιγότερο από το ήμισυ του συνολικού πληθυσμού εμβολιάζεται πλήρως. Η SSM Health που εδρεύει στο St. Louis δήλωσε ότι το εργατικό δυναμικό της πρέπει να έχει τουλάχιστον μία δόση έως την 1η Σεπτεμβρίου, με προγενέστερη προθεσμία για την ηγεσία.

Δύο άλλα νοσοκομειακά συστήματα του St. Louis έθεσαν προθεσμίες για τον Σεπτέμβριο και τον Αύγουστο.

Το Henry Ford Health System με έδρα το Ντιτρόιτ έδωσε προθεσμία στους υπαλλήλους μέχρι τις αρχές Σεπτεμβρίου να συμμορφωθούν.

Ορισμένα στελέχη του νοσοκομείου λένε ότι οι εντολές σηματοδοτούν την εμπιστοσύνη στα εμβόλια και προστατεύουν το εργατικό τους δυναμικό καθώς νέες παραλλαγές οδηγούν σε νοσηλεία, με εργοδότες σε ορισμένες περιπτώσεις πρόθυμους να απολύσουν όσους δεν συμμορφώνονται.

Ωστόσο, ο τομέας, ο οποίος απασχολεί περισσότερα από 5 εκατομμύρια, κατανέμεται σε εντολές εν μέσω μιας έκρηξης προσλήψεων σε όλες τις βιομηχανίες που προκλήθηκε από την οικονομική ανάκαμψη.

Οι εντολές θα μπορούσαν να αποξενώσουν τους εργαζόμενους, δήλωσε ο Δρ David Priest, στέλεχος της Novant Health, όπου οι αξιωματούχοι συζητούν πότε να ενεργήσουν.

“Ακριβώς επειδή εργάζεστε στην υγειονομική περίθαλψη δεν σημαίνει ότι είστε απαλλαγμένοι από την πολιτιστική και πολιτική επιρροή της κοινότητας στην οποία ζείτε”, είπε.

Η απασχόληση στα νοσοκομεία δεν έχει ακόμη ανακάμψει στο υψηλό της προ πανδημίας τον Φεβρουάριο του 2020.

Ωστόσο, η επείγουσα περίθαλψη και η πρόσληψη άλλων κέντρων εξωτερικών ασθενών – συμπεριλαμβανομένων των τοποθεσιών που ανήκουν σε νοσοκομεία – έχει ξεπεράσει το αποκορύφωμα, σύμφωνα με ανάλυση ομοσπονδιακών δεδομένων από την πολιτική υγείας και τις συμβουλές μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Οι εντολές εμβολίων από παρόχους υγειονομικής περίθαλψης αντιμετώπισαν αντίσταση, που οδήγησε σε νομική δράση, ώθηση στις ενώσεις και δημόσια κατακραυγή.

Αυτό συνέβη στο Houston Methodist, όπου περισσότεροι από 100 υπάλληλοι μήνυσαν το νοσοκομειακό σύστημα λόγω της εντολής εμβολιασμού COVID-19. Ένας ομοσπονδιακός δικαστής συντάχθηκε με τον Χιούστον Μεθοδιστή, ο οποίος τερμάτισε ορισμένους υπαλλήλους που αρνήθηκαν το εμβόλιο. Άλλοι παραιτήθηκαν.

Χιλιάδες εργαζόμενοι σε ορισμένα νοσοκομεία παρέμειναν χωρίς εμβολιασμό από τις 25 Ιουνίου, σύμφωνα με τα πιο πρόσφατα ομοσπονδιακά στοιχεία από τα νοσοκομεία των ΗΠΑ, αναφέροντας εθελοντικά στοιχεία.

Ορισμένοι εργαζόμενοι λένε ότι δεν εμπιστεύονται τις πληροφορίες του κοινού σχετικά με τα εμβόλια. Άλλοι λένε ότι εθελοντικά εμβολιάστηκαν, αλλά αντιτίθενται σε εντολή ενός εργοδότη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Ιατροί νοσηλευτές : Αυτή είναι η λύση για να εμβολιαστούν οι πολίτες

Εμπόδια στον εμβολιασμό από αρνητές του κορωνοϊού στο Λος Άντζελες

Πώς αντιμετωπίζει το ΕΣΥ της Αγγλίας τους αρνητές εμβολίου σε νοσοκομεία

Θα κινηθεί νομικά κατά του Παντελή Θαλασσινού ο Πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ κ. Μιχάλης Γιαννάκος

Οι αρνητές εμβολίων και ο κίνδυνος για τη δημόσια υγεία διαχρονικά

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Τσιόδρας: Με τα εμβόλια αποφύγαμε 5.660 νοσηλείες σε ΜΕΘ και 8.400 θανάτους

5.660 νοσηλείες σε ΜΕΘ έχουν αποφευχθεί λόγω των εμβολιασμών και κατά 91% μειώθηκε ο κίνδυνος θανάτου για τους πλήρως εμβολιασμένους. Μελέτη με στοιχεία έως τις 11 Οκτωβρίου δείχνει ότι τα εμβόλια είναι ασφαλή .Ο κ.Τσιόδρας προειδοποίησε ότι επόμενη περίοδος «δεν θα είνα εύκολη».

Νέα αυστηρότερα μέτρα για τους ανεμβολίαστους στον ιδιωτικό τομέα - Τι ισχύει

Yποχρεωτικά και με δική τους επιβάρυνση θα υποβάλλονται σε διαγνωστικό έλεγχο (rapid ή μοριακό τεστ), οι εργαζόμενοι του ιδιωτικού τομέα με φυσική παρουσία στο χώρο εργασίας οι οποίοι δεν εμβολιάζονται.

Οι ελλείψεις προσωπικού στα νοσοκομεία λόγω των διαφορών για τον εμβολιασμό κατά της COVID-19 συνεχίστηκαν σε όλες τις ΗΠΑ αυτόν τον μήνα

Τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων δήλωσαν ότι, ενώ έχει αναφερθεί ένας μικρός αριθμός προβλημάτων υγείας, τα εμβόλια COVID-19 είναι ασφαλή και εξαιρετικά αποτελεσματικά. Υπάρχουν περισσότεροι από 189 εκατομμύρια Αμερικανοί πλήρως εμβολιασμένοι στις ΗΠΑ και τα κρούσματα COVID-19 έχουν μειωθεί από τον Σεπτέμβριο. Περισσότεροι από 726.000 άνθρωποι έχουν πεθάνει από τον ιό στις ΗΠΑ, σύμφωνα με τα στοιχεία του John's Hopkins Coronavirus Resource Center.

Προσπάθεια της FDA βελτίωσης της πρόσβασης στα ακουστικά βαρηκοΐας και μείωσης του κόστους για εκατομμύρια Αμερικανούς.

Και οι δύο νομοθέτες έστειλαν στον FDA μια επιστολή την περασμένη εβδομάδα ζητώντας κανονισμούς για τα ακουστικά βαρηκοΐας χωρίς ιατρική συνταγή χωρίς καθυστέρηση.

Tα 5 νέα μέτρα κατά της δημογραφικής κρίσης παρουσίασε στο Εconomist ο Χατζηδάκης

Κωστής Χατζηδάκης: Μιλώντας στο συνέδριο του Economist για τις δημογραφικές προκλήσεις και τις πολιτικές για την ισότητα των δύο φύλων, ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Κωστής Χατζηδάκης παρουσίασε τα πέντε νέα μέτρα κοινωνικού περιεχομένου για να αντιμετωπιστεί η δημογραφική κρίση.

Συνεχίζεται η μάχη του Βασίλη Λεβέντη με τον κορωνοϊό-Τα τελευταία νέα για την υγεία του

Βασίλης Λεβέντης: Για 25η ημέρα παραμένει στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του «Ευαγγελισμού» ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, ο οποίος νοσεί από κορωνοϊό.

Οι αστυνομικοί πρέπει να βλέπουν τον εμβολιασμό ως βασικό μέρος της δουλειάς τους, λέει ο Fauci

Κατά το 2020 και το 2021, 94 αξιωματικοί πέθαναν από πυρά. "Δεν ζούμε σε κενό ως άτομα. Ζούμε σε μια κοινωνία και η κοινωνία πρέπει να προστατευθεί", δήλωσε ο Fauci την Κυριακή. "Και το κάνετε αυτό όχι μόνο προστατεύοντας τον εαυτό σας, αλλά προστατεύοντας τους ανθρώπους γύρω σας, κάνοντας εμβολιασμό".

Η συγκινητική ανάρτηση του Κώστα Μπακογιάννη για την μάχη της μητέρας του Ντόρας με τον καρκίνο

Κώστας Μπακογιάννης για Ντόρα: Η ανάρτηση του δημάρχου Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη μετά την ανακοίνωση της μητέρας του, Ντόρας ότι πάσχει από καρκίνο. «Η αγάπη σώζει και η μάνα μου παίρνει αυτή τη στιγμή περίσσευμα απ’ όλους», έγραψε μεταξύ άλλων ο Κώστας Μπακογιάννης.