Πολιτική Φαρμάκoυ

Με τη συμμετοχή σημαντικά αξιόλογων κεντρικών ομιλητών ξεκινά σε λίγες ημέρες το 14ο Συνέδριο Φαρμακευτικού Management

Με τη συμμετοχή σημαντικά αξιόλογων κεντρικών ομιλητών ξεκινά σε λίγες ημέρες το 14ο Συνέδριο Φαρμακευτικού Management

Η φετινή Οργανωτική Επιτροπή θέλοντας να αντεπεξέλθει στις προσδοκίες των στελεχών της φαρμακευτικής αγοράς, έχει θέσει ως στόχο οι συμμετέχοντες του Συνεδρίου να αποκομίσουν γνώσεις αλλά και «τροφή για σκέψη», που θα είναι σε θέση να αξιοποιήσουν άμεσα στα επαγγελματικά τους καθήκοντα.

Το 14ο Συνέδριο Φαρμακευτικού Management με τίτλο “Pharmadise – Leading healthcare intelligence” θα διεξαχθεί στις 3, 4 και 5 Απριλίου 2024, στο Μέγαρο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών. Η φετινή Οργανωτική Επιτροπή θέλοντας να αντεπεξέλθει στις προσδοκίες των στελεχών της φαρμακευτικής αγοράς, έχει θέσει ως στόχο οι συμμετέχοντες του Συνεδρίου να αποκομίσουν γνώσεις αλλά και «τροφή για σκέψη», που θα είναι σε θέση να αξιοποιήσουν άμεσα στα επαγγελματικά τους καθήκοντα. Στο πλαίσιο αυτό, διαμόρφωσε ένα υψηλού επιπέδου επιστημονικό πρόγραμμα και
εξασφάλισε τη συμμετοχή καταξιωμένων κεντρικών ομιλητών, οι οποίοι θα ενισχύσουν περαιτέρω το κύρος και την επιστημονική ποιότητα του 14ου Συνεδρίου.

Ethel Agelatou, LinkedIn Trainer & Personal Branding Coach

Παρασκευή 5 Απριλίου 2024, ώρα: 16:15
Συγκεκριμένα, η τρίτη και τελευταία ημέρα του Συνεδρίου, θα ξεκινήσει με την Ethel Agelatou, LinkedIn Trainer & Personal Branding Coach, η οποία θα πραγματοποιήσει μία ιδιαίτερα χρήσιμη διαδραστική ομιλία με τίτλο “Brand-on through LinkedIn”, προσφέροντας σε όσους την παρακολουθήσουν τις γνώσεις και τα εργαλεία για να αναβαθμίσουν την επαγγελματική τους παρουσία στον φαρμακευτικό κλάδο μέσω της πλατφόρμας LinkedIn.

Τατιάνα Κολοβού, Teaching Professor, Kelley School of Business, Indiana University

Παρασκευή 5 Απρίλιου 2024, ώρα: 17:00
Το επιστημονικό πρόγραμμα θα συνεχίσει με την κεντρική ομιλήτρια, Τατιάνα Κολοβού, Teaching Professor, Kelley School of Business, Indiana University. Μέσα από την ομιλία της “Entering the discomfort zone”, η κυρία Κολοβού θα εστιάσει στην έννοια της απρόσμενης αλλαγής, καθώς και την ανάγκη της προσαρμογής σε νέα δεδομένα. Οι συμμετέχοντες που θα την παρακολουθήσουν θα έχουν την ευκαιρία να διαπιστώσουν με ποιον τρόπο μπορούν να οδηγηθούν σε καινοτόμες ιδέες και προσωπική εξέλιξη, όχι μόνο βγαίνοντας από το comfort zone τους, αλλά και τη σημαντικότητα να μπαίνουν σε discomfort zone.

Peter Economides, Global Brand Strategist, Founder Felix BNI

Παρασκευή 5 Απριλίου 2024, ώρα: 17:30
Στη συνέχεια, ο Peter Economides, Global Brand Strategist, Founder Felix BNI, θα αναφερθεί στο συνεχώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον της φαρμακοβιομηχανίας, εστιάζοντας στην αναγκαιότητα στρατηγικής προσαρμογής των στελεχών του. Στη συνέχεια, θα αναλύσει τη δυναμική της συνεργασίας διαφορετικών γενεών στον φαρμακευτικό κλάδο, υπογραμμίζοντας τη σημασία εφαρμογής στις εταιρείες μίας κουλτούρας διαρκούς μάθησης και καινοτομίας.

Jill Εllul, Owner at Mojoco, Facilitator & Innovation Specialist

Παρασκευή 5 Απριλίου 2024, ώρα: 18:00
Η ημέρα θα ολοκληρωθεί με την κεντρική ομιλία & Digital Reboot – Shifting our Perspectives της Jill Εllul, Owner at Mojoco, Facilitator & Innovation Specialist, η οποία θα αναφερθεί στον ψηφιακό μετασχηματισμό και στις δυνατότητες που προσφέρει για την αντιμετώπιση των δυσκολιών αναφορικά με την πρόσβαση και την οικονομία του ελληνικού συστήματος υγειονομικής περίθαλψης. Επιπλέον, θα εστιάσει στην αλλαγή του mindset και στους τρόπους με τους οποίους μπορούν να αξιοποιηθούν τα digital trends με στόχο την επαγγελματική εξέλιξη των στελεχών.

Μετά την ολοκλήρωση του επιστημονικού προγράμματος θα ακολουθήσει η τελετή απονομής των Αριστείων Ε.Ε.Φα.Μ., του καταξιωμένου θεσμού μέσω του οποίου αναδεικνύονται τα πιο καινοτόμα προγράμματα επικοινωνίας. Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με το 14 ο Συνέδριο Φαρμακευτικού Management επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.eefamcongress2024.gr.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Παπαπροδρόμου στο healthweb: Ολιγωρία της Ελλάδας στην υπογραφή σύμβασης για φάρμακα στο διαδίκτυο

Ενίσχυση της Αξιολόγησης Τεχνολογιών Υγείας μέσω του Μέσου Τεχνικής Υποστήριξης

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

K. Παπαγιάννης- Novartis Hellas : Ανάγκη η ενίσχυση της αποδοτικότητας των συστημάτων υγείας

Η Novartis Hellas στηρίζει πρωτοβουλίες με στόχο την οικοδόμηση του υγειονομικού οικοσυστήματος του 21ου αιώνα. Ο Κώστας Παπαγιάννης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Novartis Hellas, συμμετείχε στο9ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών και στο πάνελ με τίτλο “Future-Proofing Businesses, Humans, Tech, and Innovation at Scale” και αναφέρθηκε στην ανάγκη μετασχηματισμού των εταιρειών με στόχο την αντιμετώπιση των μελλοντικών προκλήσεων και την ενίσχυση της αποδοτικότητας των συστημάτων υγείας.

Επενδυτικό  clawback : Εκατόν πενήντα εκατομμύρια ευρώ για τα έτη 2024 -2025

Ευχάριστα νέα για την φαρμακοβιομηχανία καθώς δημοσιεύτηκε η πρόσκληση για  δικαιούχους επιχειρήσεις για το συμψηφισμό αυτόματης επιστροφής φαρμακευτικής δαπάνης στο πλαίσιο του Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας για τα έτη 2024 -2025 η οποία ανέρχεται σε 150.000.000 ευρώ . Πληροφορίες σχετικά με την δράση παρέχονται από το φορέα υλοποίησης, την γενική Γραμματεία Έρευνας και Καινοτομίας, gsri.gov.gr Η […]

Ολ. Παπαδημητρίου (ΣΦΕΕ): Η συμπίεση του data protection θα οδηγήσει σε μείωση της ανταγωνιστικότητας της Ευρώπης

Ο κλάδος της φαρμακευτικής καινοτομίας στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια στενάζει από την υποχρηματοδότηση αλλά οι κυβερνήσεις δεν έκαναν τίποτα ή σχεδόν τίποτα για να διασφαλίσουν τον εξορθολογισμό της ζήτησης, ανέφερε ο Ολύμπιος Παπαδημητρίου.

Bristol Myers Squibb :Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή επεκτείνει την έγκριση του luspatercept

Τέταρτη εγκεκριμένη ένδειξη στην Ευρώπη για το luspatercept, μία πρώτη στην κατηγορία της, θεραπευτική επιλογή για ασθενείς με σχετιζόμενη με νόσο αναιμία και η πρώτη θεραπεία που καταδεικνύει μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα έναντι της εποετίνης άλφα σε μυελοδυσπλαστικά σύνδρομα χαμηλότερου κινδύνου