Πολιτική Φαρμάκoυ

E.E.Φα.Μ.: Workshop “Building Value Dossier & Negotiation Strategy”

E.E.Φα.Μ.: Workshop “Building Value Dossier & Negotiation Strategy”

Διακεκριμένοι ομιλητές, ειδικοί επιστήμονες, Ακαδημαϊκοί, εξειδικευμένα στελέχη φαρμακευτικών εταιρειών, εκπρόσωποι της Πολιτείας, και άλλοι επαγγελματίες Υγείας συμμετέχουν για πρώτη φορά στο Advanced Workshop in Market Access, το οποίο διοργανώνεται από την Ελληνική Εταιρεία Φαρμακευτικού Management (E.E.Φα.Μ.), στις 22-23 Νοεμβρίου 2019, στο ξενοδοχείο DOMOTEL KASTRI με την υποστήριξη των εταιρειών IQVIA, ECONCARE και HEALTHINK.

Το Workshop θα προλογίσει ο Υφυπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης.

Το συγκεκριμένο Workshop θα έχει τίτλο “Building Value Dossier & Negotiation Strategy”, με στόχο την εκπαίδευση των στελεχών της φαρμακοβιομηχανίας που εμπλέκονται ενεργά στη διαδικασία της αποζημίωσης των φαρμάκων, στην δημιουργία Value Dossier, όπως και στη στρατηγική που θα πρέπει να ακολουθήσουν, τόσο στην ανάπτυξη του φακέλου, όσο και στην διαδικασία της διαπραγμάτευσης.

Το Advanced MA Workshop θα πραγματοποιηθεί 22 -23 Νοεμβρίου 2019 για περιορισμένο αριθμό συμμετεχόντων. Σημαντικό στοιχείο του Workshop αποτελεί η συμμετοχή διακεκριμένων εισηγητών, με μακρά εμπειρία στην ανάπτυξη και αξιολόγηση φακέλων σε εθνικό και διεθνές επίπεδο.

Οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να παρακολουθήσουν το εκπαιδευτικό πρόγραμμα θα πρέπει να διαθέτουν επαρκή εμπειρία στη δημιουργία Value Dossier, καθώς κατά τη διάρκεια του Workshop θα εργαστούν ανά ομάδες πάνω σε case studies και θα προετοιμάσουν την παρουσίασή τους.

Τόσο το περιεχόμενο του εκπαιδευτικού προγράμματος, που καλύπτει όλα τα καίρια ζητήματα που απασχολούν ένα ενεργό στέλεχος Market Access όσο και ο διαδραστικός και εφαρμοσμένος χαρακτήρας του, πιστεύουμε ότι θα συμβάλλει τα μέγιστα στην επιμόρφωση και ετοιμότητα των στελεχών της φαρμακοβιομηχανίας στην αναδυόμενη πρόκληση της αξιολόγησης τεχνολογίας υγείας.

Περισσότερες πληροφορίες και τη δήλωση συμμετοχής, μπορείτε να βρείτε εδώ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Επιβεβαιώθηκε το αποκλειστικό ρεπορτάζ του healthweb για χορήγηση μονοκλωνικών αντισωμάτων πρόληψης από την Covid-19

Αποκλειστικό: Άνοιξε η πλατφόρμα για το νέο φάρμακο -συνδυασμός μονοκλωνικών αντισωμάτων για πρόληψη από την Covid-19

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

ΠΕΦ: Η Ελλάδα μπορεί να γίνει πρωταγωνιστής του κλάδου φαρμάκου στην Ευρώπη

ΠΕΦ: Θετικός για τις προοπτικές της ελληνικής οικονομίας και την ανάδειξη της ελληνικής φαρμακοβιομηχανίας σε πρωταγωνιστή του κλάδου φαρμάκων στην Ευρώπη εμφανίστηκε ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Φαρμακοβιομηχανίας, κ. Θ. Τρύφων στην τοποθέτησή του στο πλαίσιο του συνεδρίου του Economist.

Γιατί τα ποσά για clawback δεν συμπεριλαμβάνονται στις συνολικές δαπάνες υγείας;

Τα ποσά για clawback και για τις υποχρεωτικές εκπτώσεις που επιστρέφουν στο κράτος οι πάροχοι των υπηρεσιών υγείας αποτελούν δαπάνες υγείας που καταναλώθηκαν από τους ασθενείς και θα έπρεπε να συμπεριλαμβάνονται στις συνολικές δαπάνες υγείας.

Νέες προκλήσεις και ευκαιρίες για τον τομέα υγείας στη μετά Covid εποχή

Στην ετήσια έκθεση «Η Φαρμακευτική Αγορά στην Ελλάδα: Γεγονότα και Στοιχεία 2021» παρουσιάζονται τα βασικά διαρθρωτικά στοιχεία, οι εξελίξεις και οι τάσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη, στον χώρο του φαρμάκου και το ευρύτερο οικοσύστημα της υγείας.