Πολιτική Φαρμάκoυ

Amazon υγειονομική περίθαλψη: Επεκτείνει την εικονική κλινική των υπαλλήλων της

Amazon υγειονομική περίθαλψη: Επεκτείνει την εικονική κλινική των υπαλλήλων της

Amazon υγειονομική περίθαλψη: Η υπηρεσία, η οποία είναι διαθέσιμη για τους υπαλλήλους της Amazon και τα εξαρτώμενα μέλη τους, έχει σχεδιαστεί για να διευκολύνει την πρόσβαση στην πρωτοβάθμια περίθαλψη επιτρέποντας στους υπαλλήλους να ανταλλάσσουν μηνύματα με έναν πάροχο υγειονομικής περίθαλψης ή να μεταβούν σε μια εικονική κλινική. Υπάρχουν επίσης διαθέσιμες επισκέψεις στο σπίτι σε ορισμένους ταχυδρομικούς κώδικες, αν και αυτοί δεν αποτελούν μέρος της επέκτασης. Η κλινική, η οποία ξεκίνησε ως πιλότος τον Σεπτέμβριο του 2019, περιγράφεται στον ιστότοπό της ως ένα νέο όφελος για τους υπαλλήλους που προσφέρει «το καλύτερο της εικονικής και προσωπικής φροντίδας».

dr.amazon.jpg

Ενώ οι περισσότεροι από τους εταιρικούς υπαλλήλους της Amazon βρίσκονται στο Σιάτλ και τα προάστια του, έχει επίσης επεκταθεί και άλλους τύπους εγκαταστάσεων σε Spokane, Cheney, Βανκούβερ και αλλού. Η εταιρεία αρνήθηκε να πει πόσους συνολικά υπαλλήλους καλύπτει αυτή τη στιγμή. «Αυτό είναι το πρώτο μεγάλο βήμα», δήλωσε η Kristen Helton, διευθύντρια της Amazon Care. ″Επεκτείνουμε την εικονική μας υπηρεσία σε όλη την πολιτεία.” Η Helton είπε ότι η βαθμολογία ικανοποίησης του ασθενούς είναι 4,7 στα 5, κάτι που αποτελεί μεγάλο παράγοντα εξέλιξης και ανάπτυξης. Ωστόσο, συμπλήρωσε ότι η Amazon Care εξετάζει επίσης άλλα μέτρα, όπως ποιότητα, κόστος φροντίδας και ευκολία. Ακόμη: Η Amazon και ο αγώνας δρόμου για προστατευτικό εξοπλισμό λόγω πανδημίας

amazon.jpg

Η Helton δεν μοιράστηκε περαιτέρω σχέδια επέκτασης σε άλλες πολιτείες όπου η Amazon έχει πολλούς μεγάλους υπαλλήλους, όπως η Καλιφόρνια, αλλά είπε ότι η εταιρεία «χτίζει την υπηρεσία και θέλει να επεκταθεί όσο μπορεί». Το Amazon Care είναι ένα από τα έργα στα οποία εργάζεται η εταιρεία στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης. Έχει ένα τμήμα φαρμακείων υπό το PillPack, μια εταιρεία που απέκτησε το 2018 και μια ομάδα έρευνας και ανάπτυξης γνωστή ως Grand Challenge που έχει εργαστεί σε έργα που σχετίζονται με την υγεία. Επίσης, κυκλοφόρησε πρόσφατα μία φορητή συσκευή, που ονομάζεται Halo, η οποία μπήκε στον ανταγωνισμό με εταιρείες όπως η Apple και η Fitbit.

Η τηλεϊατρική, η οποία περιλαμβάνει εικονικές επισκέψεις μεταξύ ασθενών και ιατρών, είναι μια ολοένα και μεγαλύτερη ευκαιρία. Η τεχνολογία υπάρχει εδώ και δεκαετίες, αλλά έχει επιταχυνθεί κατά τη διάρκεια της πανδημίας Covid-19 ως εναλλακτική λύση στην προσωπική φροντίδα. Η Amazon Care δεν έχει απαλλαγεί από αυτές τις αλλαγές, τόσο ως εργαλείο για να βοηθήσει τους υπαλλήλους που φοβούνται ότι μπορεί να έχουν Covid-19 είτε ως τρόπο για να λάβουν φροντίδα ρουτίνας χωρίς να διακινδυνεύσουν την έκθεση στον ιό. «Νομίζω ότι έχουμε προσαρμοστεί καλά για να αυξήσουμε το ενδιαφέρον που έχει δημιουργήσει ο Covid-19», δήλωσε η Helton. «Θα έλεγα ότι έχει κάνει πιο σημαντικές υπηρεσίες όπως το Amazon Care».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Διαβάστε Eπίσης:

Η πρώτη ανοσοθεραπεία για καρκίνο  του θώρακα 

Στροφή στην ψηφιακή διαφήμιση κάνουν οι φαρμακευτικές

Μονοθεραπεία αυξάνει την επιβίωση ασθενών καρκίνο του πνεύμονα

Μονοθεραπεία πρώτης γραμμής αυξάνει τη συνολική επιβίωση ασθενών με προχωρημένο μη μικροκυτταρικό καρκίνο του πνεύμονα και θετική έκφραση του PD-L1 σε ποσοστό 50% ή μεγαλύτερο των καρκινικών κυττάρων όπως ανακοινώνεται στο συνέδριο της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Κλινικής Ογκολογίας ESMO.

Γρήγορο και φθηνό τεστ κορωνοϊού ξεκινά η Ινδία

Οι ερευνητές είναι αισιόδοξοι ότι το χαμηλό κόστος και η ευκολία χρήσης του τεστ μπορούν να βοηθήσουν στην αναστολή της εξάπλωσης του παθογόνου σε φτωχές και απομακρυσμένες περιοχές

AstraZeneca: Νέο κοκτέιλ μονοκλωνικών αντισωμάτων έναντι του SARS-CoV-2

Το Υπουργείο Υγείας και το Υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ ανακοίνωσαν ότι έχουν συνάψει συμφωνία με την φαρμακευτική εταιρεία AstraZeneca για την ανάπτυξη και την παραγωγή σε μεγάλη κλίμακα του ερευνητικού φαρμάκου AZD7442 έναντι του COVID-19.Η ανάπτυξη μονοκλωνικών αντισωμάτων έναντι του  SARS-CoV-2 αποτελεί μια πιθανή  θεραπευτική επιλογή για ορισμένες ομάδες ασθενών.  Οι Καθηγητές της Θεραπευτικής Κλινικής της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, Ευστάθιος Καστρίτης και Θάνος Δημόπουλος (Πρύτανης ΕΚΠΑ), συνοψίζουν τα νεότερα δεδομένα.

Κορωνοϊός εμβόλιο: 12 δις από την Παγκόσμια Τράπεζα

Κορωνοϊός εμβόλιο νέα: Την Τρίτη 13 Οκτωβρίου, η Παγκόσμια Τράπεζα αποφάσισε να εγκρίνει 12 δισεκατομμύρια δολάρια για τις αναπτυσσόμενες χώρες. Σκοπός αυτής της χρηματοδότησης είναι να βρεθεί η θεραπεία του κορωνοϊού, ξεκινώντας από τις δοκιμές των εμβολίων. Η Παγκόσμια Τράπεζα σε δήλωση της ανέφερε πως η εκτελεστική της επιτροπή ενέκρινε χθες νέα χρηματοδότηση 12 δισεκατομμυρίων […]

Gilead Sciences Ελλάς:Υπέγραψε συμφωνία με το ΙΦΕΤ για προμήθεια του remdesivir

Η Ελλάδα προμηθεύεται το remdesivir μετά την συμφωνία που υπεγράφη μεταξύ της βιοφαρμακευτικής εταιρείας Gilead Sciences Ελλάς Μ.ΕΠΕ με το ΙΦΕΤ που εξασφαλίζει την ευρεία πρόσβαση στα κλινικά οφέλη σε κατάλληλους ασθενείς με COVID-19 στην χώρα μας.