Τεχνολογία

Τεχνολογία: Καινοτομίες στον τομέα της πλαστικής χειρουργικής

Τεχνολογία: Καινοτομίες στον τομέα της πλαστικής χειρουργικής

Τεχνολογία: Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε πώς η τεχνολογία συστολής ιστού μπορεί να σας βοηθήσει να επιτύχετε απίστευτα αποτελέσματα περιγράμματος σώματος με ελάχιστο χρόνο διακοπής λειτουργίας.

ADMAN

Μια ολοκαίνουργια τεχνολογία έχει κατακλύσει τον κόσμο της πλαστικής χειρουργικής. Οι έμπειροι πλαστικοί χειρουργοί που έχουν πραγματοποιήσει λιποαναρρόφηση και κοιλιοπλαστική για χρόνια δεν είναι συνήθως διατεθειμένοι να αντικαταστήσουν τις προτιμώμενες μεθόδους τους που τελειοποιήθηκαν μετά από πολλά χρόνια πρακτικής. Και όμως το Renuvion προτάθηκε πρόσφατα από πλαστικούς χειρουργούς και δερματολόγους ως μία από τις κορυφαίες 4 καινοτομίες με τη μεγαλύτερη επιρροή στον τομέα τους. Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε πώς η τεχνολογία συστολής ιστού Renuvion μπορεί να σας βοηθήσει να επιτύχετε απίστευτα αποτελέσματα περιγράμματος σώματος με ελάχιστο χρόνο διακοπής λειτουργίας.

4 Καινοτομίες στον τομέα της πλαστικής χειρουργικής

Το Renuvion, σε συνδυασμό με τη λιποαναρρόφηση, αφαιρεί ταυτόχρονα το λίπος και συσπά το δέρμα. Αλλά δεν απαιτεί χειρουργική επέμβαση εκτομής όπως κοιλιοπλαστική ή ανύψωση χεριού – οι παραδοσιακές επεμβάσεις για ασθενείς που ήθελαν να απαλλαγούν από το λίπος και να συσφίξουν το δέρμα τους. Τώρα μπορείτε να επιτύχετε αποτελέσματα που μοιάζουν με χειρουργικά περιγράμματα σώματος χωρίς τις ταλαιπωρίες της χειρουργικής επέμβασης. Χωρίς ράμματα, χωρίς μακρά επούλωση, χωρίς επώδυνη ανάρρωση.

Θα μπορούσατε να είστε ο τέλειος υποψήφιος Renuvion

Ο επικεφαλής ιατρικός διευθυντής της NuBody Concepts, Δρ. John Rosdeutscher, χρησιμοποιεί τη ραδιοσυχνότητα Renuvion και την τεχνολογία πλάσματος ηλίου για περισσότερο από ένα χρόνο, και οι ασθενείς τη λατρεύουν. «Είμαι ευχαριστημένος με τα αποτελέσματα που βλέπουμε, ειδικά για τα χέρια, το κάτω μέρος του προσώπου και τον λαιμό», λέει. Το γεγονός ότι το Renuvion μπορεί να προσφέρει σημαντική βελτίωση χωρίς τις ουλές ή το χρόνο διακοπής λειτουργίας είναι ο λόγος για τον οποίο τόσοι πολλοί ασθενείς το επιλέγουν αντί για μια πιο επεμβατική χειρουργική επέμβαση.

Οι περισσότεροι ασθενείς που βλέπουν τον Δρ Rosdeutscher σε μια ατομική διαβούλευση έχουν μια περιοχή παραπόνων, όπως η κοιλιά ή ο λαιμός τους, αλλά δεν έχουν ξεκάθαρη ιδέα για το τι πρέπει να κάνουν. Υπάρχει ακόμα πολύς χώρος για βραχιονοπλαστική (άρση χεριού), ανόρθωση προσώπου και λαιμού, λέει, αλλά το Renuvion είναι μια εξαιρετική λύση για ασθενείς κοντά ή στο βάρος-στόχο τους που θέλουν να αδυνατίσουν περισσότερο αλλά δεν θέλουν – και δεν χρειάζεται – καταφύγετε στην παραδοσιακή χειρουργική.

Πώς διαμορφώνεται το περίγραμμα του σώματός σας;

Η τεχνολογία Renuvion χρησιμοποιεί έναν μοναδικό συνδυασμό πλάσματος ηλίου και ενέργειας ραδιοσυχνοτήτων (RF) για γρήγορη θέρμανση και ψύξη των ιστών της περιοχής στόχου. Η ενέργεια θερμαίνει το κολλαγόνο και άλλες δομές, προκαλώντας συστολή των ιστών. Λόγω της γρήγορης θέρμανσης και ψύξης, δεν υπάρχει κίνδυνος υπερθέρμανσης του δέρματος και επιτρέπει στον χειρουργό να καλύψει μια ολόκληρη περιοχή σε μόλις 15-20 λεπτά.

Η ενέργεια RF παρέχεται μέσω μιας λεπτής ράβδου που εισάγεται κάτω από το δέρμα μέσω πολλών μικρών, στρατηγικά τοποθετημένων τομών. Αυτό δεν διαφέρει πολύ από τη λιποαναρρόφηση, στην πραγματικότητα οι διαδικασίες συνήθως εκτελούνται ταυτόχρονα για να επιτευχθεί η μέγιστη αφαίρεση λίπους και συστολή του δέρματος. Ένα τοπικό αναισθητικό ξεπλένεται στις περιοχές-στόχους πριν από την εφαρμογή του ραβδιού, το οποίο είναι συνήθως το μόνο που χρειάζεται για την ανακούφιση της ενόχλησης.

Τι μπορείτε να περιμένετε από την ανάρρωση σας;

Κάθε φορά που ο ιστός αφαιρείται μέσω νυστέρι, η ανάκτηση απαιτεί χρόνο και είναι κάπως άβολη, αν όχι επώδυνη. Αυτό ισχύει για κοιλιοπλαστική, ανόρθωση μηρών, ανόρθωση χεριού ή ανόρθωση προσώπου. Οι τομές χρειάζονται χρόνο για να επουλωθούν και οι ουλές θα χρειαστούν ειδική φροντίδα για μήνες ώστε να ενωθούν και τελικά να γίνουν σχεδόν αόρατες.

Τίποτα από αυτά δεν ισχύει για τη σύσπαση ιστού με ραδιοσυχνότητες με το Renuvion. Τα μικρά σημεία εισόδου από τα οποία εισάγεται η ράβδος δεν είναι συνήθως αρκετά μεγάλα ώστε να χρειάζονται ράμματα, που σημαίνει ότι επουλώνονται γρήγορα και αναμειγνύονται γρήγορα στο δέρμα. Οι ασθενείς συνήθως δεν έχουν καμία ενόχληση και μπορούν να συνεχίσουν την καθημερινή τους ρουτίνα καθώς και τις ασκήσεις μέσα σε μόλις μία ή δύο ημέρες. Μπορείτε να περιμένετε κάποιους μώλωπες και πρήξιμο όπως με οποιαδήποτε αισθητική επέμβαση, αλλά αυτό δεν θα σας επιβραδύνει στις καθημερινές σας δραστηριότητες.

Πώς θα σταματήσετε τη γήρανση;

Η βιομηχανία ομορφιάς έχει την τάση να προηγείται. Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο σας λένε ότι υπάρχουν θαυματουργές θεραπείες για τη χαλάρωση του δέρματος και ότι η γήρανση μπορεί να αντιστραφεί, μόνο αν κάνετε αυτήν και εκείνη τη διαδικασία.

Η γήρανση, φυσικά, δεν μπορεί να αντιστραφεί. Καθώς μεγαλώνουμε, το κολλαγόνο στο δέρμα μας χάνει την ικανότητα να αναγεννάται με τον ίδιο ρυθμό που έκανε κάποτε, πράγμα που σημαίνει ότι το δέρμα μας σταδιακά κρεμάει. Τίποτα δεν μπορεί να σταματήσει αυτή τη διαδικασία.

Ωστόσο, το γερασμένο δέρμα μπορεί να συσπαστεί με μια συσκευή ραδιοσυχνοτήτων και η προστιθέμενη τεχνολογία πλάσματος ηλίου κάνει το Renuvion ιδιαίτερα αποτελεσματικό – προσθέτοντας ταχύτητα και ακρίβεια στη διαδικασία. Η συστολή των ιστών διεγείρει την παραγωγή του κολλαγόνου. Αυτό σημαίνει ότι ενώ θα δείτε αποτελέσματα αμέσως μετά τη διαδικασία σας, θα συνεχίσουν να βελτιώνονται σε διάστημα 6-9 μηνών καθώς το κολλαγόνο ανανεώνεται.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Προβιοτικά: Πολλά υποσχόμενα στη θεραπεία φλεγμονωδών παθήσεων του εντέρου

Ερευνητές δοκιμάζουν μεταγγίσεις εργαστηριακού αίματος

7 λόγοι για να εντάξετε τις μάσκες ύπνου στην καθημερινότητά σας

Διερεύνηση των δυνατοτήτων του ρομπότ Paro που μοιάζει με φώκια σε περιβάλλον φροντίδας ηλικιωμένων

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Οι επενδύσεις στην τεχνολογία υγείας μειώνονται καθώς η αγορά ισορροπεί ξανά

Τεχνολογία υγείας: Αν και οι επενδύσεις εξακολουθούν να έχουν επιβραδυνθεί, οι εταιρείες ψυχικής υγείας έχουν πράγματι δει το μέσο μέγεθος των συμφωνιών και τις αποτιμήσεις να αυξάνονται. 

Πόσο συμβάλλει η τεχνολογία στην υγειονομική περίθαλψη;

Τεχνολογία: Ο ψηφιακός μετασχηματισμός στην υγειονομική περίθαλψη έχει επιταχύνει τη χρήση τεχνολογιών όπως οι εφαρμογές για κινητά, η τεχνητή νοημοσύνη και η εικονική πραγματικότητα, προκειμένου να λυθούν μεγάλα προβλήματα που υπάρχουν στην παροχή υγειονομικής περίθαλψης.

Αλλάζει ο τρόπος που γίνονται οι χημειοθεραπείες

Τεχνολογία: Οι ερευνητές βρήκαν έναν τρόπο να παρέχουν με ασφάλεια μια σταθερή παροχή χημειοθεραπείας απευθείας στους όγκους του εγκεφάλου - κάτι που ελπίζουν ότι θα είναι μια σημαντική πρόοδος για ασθενείς με ανίατους καρκίνους. 

Πώς η τεχνολογία μπορεί να γίνει η πηγή του χιούμορ;

Ρομπότ: Τα ρομπότ θα πρέπει στην πραγματικότητα να έχουν ξεχωριστό χαρακτήρα και πιστεύουμε ότι μπορούν να το δείξουν αυτό μέσω των συμπεριφορών συνομιλίας τους, όπως το γέλιο, το βλέμμα των ματιών, οι χειρονομίες και το στυλ ομιλίας.