Τεχνολογία

Ψηφιακή ισότητα: Προώθηση της ψηφιακής ισότητας για τη δημιουργία συνδεδεμένων κοινοτήτων

Ψηφιακή ισότητα: Προώθηση της ψηφιακής ισότητας για τη δημιουργία συνδεδεμένων κοινοτήτων

Ψηφιακή ισότητα: Πρέπει να είμαστε αφοσιωμένοι στο να διασφαλίσουμε ότι όλα τα άτομα μπορούν να συμμετέχουν στον ψηφιακό κόσμο, ανεξάρτητα από την ικανότητα, την ηλικία, τη φυλή ή το φύλο.

Αν και παγκοσμίως έχουν βελτιωθεί δραματικά οι υποδομές διαδικτύου, όπως η ευρυζωνική σύνδεση, υπάρχουν ακόμα πολλοί άνθρωποι στην κοινότητα που δεν συνδέονται μέσω υλικού, λογισμικού ή δεξιοτήτων ψηφιακής παιδείας. Όλοι στον κόσμο μπορούν να συνδεθούν περισσότερο κατά τη διάρκεια της εβδομάδας και ολόκληρου του έτους. Εξασφαλίζει ευκαιρίες για τους κατοίκους της κομητείας να συμμετέχουν και να συμμετέχουν σε μια συνδεδεμένη κοινότητα.

Η ικανότητα πρόσβασης, κατανόησης και χρήσης ψηφιακών εργαλείων είναι απαραίτητη για πολλές εργασίες στη σύγχρονη ζωή, όπως:

  • η αίτηση για θέσεις εργασίας,
  • η πληρωμή λογαριασμών,
  • η απόλαυση ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων,
  • η ολοκλήρωση της εργασίας, η ενημέρωση,
  • και η σύνδεση με κυβερνητικές/κοινοτικές υπηρεσίες.

Πρέπει να είμαστε αφοσιωμένοι στο να διασφαλίσουμε ότι όλα τα άτομα μπορούν να συμμετέχουν στον ψηφιακό κόσμο, ανεξάρτητα από την ικανότητα, την ηλικία, τη φυλή, το φύλο ή τον ταχυδρομικό κώδικα. Άλλωστε, η ιδανική κατάσταση της ψηφιακής μετοχής σημαίνει:

  • Προσιτό ψηφιακό υλικό και συνδέσεις
  • Ευαισθητοποίηση ψηφιακών πόρων και υπηρεσιών
  • Πρόσβαση σε συγκεκριμένα ψηφιακά εργαλεία
  • Προώθηση των δεξιοτήτων ψηφιακού γραμματισμού
Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Πώς η τεχνολογία μπορεί να βελτιώσει την συγκέντρωσή σας;

Google ΗΠΑ: Παίζει μεγάλο ρόλο στην προστασία της υγείας των παιδιών

Ανάπτυξη του τεχνολογικού δικτύου 5G και κατάσταση της υγείας των Κινέζων ηλικιωμένων ενηλίκων

Η τεχνητή νοημοσύνη είναι έτοιμη να εισχωρήσει στον τομέα της χειρουργικής

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Αντιμετώπιση του υποσιτισμού σε παιδιά με εγκεφαλική παράλυση με τον σωλήνα σίτισης PEG

Υποσιτισμός παράλυση: Η εγκεφαλική παράλυση είναι μια ομάδα νευρολογικών καταστάσεων που επηρεάζουν την κίνηση και τον συντονισμό των μυών. Σύμφωνα με πληροφορίες, περισσότεροι από 17 εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο ζουν με την πάθηση. 

Πώς η τεχνητή νοημοσύνη θα βοηθήσει στις ασθένειες των αυτιών;

AI αυτιά: Η τεχνητή νοημοσύνη (AI) έχει αναδειχθεί ως ένα ισχυρό εργαλείο σε διάφορους τομείς της υγειονομικής περίθαλψης και οι δυνατότητές της να βοηθούν στην έγκαιρη ανίχνευση και διάγνωση παθήσεων του αυτιού γίνονται όλο και πιο εμφανείς.

Τεχνολογία λέιζερ ανιχνεύει εγκεφαλικούς τραυματισμούς

Laser μάτια: Η τεχνική είναι διαφορετική από άλλες διαγνωστικές μεθόδους και αναμένεται να αναπτυχθεί σε συσκευή χειρός για χρήση στην κρίσιμη «χρυσή ώρα» μετά από τραυματικό εγκεφαλικό τραυματισμό.

Πώς το GPS βελτιώνει τη ποιότητα ζωής των ατόμων με Αλτσχάιμερ;

Αλτσχάιμερ: Η ικανότητα παρακολούθησης της τοποθεσίας, πρόληψης της περιπλάνησης και διευκόλυνσης της ταχείας απόκρισης σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης συμβάλλει στη βελτίωση της συνολικής ποιότητας ζωής για όσους ζουν με Αλτσχάιμερ και τις οικογένειές τους.

Μπορείτε να "ακούσετε" το έμβρυο;

Υγεία εμβρύου: Η τεχνολογία παρακολούθησης εμβρύων αντιπροσωπεύει ένα σημαντικό άλμα προς τα εμπρός στον τομέα της αναπαραγωγικής ιατρικής.

Πώς η τεχνητή νοημοσύνη συμβάλλει στην αντιμετώπιση του καρκίνου του πνεύμονα;

AI: Τα αποτελέσματα κατέδειξαν την ικανότητα της τεχνητής νοημοσύνης να εντοπίζει άτομα υψηλού κινδύνου, επισημαίνοντας περίπου το 28% των μη καπνιστών ως υψηλού κινδύνου για καρκίνο του πνεύμονα.