Τεχνολογία

Metabesity 2021: Ένα από τα πιο σημαντικά συνέδρια μακροζωίας του έτους από 11 έως 14 Οκτωβρίου

Metabesity 2021: Ένα από τα πιο σημαντικά συνέδρια μακροζωίας του έτους από 11 έως 14 Οκτωβρίου

Metabesity 2021: Ένα από τα πιο σημαντικά συνέδρια μακροζωίας για το 2021 θα λάβει χώρα εικονικά από 11 έως 14 Οκτωβρίου με σημαντικές εξελίξεις στη γηριατρική που μπορούν να καθυστερήσουν ή και να αντιστρέψουν τη μείωση της ηλικίας.

ADMAN

Το Metabesity 2021 ονομάζεται “ένα από τα πιο σημαντικά συνέδρια μακροζωίας του έτους”. Θα επικεντρωθεί στην επίτευξη πολιτικών, πρακτικών και προϊόντων που θα οδηγήσουν σε Υγιεινή Μακροζωία για Όλους. Πρόκειται για ένα στοίχημα για τους διοργανωτές, οι οποίοι καλούνται να ξεπεράσουν τις προκλήσεις που η πανδημία έθεσε. Το εικονικό συνέδριο θα πραγματοποιηθεί από 11 έως 14 Οκτωβρίου 2021. Φέρνει την προσοχή στις σημαντικές εξελίξεις στη γηριατρική που μπορούν να καθυστερήσουν ή και να αντιστρέψουν τη μείωση της ηλικίας. Το συνέδριο συγκεντρώνει υψηλού επιπέδου ρυθμιστικούς, κοινωνικούς ιστούς και ειδικούς συμπεριφοράς σε μια ατμόσφαιρα think-tank για να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες για τη μετάφραση της αναδυόμενης επιστήμης (γεροεπιστήμη) σε ουσιαστικά, προσιτά κέρδη στη δημόσια υγεία.

Η σημασία του Metabesity 2021 σε έναν κόσμο που αλλάζει

Η υγιής μακροζωία μπορεί να μας δώσει περισσότερα χρόνια χωρίς συννοσηρότητες. Αυτό το συνέδριο έχει συγκεντρώσει ένα εκπληκτικό κατάλογο με πάνω από εβδομήντα ομιλητές, συμπεριλαμβανομένων κορυφαίων ερευνητών στη γεροεπιστήμη, τον διαβήτη, τον καρκίνο και άλλες χρόνιες ασθένειες. Θα συμμετάσχουν επίσης ηγέτες τόσο των καθιερωμένων όσο και των αναδυόμενων εταιρειών, καθώς και επενδυτές, ρυθμιστές και υπεύθυνους χάραξης πολιτικής.

  • Εστίαση σε χρόνιες (όχι μόνο οξείες) ασθένειες
  • Μετατόπιση των προβολέων πέρα από τη θεραπεία στην πρόληψη
  • Διαδικασία του να ξεπεραστούν οι θεραπείες κατά ασθένεια στην πρόληψη πολλαπλών ασθενειών με την αντιμετώπιση κοινών βασικών αιτιών
  • Μετάβαση από την αντιμετώπιση ασθενειών στην παράταση της υγιούς διάρκειας ζωής – διάρκεια ζωής

Η ημέρα 4 του Targeting Metabesity 2021, την Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2021, θα περιλαμβάνει επίσης μια ολοήμερη Emerging Company Showcase. Εκεί καινοτόμες εταιρείες που στοχεύουν σε υγιή γήπεδο μακροζωίας για επενδυτές, συνεργάτες, πελάτες και προσοχή του κοινού, επιμελημένη από εξέχοντες εκπροσώπους της μακροζωίας κεφαλαιαγορές. Για το πρόγραμμα και μια πλήρη λίστα ομιλητών, επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα. Τέλος, για να προσομοιώσει την ατμόσφαιρα και τη δικτύωση των προηγούμενων συνεδρίων, το Metabesity 2021 θα περιλαμβάνει κοινωνικές συγκεντρώσεις μετά από το καθημερινό πρόγραμμα και μια εορταστική εκδήλωση το βράδυ της Τετάρτης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Αντικαθιστούμε το ένα μήλο την ημέρα με σεξ καθημερινά

Οι χώροι πράσινου μπορεί να είναι το μυστικό για επιβράδυνση της βιολογικής γήρανσης

Άγνωστος παράγοντας που επηρεάζει τη μακροζωία

Προσδόκιμο ζωής : Συνήθειες που βοηθούν στην αύξηση του

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Ποια καινούργια τεχνολογικά μέσα βελτιώνουν την ιατρική περίθαλψη;

Τεχνολογία: Η υιοθέτηση της τεχνολογίας στην υγειονομική περίθαλψη με τα χρόνια έχει οδηγήσει σε καλύτερη διάγνωση και θεραπεία των ασθενών. Ποια είναι όμως μερικά από τα οφέλη της τεχνολογίας στην υγειονομική περίθαλψη;

Τι κάνει ένας χειρουργός τεχνολόγος;

Τεχνολογία: Τα καθήκοντα του χειρουργού τεχνολόγου περιλαμβάνουν την προετοιμασία χειρουργικών αιθουσών και ασθενών για χειρουργική επέμβαση και βοήθεια κατά τη διάρκεια και μετά την επέμβαση.

Πόσο απαραίτητο είναι το smartwatch για την υγεία μας;

Έξυπνο ρολόι: Ένα νέο smartwatch θα μπορούσε να είναι βασικός παράγοντας στην πρόληψη των καρδιακών προσβολών σε άτομα που πάσχουν από επικίνδυνες καρδιακές παθήσεις, ισχυρίζεται μια νέα μελέτη.

Οι επενδύσεις στην τεχνολογία υγείας μειώνονται καθώς η αγορά ισορροπεί ξανά

Τεχνολογία υγείας: Αν και οι επενδύσεις εξακολουθούν να έχουν επιβραδυνθεί, οι εταιρείες ψυχικής υγείας έχουν πράγματι δει το μέσο μέγεθος των συμφωνιών και τις αποτιμήσεις να αυξάνονται.