Τεχνολογία

IntelliSite Philips: Η νέα πλατφόρμα ψηφιακής παθολογίας για την Philips είναι γεγονός

IntelliSite Philips: Η νέα πλατφόρμα ψηφιακής παθολογίας για την Philips είναι γεγονός

IntelliSite Philips: Η Philips λανσάρει μια νέα πλατφόρμα ψηφιακής παθολογίας με στόχο, μεταξύ άλλων, την ενσωμάτωση της τεχνητής νοημοσύνης (AI) και την ενίσχυση της διαγνωστικής εμπιστοσύνης.

Η ολλανδική εταιρεία τεχνολογίας υγείας Royal Philips παρουσίασε τη νέα εταιρική πλατφόρμα ψηφιακής παθολογίας που ονομάζεται IntelliSite. Το προϊόν διαθέτει μια σουίτα κλιμακούμενων εργαλείων λογισμικού που έχουν σχεδιαστεί για τον εξορθολογισμό των ροών εργασίας, την ενίσχυση της διαγνωστικής εμπιστοσύνης, τη διευκόλυνση της συνεργασίας, την ενσωμάτωση της τεχνητής νοημοσύνης (AI) και την αύξηση της αποτελεσματικότητας των εργαστηρίων παθολογίας, ανέφερε η Philips στην ανακοίνωσή της. Το IntelliSite μπορεί να αναπτυχθεί σε μικρά και μεγάλα εργαστήρια με την ικανότητά του να διεξάγει σάρωση διαφανειών πολλαπλών επιπέδων. Μπορεί επίσης να βελτιστοποιήσει τις ροές εργασιών παθολογίας ενσωματώνοντας σε συστήματα εργαστηριακών πληροφοριών και με το σύστημα διαχείρισης εικόνων που επιτρέπει διεπιστημονικές ανασκοπήσεις περιπτώσεων. Επιπλέον, η Philips διαθέτει «εξαιρετική ποιότητα εικόνας και προηγμένους αλγόριθμους» που βοηθούν τους παθολόγους να διαγνώσουν και να δημιουργήσουν μονοπάτια φροντίδας.

Οι αμέτρητες δυνατότητες του IntelliSite & των άλλων καινοτόμων προϊόντων της εταιρείας

Τα ψηφιακά εργαλεία γίνονται ολοένα και πιο διαδεδομένα στην υγειονομική περίθαλψη καθώς αποκαλύπτεται η δυνατότητά τους να προωθήσουν την ιατρική. Τομείς όπως η παθολογία και οι εργαστηριακές υπηρεσίες είναι ιδιαίτερα ώριμοι για τεχνολογική ανάπτυξη λόγω της ικανότητάς τους να βοηθούν στην απεικόνιση, τη διάγνωση και την κατανόηση της βιολογίας της νόσου. Οι ειδικοί αναμένουν ότι τα εργαστήρια θα προσθέτουν όλο και περισσότερο αυτές τις ψηφιακές δυνατότητες για να βελτιώσουν τη ροή εργασίας και τις κλινικές τους διαδικασίες. Γνωστή για τα προϊόντα τεχνολογίας υγείας της, η Philips κυκλοφόρησε μια σειρά από νέες προσφορές φέτος. Τον Φεβρουάριο, κυκλοφόρησε το Philips Medical Tablet, ένα φορητό κιτ παρακολούθησης που έχει σχεδιαστεί για να βοηθά τους κλινικούς ιατρούς να παρακολουθούν εξ αποστάσεως μεγαλύτερους πληθυσμούς ασθενών κατά τη διάρκεια καταστάσεων έκτακτης ανάγκης υγειονομικής περίθαλψης, όπως η πανδημία.

Η εταιρεία ακολούθησε αυτό στο HIMSS21, λανσάροντας δύο νέα προϊόντα για το HealthSuite της, συμπεριλαμβανομένου ενός επικεντρωμένου στη χωρητικότητα ροής ασθενών και ενός δεύτερου με μηδενισμό στον χώρο οξείας φροντίδας τηλευγείας. Στη συνέχεια, νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, η Philips κυκλοφόρησε ένα σύνολο εργαλείων για να βοηθήσει τα παιδιά να προετοιμαστούν για μαγνητικές τομογραφίες, συμπεριλαμβανομένης μιας παιχνιδοποιημένης εφαρμογής για κινητά και ενός φορητού εκπαιδευτικού εργαλείου που μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα παιδιά για τη σάρωση λούτρινων ζώων, ώστε να κατανοήσουν καλύτερα τη διαδικασία. Εκτός από τα λανσαρίσματα των προϊόντων της, η Philips έχει πραγματοποιήσει αρκετές συγχωνεύσεις και εξαγορές φέτος. Τον Ιανουάριο εξαγόρασε την εταιρεία συνδεδεμένων ιατρικών συσκευών Capsule Technologies και στη συνέχεια πούλησε την επιχείρησή της στο Aging and Caregiving (ACG) στην Connect America τον Ιούλιο.

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Lalaby: Νέα εφαρμογή παρακολουθεί την ποιότητα ζωής ασθενών με καρκίνο

Secure AI Labs (SAIL): Η ιατρική του μέλλοντος σήμερα

Η ιατρική τεχνολογία έως το 2030 αναμένει σημαντική αύξηση 17,1% στον τζίρο της

Έως το 2030 η αγορά της ψηφιακής υγείας αναμένεται να εκτοξεύσει τα κέρδη της

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Facebook: Αναρτήσεις αποκαλύπτουν όσους κινδυνεύουν από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ

Facebook: Τα δεδομένα των μέσων κοινωνικής δικτύωσης χρησιμεύουν ως μια άμεσα διαθέσιμη, πλούσια και υποεκμετάλλευτη πηγή για την κατανόηση σημαντικών προβλημάτων δημόσιας υγείας, συμπεριλαμβανομένης της υπερβολικής χρήσης αλκοόλ.

Τεχνολογία: Η Ion Beam Applications αποκτά τη Modus QA

Τεχνολογία: Η IBA (Ion Beam Applications), μια εταιρεία τεχνολογίας επιταχυντών σωματιδίων και λύσεων διασφάλισης ποιότητας δοσιμετρίας, εξαγόρασε την Modus Medical Devices (Modus QA), μια καναδική εταιρεία με έδρα το Λονδίνο του Οντάριο, που ειδικεύεται στα προσομοιώματα για τη διασφάλιση ποιότητας για ακτινοθεραπεία.

Aξιόπιστη τεχνική για διάγνωση καρκίνου του πνεύμονα

Η επεμβατική πνευμονολογία αποτελεί εξειδίκευση της πνευμονολογίας και παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στη διάγνωση και την αντιμετώπιση νοσημάτων του αναπνευστικού καθώς και άλλων πολυσυστηματικών νοσημάτων, μέσω εξελιγμένων βρογχοσκοπικών τεχνικών.

Οι περισσότεροι ασθενείς έχουν θετικές απόψεις για την τεχνητή νοημοσύνη στην ιατρική

AI υγεία: Οι ασθενείς μπορούν να επωφεληθούν από την εκπαίδευση σχετικά με τον τρόπο ενσωμάτωσης της τεχνητής νοημοσύνης στη φροντίδα και τον βαθμό στον οποίο οι κλινικοί γιατροί βασίζονται στην τεχνητή νοημοσύνη για να βοηθήσουν στη λήψη αποφάσεων.

Το δικό σας τατουάζ μετρά το οξυγόνο σας;

Ιατρικά τατουάζ: Οι επιστήμονες δημιουργούν αισθητήρες που μοιάζουν με τατουάζ που αποκαλύπτουν τα επίπεδα οξυγόνου στο αίμα από το Πανεπιστήμιο Tufts.