Τεχνολογία

Elon Musk: Ο Έλον Μασκ αποκαλύπτει τη νέα λειτουργία του Twitter

Elon Musk: Ο Έλον Μασκ αποκαλύπτει τη νέα λειτουργία του Twitter

Elon Musk: «Τον επόμενο μήνα, αυτή η πλατφόρμα θα επιτρέψει στους εκδότες των μέσων ενημέρωσης να χρεώνουν τους χρήστες ανά άρθρο με ένα κλικ», έγραψε ο Μασκ στο Twitter.

Ο Έλον Μασκ προανήγγειλε μια νέα δυνατότητα στο Twitter, η οποία λέει ότι θα επιτρέψει στους εκδότες των μέσων ενημέρωσης να χρεώνουν τους αναγνώστες ανά άρθρο για άρθρα paywall στα οποία έχουν πρόσβαση μέσω της πλατφόρμας. «Τον επόμενο μήνα, αυτή η πλατφόρμα θα επιτρέψει στους εκδότες των μέσων ενημέρωσης να χρεώνουν τους χρήστες ανά άρθρο με ένα κλικ», έγραψε ο Μασκ στο Twitter.

«Αυτό δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες που δεν θα εγγραφούν για μηνιαία συνδρομή να πληρώσουν υψηλότερη τιμή ανά άρθρο όταν θέλουν να διαβάσουν ένα περιστασιακό άρθρο. Θα πρέπει να είναι ένα σημαντικό win-win τόσο για τα μέσα ενημέρωσης όσο και για το κοινό», πρόσθεσε. Ορισμένοι μεγάλοι εκδότες ειδήσεων χρεώνουν μηνιαίες συνδρομές για πρόσβαση στα διαδικτυακά άρθρα τους και η νέα δυνατότητα θα τους έδινε πιθανώς την εναλλακτική επιλογή να χρεώνουν τους χρήστες του Twitter ανά άρθρο μέσω μιας ενσωματωμένης λειτουργίας πληρωμής.

Πολλές λεπτομέρειες σχετικά με το σχέδιο παρέμειναν ασαφείς, συμπεριλαμβανομένου του ποσού των τελών ανά άρθρο και του ύψους της περικοπής του Twitter. Από τότε που ανέλαβε τον έλεγχο του Twitter τον Οκτώβριο, ο Μασκ ανακοίνωσε — και εφάρμοσε — μια σειρά από νέες δυνατότητες και αλλαγές προϊόντων, πολλές από τις οποίες στοχεύουν στην ενίσχυση των εσόδων για την εταιρεία κοινωνικής δικτύωσης που δεν έχει μετρητά. Νωρίτερα τον Απρίλιο, ο Μασκ ανακοίνωσε σχέδια να επιτρέψει στους χρήστες του Twitter να προσφέρουν στους ακολούθους τους συνδρομές επί πληρωμή σε περιεχόμενο, συμπεριλαμβανομένου κειμένου μεγάλης μορφής και ωρών βίντεο.

Οι χρήστες που προσφέρουν τη συνδρομή, μια δυνατότητα στην οποία μπορούν να έχουν πρόσβαση μέσω της καρτέλας «Δημιουργία εσόδων» στις ρυθμίσεις, θα λάβουν αρχικά όλα τα χρήματα που πληρώνουν οι συνδρομητές εκτός από τις πλατφόρμες χρεώσεων όπως το Android και το iOS. Το Twitter δεν θα κάνει περικοπή για τους πρώτους 12 μήνες, αλλά μετά από αυτό θα πάρει 10%, αποκάλυψε ο Μασκ νωρίτερα αυτή την εβδομάδα.

Ο Μασκ φέρνει αλλαγές για την ενίσχυση των εσόδων στο Twitter, αφού η πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης είδε τα έσοδα από διαφημίσεις να μειώνονται πέρυσι εν όψει της εξαγοράς του 44 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Από τότε που ανέλαβε, ο Μασκ προχώρησε γρήγορα σε μια σειρά αλλαγών προϊόντων και οργανισμών. Η εταιρεία παρουσίασε το μπλε τικ που επαληθεύτηκε από το Twitter ως πληρωμένη υπηρεσία και μείωσε τη βάση των εργαζομένων κατά περίπου 80%. Η εταιρεία μέσων κοινωνικής δικτύωσης ήταν πλέον «χονδρικά αθόρυβα», είπε ο Μασκ σε πρόσφατη συνέντευξη στο Twitter Spaces.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Ο Έλον Μασκ θα ξεκινήσει την αντίπαλη πλατφόρμα του ChatGPT

Απαντήσεις του Άντονι Φάουτσι για την εντολή μάσκας στα μέσα μεταφοράς και για τον Έλον Μασκ

Ο Elon Musk και η σύντροφός του Grimes έκαναν 2ο παιδί

Ο Elon Musk ενεργοποίησε το δίκτυο internet στην Ουκρανία

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Η ιατρική τεχνολογία βοηθά την ανθρωπιστική δράση

Ανθρωπισμός τηλεϊατρική: Οι ιατρικές συσκευές σώζουν ζωές σε ένα συνηθισμένο περιβάλλον, αλλά σε μια ανθρωπιστική κρίση, διαδραματίζουν κρίσιμο ρόλο στην παροχή φροντίδας που απαιτείται επειγόντως. 

Τι είναι αυτό που κάνει την εμφύτευση διακαθετηριακής αορτικής βαλβίδας την καλύτερη επιλογή;

Εμφύτευση βαλβίδα: Οι καινοτόμες τεχνολογίες υγειονομικής περίθαλψης αναδιαμορφώνουν τις θεραπευτικές προσεγγίσεις, παρέχοντας λιγότερο επεμβατικές και πιο ασθενοκεντρικές επιλογές.