Τεχνολογία

Έξυπνα apps: Οι καλύτερες εφαρμογές παρακολούθησης γονιμότητας το 2023

Έξυπνα apps: Οι καλύτερες εφαρμογές παρακολούθησης γονιμότητας το 2023

Έξυπνα apps: Οι εφαρμογές παρακολούθησης γονιμότητας μπορούν να σας βοηθήσουν να παρακολουθείτε τον εμμηνορροϊκό σας κύκλο

Οι εφαρμογές παρακολούθησης γονιμότητας μπορούν να σας βοηθήσουν να παρακολουθείτε τον εμμηνορροϊκό σας κύκλο και να προσδιορίσετε πότε έχετε ωορρηξία. Οι γυναίκες συνήθως χρησιμοποιούν εφαρμογές παρακολούθησης γονιμότητας ή εφαρμογές ωορρηξίας για να κατανοήσουν περαιτέρω τους έμμηνους κύκλους τους για να διευκολύνουν ή να αποτρέψουν την εγκυμοσύνη. Κάθε εφαρμογή παρακολούθησης γονιμότητας είναι λίγο διαφορετική, προσφέροντας μοναδικές δυνατότητες. Παρακάτω, μοιραζόμαστε μερικές από τις καλύτερες εφαρμογές παρακολούθησης γονιμότητας και περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας τους.

1. Κindara

Καταγράφει καθημερινά δεδομένα σχετικά με τη γονιμότητα και τον εμμηνορροϊκό τους κύκλο. Ορισμένες κοινές καταχωρήσεις στο Kindara περιλαμβάνουν την αυχενική βλέννα, τη θερμοκρασία, το εάν το άτομο είχε σεξουαλική επαφή μια δεδομένη ημέρα και αν είχε έμμηνο ρύση. Οι χρήστες μπορούν επίσης να προσθέσουν σημειώσεις ή πρόσθετα συμπτώματα, όπως φούσκωμα, πόνο στο στήθος και κόπωση.

2. Flo
Επισκόπηση : Το Flo είναι μια εφαρμογή παρακολούθησης περιόδου που προσφέρει στους χρήστες πληθώρα πληροφοριών. Αυτή η εφαρμογή περιέχει μια ενότητα “καθημερινές πληροφορίες” όπου οι χρήστες μπορούν να βρουν πληροφορίες σχετικά με συμπτώματα που αντιμετωπίζουν και σχεδόν οτιδήποτε χρειάζεται να γνωρίζουν για τη γονιμότητα και τους εμμηνορροϊκούς κύκλους. Αυτή η εφαρμογή δεν είναι δωρεάν όπως κάποιες άλλες επιλογές, αλλά φαίνεται να παρέχει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη γονιμότητα, δίνοντας στις γυναίκες μια πληρέστερη εικόνα του κύκλου τους και βοηθώντας τις να κατανοήσουν καλύτερα την ωορρηξία και την έμμηνο ρύση. Το Flo είναι χρήσιμο για την παρακολούθηση ακανόνιστων κύκλων, επομένως θα μπορούσε να θεωρηθεί η καλύτερη εφαρμογή παρακολούθησης γονιμότητας για PCOS ή χρήστες που αγωνίζονται με άλλα ασυνήθιστα εμμηνορροϊκά συμπτώματα που θέλουν να παρακολουθούν.

3. Οvia
Επισκόπηση : Για να ξεκινήσετε να χρησιμοποιείτε το Ovia, απλώς συνδέστε ορισμένες πληροφορίες (όπως τη μέση διάρκεια του κύκλου σας και την ημερομηνία της τελευταίας περιόδου σας) και δημιουργήστε έναν λογαριασμό με μια διεύθυνση email. Ο κύριος πίνακας ελέγχου της Ovia προσφέρει στους χρήστες μια βαθμολογία γονιμότητας για να τους ενημερώσει για το πόσο πιθανό είναι να μείνουν έγκυες ανάλογα με το πού βρίσκονται στον κύκλο τους. Προσφέρει επίσης μια πρόβλεψη γονιμότητας, η οποία σας δίνει μια ιδέα για το πόσο γόνιμη μπορείτε να περιμένετε να είστε τις επόμενες ημέρες και πότε μπορείτε να περιμένετε να πέσει το εύρος της γονιμότητας σας. Επιπλέον, μπορείτε να συνδέσετε διάφορες πληροφορίες για να κάνετε την παρακολούθηση της γονιμότητάς σας πιο ακριβή, όπως ο ύπνος, η διατροφή, το αλκοόλ, η διάθεση και αν είχατε σεξουαλική δραστηριότητα.

4. Clue
Επισκόπηση : Το Clue διαθέτει έναν απλό, ευανάγνωστο πίνακα εργαλείων που προβλέπει τη γονιμότητα με βάση τις πληροφορίες που συνδέετε στην εφαρμογή, όπως αν έχετε περίοδο και πώς αισθάνεστε. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε την προβολή ημερολογίου, στην οποία επισημαίνονται οι ημερομηνίες της εμμήνου ρύσεως και η προβλεπόμενη ωορρηξία για τον μήνα. Επιπλέον, με μια συνδρομή, θα έχετε πλήρη πρόσβαση σε άρθρα εντός εφαρμογής που παρέχουν πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με την υγεία, τη γονιμότητα, την έμμηνο ρύση και την εγκυμοσύνη των γυναικών.

5. Glow
Επισκόπηση : Το Glow είναι μια εφαρμογή παρακολούθησης γονιμότητας που σας επιτρέπει να συνδέετε καθημερινές πληροφορίες σχετικά με τον κύκλο σας για να έχετε μια εικόνα του εμμηνορροϊκού κύκλου και της σεξουαλικής σας υγείας. Ένα χαρακτηριστικό που ξεχωρίζει το Glow από τις άλλες επιλογές είναι ότι επιτρέπει επίσης στους άνδρες να παρακολουθούν τη γονιμότητά τους. Οι συνεργάτες μπορούν να «συνδεθούν» μέσω της εφαρμογής για να αποκτήσουν μια πλήρη εικόνα της γονιμότητάς τους ως ζευγάρι. Αυτή θα μπορούσε να θεωρηθεί μία από τις καλύτερες εφαρμογές για να μείνετε έγκυος, καθώς επιτρέπει στα ζευγάρια να συνεργάζονται για να κατανοήσουν τη γονιμότητα.

6. Femometer
Επισκόπηση : Το Femometer προσφέρει μια βολική λειτουργία σύζευξης Bluetooth με το θερμόμετρο παρακολούθησης γονιμότητας που μπορεί να αγοραστεί ξεχωριστά. Αυτό μπορεί να κάνει την παρακολούθηση γονιμότητας ακόμη πιο ακριβή και βολική, συμπεριλαμβάνοντας τις ημερήσιες μετρήσεις θερμοκρασίας στο διάγραμμά σας. Αυτή η εφαρμογή προσφέρει επίσης πολλούς πόρους για τους χρήστες, συμπεριλαμβανομένων άρθρων σχετικά με τη γονιμότητα, τη σεξουαλική υγεία και την έμμηνο ρύση.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Πώς θα μείνετε έγκυος γρήγορα;

Δημιουργήστε ένα πλάνο για να συλλάβετε πιο εύκολα παιδί

Η θεραπεία γονιμότητας δεν επηρεάζει αρνητικά την καρδιαγγειακή υγεία των απογόνων, σύμφωνα με διεθνή μελέτη

Πότε πρέπει να αναζητήσετε βοήθεια;

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα