Τεχνολογία

Covid free: Νέα εφαρμογή αποθήκευσης των ψηφιακών πιστοποιητικών Covid

Covid free: Νέα εφαρμογή αποθήκευσης των ψηφιακών πιστοποιητικών Covid

Covid free: Από σήμερα τίθεται σε ισχύ η νέα εφαρμογή Covid free gr wallet, έτσι ώστε όλοι οι πολίτες να διευκολυνθούν στην αποθήκευση των ψηφιακών πιστοποιητικών εμβολιασμού.

Η επίδειξη των ψηφιακών πιστοποιητικών Covid από σήμερα γίνεται ακόμη πιο εύκολη υπόθεση. Οι πολίτες θα μπορούν πλέον να χρησιμοποιούν τη νέα εφαρμογή Covid free gr wallet και να έχουν πάντοτε διαθέσιμο το πιστοποιητικό, χωρίς να απαιτείται οποιαδήποτε άλλη διαδικασία. Στην ίδια εφαρμογή οι πολίτες μπορούν να αποθηκεύσουν επίσης τις βεβαιώσεις COVID νόσησης ή διαγνωστικού ελέγχου. Ο Κυριάκος Πιερρακάκης ανακοίνωσε ότι η αποθήκευση των πιστοποιητικών επιτυγχάνεται πολύ πιο εύκολα για την απόλυτη ευκολία των πολιτών.

Αναλυτικότερα, οι ανακοινώσεις του κ. Πιερρακάκη: “Με το Covid Free Gr Wallet απλοποιούμε την αποθήκευση των ψηφιακών πιστοποιητικών COVID στα κινητά τηλέφωνα και διευκολύνουμε τους πολίτες στην καθημερινότητά τους. Μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή για όλες τις συσκευές στο covidfree.gov.gr.”

Δηλώσεις έκανε και ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης: “Η ελευθερία μας στην οθόνη μας! Με τη νέα εφαρμογή Covid Free GR Wallet κάθε πολίτης θα αποθηκεύει εύκολα στο κινητό του τηλέφωνο κάθε πιστοποιητικό σχετικό με τον Covid, ώστε να το επιδεικνύει γρήγορα και άνετα όπου χρειάζεται. https://covidfree.gov.gr”

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

ΕΟΔΥ: Που θα γίνονται δωρεάν rapid test αύριο 22/10

Freedom Pass: Άνοιξε η πλατφόρμα για τα 50 δωρεάν GB για τους 15-17

Πώς εκδίδεται το πιστοποιητικό εμβολιασμού;

Δυνατότητα δήλωσης της κατάστασης εμβολιασμού προσφέρουν εφαρμογές γνωριμιών σε Αυσταλία & ΗΒ

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Το μέλλον της τηλε-υγείας στην μετά-COVID εποχή

Κορωνοϊός τηλεϊατρική: Η εξάπλωση του COVID-19 υπήρξε μια σημαντική πρόκληση για τα συστήματα υγειονομικής περίθαλψης σε όλο τον κόσμο. Οι γιατροί αντιμετώπισαν έναν άνευ προηγουμένου φόρτο εργασίας και η εξάρτηση από ψηφιακές λύσεις έγινε πιο επίκαιρη από ποτέ. Σε αυτό το άρθρο, θα διερευνήσουμε πώς η ψηφιακή ιατρική, η ιατρική παρακολούθηση και η τηλεϊατρική έδωσαν λύση στην πανδημία COVID και πώς θα διαμορφωθεί το τοπίο μετά την πανδημία.

Νέα τεχνολογία δίνει πλήρη εικόνα των δικτύων του εγκεφάλου

Απεικόνιση εγκεφάλου: Ερευνητές στο Ινστιτούτο Francis Crick ανέπτυξαν μια τεχνική απεικόνισης για να συλλάβουν πληροφορίες σχετικά με τη δομή και τη λειτουργία του εγκεφαλικού ιστού σε υποκυτταρικό επίπεδο - μερικά δισεκατομμυριοστά του μέτρου, ενώ ταυτόχρονα συλλαμβάνουν πληροφορίες για το περιβάλλον. 

Αλγόριθμος ΤΝ για την αξιολόγηση data ψηφιακής παθολογίας

Ψηφιακή παθολογία: Eρευνητές από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου της Βοστώνης (BUSM) ανέπτυξαν έναν νέο αλγόριθμο τεχνητής νοημοσύνης (AI) που βασίζεται σε ένα πλαίσιο που ονομάζεται εκμάθηση αναπαράστασης για την ταξινόμηση του υποτύπου καρκίνου του πνεύμονα με βάση εικόνες ιστού πνεύμονα από όγκους που έχουν αφαιρεθεί.

Ακριβέστερο το app ελέγχου κοπράνων από την κρίση του ασθενούς

Εφαρμογή: Εκτός από τη βελτίωση της ικανότητας του γιατρού να αξιολογεί την πεπτική υγεία των ασθενών του, αυτή η εφαρμογή θα μπορούσε να είναι επωφελής για κλινικές δοκιμές μειώνοντας τη μεταβλητότητα των μέτρα έκβασης των κοπράνων.

Facebook: Αναρτήσεις αποκαλύπτουν όσους κινδυνεύουν από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ

Facebook: Τα δεδομένα των μέσων κοινωνικής δικτύωσης χρησιμεύουν ως μια άμεσα διαθέσιμη, πλούσια και υποεκμετάλλευτη πηγή για την κατανόηση σημαντικών προβλημάτων δημόσιας υγείας, συμπεριλαμβανομένης της υπερβολικής χρήσης αλκοόλ.