Ένα μήκος & φράντζα

Αυτό το χτένισμα είναι εμπνευσμένο από τη Jane Birkin της δεκαετίας του ’60 και συνεχίζει να εμφανίζεται σε όλους τους δρόμους του Παρισιού. Οι Γαλλίδες λατρεύουν αυτό το χτένισμα επειδή φαίνεται αβίαστο αλλά ακόμα εκλεπτυσμένο. Με αυτό το χτένισμα, μπορείτε είτε να επιλέξετε μια φράντζα με το κέντρο («κουρτίνα κτυπήματα»)

Κλασικό καρέ

Το bob cut, γνωστό και ως bob εξακολουθεί να είναι πολύ δημοφιλές στη Γαλλία και συνεχίζει να εμφανίζεται σε όλους τους δρόμους του Παρισιού. Αυτό το κούρεμα είναι ένα κούρεμα κοντό έως μεσαίου μήκους, στο οποίο τα μαλλιά κόβονται συνήθως ίσια γύρω από το κεφάλι στο επίπεδο περίπου της γνάθου.

Μακρύ καρέ

Το μήκος είναι ανάμεσα σε μακριά μαλλιά και καρέ. Κόβεται ακριβώς πάνω από τους ώμους, στο επίπεδο των ώμων ή ακριβώς κάτω. Και αυτό το κούρεμα είναι πολύ δημοφιλές στο Παρίσι εδώ και λίγο καιρό! Είναι από εκείνα τα κουρέματα που ταιριάζουν στις περισσότερες γυναίκες και είναι εύκολο στο στυλ και στη συντήρηση.

Ακατάστατες μπούκλες

Οι Γαλλίδες δεν τους αρέσει να φαίνονται ότι έχουν αφιερώσει πολύ χρόνο στα μαλλιά τους. Και αυτό το χτένισμα αποπνέει τέλεια το τυπικό γαλλικό στυλ. Όπως αναφέραμε νωρίτερα, οι Γάλλοι είναι υπέρμαχοι του να αγκαλιάσουν την υφή των μαλλιών τους. Μπορείτε να αναδημιουργήσετε αυτό το χτένισμα σε φυσικά σγουρά ή κυματιστά μαλλιά αφήνοντας τα μαλλιά σας να στεγνώσουν στον αέρα μετά το πλύσιμο. Επίσης, για να αποκτήσετε αυτή την εύκολη υφή, αβίαστα κύματα χωρίς σημαντικό ορισμό, θα σας προτείνω να χρησιμοποιήσετε προϊόντα μαλλιών ειδικά σχεδιασμένα για σγουρά μαλλιά.