Ομορφιά

Laser χεριών: Τι είναι η αναζωογονητική θεραπεία χεριών με laser;

Laser χεριών: Τι είναι η αναζωογονητική θεραπεία χεριών με laser;

Laser χεριών: Η θεραπεία με λέιζερ και το έντονο παλμικό φως είναι καλές για τις βλάβες από τον ήλιο, όπως οι κηλίδες ηλικίας και οι καφέ κηλίδες με κάποια διέγερση κολλαγόνου.

Η αναζωογόνηση χεριών με λέιζερ είναι μια καλλυντική διαδικασία που μπορεί να βοηθήσει στη μείωση των ενδεικτικών σημαδιών γήρανσης, όπως απώλεια όγκου και κηλίδες γήρανσης για να δημιουργήσει μια πιο νεανική εμφάνιση των χεριών. Τυπικά χρησιμοποιούνται κλασματικά λέιζερ για την ικανότητα στόχευσής τους. Τα αφαιρετικά λέιζερ είναι πιο επιθετικά και πιο αποτελεσματικά, ωστόσο, για όσους αναζητούν μια λιγότερο επεμβατική θεραπεία, τα μη αφαιρετικά λέιζερ είναι επίσης αποτελεσματικά σε συνεδρίες πολλαπλών θεραπειών. Ενώ η θεραπεία με λέιζερ και το έντονο παλμικό φως (IPL) είναι καλές για τις βλάβες από τον ήλιο, όπως οι κηλίδες ηλικίας και οι καφέ κηλίδες με κάποια διέγερση κολλαγόνου, η αναζωογόνηση χεριών με μεταφορά λίπους και η αναζωογόνηση χεριών με δερματικά πληρωτικά ταιριάζουν καλύτερα στη διόρθωση όγκου.

Laser χεριών

Ποιες αισθητικές ανησυχίες αντιμετωπίζει μια διαδικασία αναζωογόνησης χεριών με λέιζερ; Γήρανση των χεριών: Η θεραπεία με λέιζερ καταστρέφει τα κατεστραμμένα κύτταρα του δέρματος, προάγει τη φυσική επούλωση και διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου για φρέσκο, αναζωογονημένο δέρμα.

Ποιος είναι ο ιδανικός υποψήφιος για μια διαδικασία αναζωογόνησης χεριών με λέιζερ; Ο ιδανικός υποψήφιος για μια διαδικασία αναζωογόνησης χεριών με λέιζερ είναι γενικά σε καλή υγεία και επιδιώκει να διορθώσει τα ενδεικτικά σημάδια γήρανσης. Η αναζωογόνηση χεριών με λέιζερ δεν συνιστάται σε όσους καπνίζουν, σε άτομα με μειωμένη επούλωση τραυμάτων ή σε όσους έχουν ιστορικό χηλοειδών ουλών.

Ποια είναι η μέση ανάκαμψη που σχετίζεται με μια διαδικασία αναζωογόνησης χεριών με λέιζερ; Η μέση αποκατάσταση μετά από μια διαδικασία αναζωογόνησης χεριών με λέιζερ εξαρτάται από το λέιζερ που χρησιμοποιείται. Ένα αφαιρετικό λέιζερ θα προκαλέσει κόκκινο, πρησμένο δέρμα που μπορεί να επιμείνει για μερικές εβδομάδες. Ένα μη αφαιρετικό λέιζερ θα έχει λιγότερο χρόνο αποκατάστασης καθώς είναι λιγότερο επεμβατικό. Ο περιορισμός της έκθεσης στον ήλιο θα αποτρέψει τη μη φυσιολογική μελάγχρωση και οι δροσερές κομπρέσες μπορούν να βοηθήσουν στην ανακούφιση του οιδήματος.

Ποιες είναι οι πιθανές παρενέργειες μιας διαδικασίας αναζωογόνησης χεριών με λέιζερ; Πιθανές παρενέργειες μετά από μια διαδικασία αναζωογόνησης χεριών με λέιζερ περιλαμβάνουν ερυθρότητα, οίδημα, πόνο, εξάρσεις έρπητα, αλλαγές στη μελάγχρωση του δέρματος, φουσκάλες και ουλές.

Τι μπορεί να περιμένει κάποιος από τα αποτελέσματα μιας διαδικασίας αναζωογόνησης χεριών με λέιζερ; Τα αποτελέσματα μιας αισθητικής διαδικασίας αναζωογόνησης χεριών με λέιζερ εξαρτώνται από τον τύπο του λέιζερ που χρησιμοποιείται. Μια αφαιρετική θεραπεία μπορεί να είναι ορατή σε μόλις μία συνεδρία, ενώ μια μη αφαιρετική θεραπεία μπορεί να απαιτεί έως και 10 συνεδρίες. Τα αποτελέσματα είναι μακροχρόνια, αλλά τα σημάδια της γήρανσης θα επανεμφανιστούν με τον καιρό και την έκθεση στον ήλιο. Η καλή φροντίδα του δέρματος μπορεί να βοηθήσει στη διατήρηση των αποτελεσμάτων.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Δημιουργήστε τη δική σας κρέμα χεριών

Λάδι καρύδας: 7 δημιουργικοί τρόποι για να το χρησιμοποιήσετε στη ρουτίνα υγείας και ομορφιάς σας

Σκληρόδερμα: Μορφές και θεραπεία

Ποιες είναι οι αιτίες της υπομελάγχρωσης;

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

5 βασικές συμβουλές ομορφιάς για το Bronzer

Η ενσωμάτωση αυτών των βασικών συμβουλών ομορφιάς στη ρουτίνα σας για bronzer θα σας βοηθήσει να επιτύχετε μια άψογη, ηλιόλουστη λάμψη που διαρκεί όλη την ημέρα.

Μάσκα προσώπου με γάλα - Φυσική φρεσκάδα και ενυδάτωση

Οι μάσκες προσώπου είναι πλούσιες σε θρεπτικά συστατικά που ωφελούν την υγεία του δέρματος, παρέχουν εντατική ενυδάτωση και αποτελούν έναν φυσικό τρόπο για να αποκτήσετε λαμπερή και υγιή επιδερμίδα.