Ομορφιά

Eyelash extensions: Δοκιμάστε την προσθετική βλεφαρίδων για μόνιμα εντυπωσιακό βλέμμα

Eyelash extensions: Δοκιμάστε την προσθετική βλεφαρίδων για μόνιμα εντυπωσιακό βλέμμα

Eyelash extensions: Η προσθετική βλεφαρίδων αποτελεί μία αισθητική παρέμβαση στα βλέφαρα, η οποία χαρίζει μόνιμα εντυπωσιακό βλέμμα.

Στις μέρες μας όλο και περισσότερες γυναίκες επιλέγουν την προσθετική βλεφαρίδων. Είναι μία μέθοδος επέκτασης των φυσικών σας βλεφαρίδων με extensions. Τα κέντρα αισθητικής στην Ελλάδα που ασχολούνται με την συγκεκριμένη διαδικασία είναι σίγουρο ότι προσπαθούν να παρέχουν τις καλύτερες υπηρεσίες, τα ασφαλέστερα προϊόντα και τους κορυφαίους εκπαιδευμένους ειδικούς για να βεβαιωθούν ότι οι μελλοντικοί τους πελάτες θα έχουν την καλύτερη εμφάνιση στις βλεφαρίδες τους. Η διαδικασία της εισαγωγής των extensions στις βλεφαρίδες σας είναι συγκεκριμένη και σχεδόν όλα τα κέντρα αισθητικής την χρησιμοποιούν. Το πρώτο πράγμα που κάνουν είναι να κλείσουν ένα ραντεβού με τον πελάτης τους και έπειτα καθορίζουν την επιθυμητή εμφάνιση των βλεφαρίδων του.

Μετά ξεκινάει η διαδικασία:

  • Απολυμαίνουν τα χέρια
  • Εφαρμόζουν μαξιλάρια ματιών (ελέγχοντας ότι τα μάτια του πελάτη μπορούν να κλείσουν πλήρως).
  • Αν χρειάζεται χρησιμοποιούν ταινία στις κάτω βλεφαρίδες για να διασφαλίσουν την μέγιστη ασφάλεια.
  • Εφαρμόζουν προϊόντα για να καθαρίσουν τις φυσικές σας βλεφαρίδες και περιμένουν να στεγνώσουν
  • Εφαρμογή της κόλλας για την πρώτη τρίχα βλεφαρίδας και αναλόγως για την επόμενη. Κάθε 20 λεπτά βάζουν εκ νέου κόλλα.

Χρησιμοποιώντας τα ειδικά τσιμπιδάκια βλεφαρίδων που έχουν, χωρίζουν μία βλεφαρίδα κάθε φορά. Συνήθως παίρνουν μια βλεφαρίδα, την βυθίζουν στην κόλλα και την εφαρμόζουν στη φυσική βλεφαρίδα. Κατά την διάρκεια της εφαρμογής των extensions χρησιμοποιούν ένα μικρό βουρτσάκι για να χτενίζουν τις βλεφαρίδες και να μην κολλάνε μεταξύ τους. Για να τελειώσει το κάθε μάτι χρειάζονται περίπου 90 – 125 τρίχες βλεφαρίδας.

Αφού τελειώσουν, αφαιρούν την ταινία και τα μαξιλαράκια ματιών ενώ τα μάτια του πελάτη είναι ακόμα κλειστά. Τα μάτια πρέπει να ανοίξουν σιγά σιγά. Μέτα από την παραπάνω διαδικασία η εφαρμογή των extension των βλεφαρίδων έχει ολοκληρωθεί. Οι ειδικοί βέβαια θα φροντίσουν να σας εξηγήσουν την μετέπειτα φροντίδα τους. Αν φροντιστούν σωστά, οι νέες βλεφαρίδες θα διαρκέσουν έως και 4 με 6 εβδομάδες και θα χρειάζονται ξαναγέμισμα κάθε 2 με 3 εβδομάδες.

Πρέπει να έχετε στο νού σας ότι καθώς μεγαλώνουμε τείνουμε να έχουμε λιγότερα μαλλιά. Αρα οι πιο ώριμες κυρίες μπορεί να έχουν λιγότερες φυσικές βλεφαρίδες. Έχοντας λιγότερες βλεφαρίδες σημαίνει ότι μπορεί να μην μπορείτε να επιτύχετε την πληρότητα που θέλετε. Μπορεί όμως με τα extensions να επιτύχετε ένα καλύτερο αποτέλεσμα δεδομένου ότι ο όγκος τείνει να είναι ελαφρύτερος και δίνει μεγαλύτερη κάλυψη. Μην το ξανασκεφτείτε και κλείστε τώρα ραντεβού στο πλησιέστερο κέντρο αισθητικής της επιλογής σας, για ένα σαγηνευτικό αποτέλεσμα που θα μαγνητίσει τα βλέμματα όλων.

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Tattoo φρυδιών για έντονο βλέμμα που καθηλώνει

Αποκτήστε πυκνά φρύδια και βλεφαρίδες για βλέμμα που μαγνητίζει!

Ξηροφθαλμία : Προϊόντα για να την αντιμετωπίσετε

Ομορφιά μακιγιάζ : Απογείωσε το βάψιμο των ματιών σου

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

5 λόγοι να εντάξετε το θαλασσινό αλάτι στη ρουτίνα ομορφιάς σας

Θαλασσινό αλάτι: Η χρήση προϊόντων με θαλασσινό νερό μπορεί να λειτουργήσει ως αποτοξίνωση — όχι μόνο για το πρόσωπό σας αλλά για ολόκληρο το σώμα. Το αλάτι θεωρείται απορροφητικό και μπορεί να αφαιρέσει τους ρύπους από το δέρμα σας. Όταν χρησιμοποιείται ως απολεπιστικό, το θαλασσινό αλάτι μπορεί να βοηθήσει στην απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων του δέρματος και να αναζωογονήσει τον τόνο της επιδερμίδας σας.