Αυτοφροντίδα

Βρες τον τρόπο να ξεκολλήσεις: Μη μένεις κολλημένος εκεί που δεν πρέπει

Βρες τον τρόπο να ξεκολλήσεις: Μη μένεις κολλημένος εκεί που δεν πρέπει

Βρες τον τρόπο να ξεκολλήσεις: Μη μένεις κολλημένος εκεί που δεν πρέπει. Το να ξέρεις πώς να κόψεις την κατάλληλη στιγμή είναι ένα από τα κλειδιά για να προχωρήσεις και να εμφανιστούν νέα πράγματα στη ζωή σου. Όταν κάτι δεν είναι για εσάς, ανεξάρτητα από τον λόγο, απλώς αφήστε το. Βάλτε νέους στόχους και βαδίστε σε νέους δρόμους.

Υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός περιπτώσεων στις οποίες κάποιος κλείνει όλες τις πόρτες στο δρόμο του και έχει λιγότερες ευκαιρίες. Όπως, για παράδειγμα, η ακραία περίπτωση ενός κοριτσιού ερωτευμένου με ένα αγόρι με το οποίο δεν μπορούσε να έχει σχέση. Ήξερε ότι δεν θα μπορούσε να είναι μαζί, αλλά αντί να διακόψει την επαφή και να συναντήσει νέους ανθρώπους, έκλεισε τον εαυτό της και “μπήκε” σε μια μονότονη ζωή, από το σπίτι στη δουλειά και από τη δουλειά στο σπίτι …

Είπε ότι δεν θα ερωτευόταν ποτέ ξανά. Το πρόβλημα είναι ότι δεν συνειδητοποίησε ότι τα πράγματα δεν έρχονται μόνα τους, πρέπει να βγείτε έξω και να τα αναζητήσετε. Πράγματι, 10 χρόνια αργότερα, δεν ερωτεύτηκε κανέναν και ήταν ακόμα ερωτευμένη με το ίδιο αγόρι με το οποίο δεν μπορούσε να έχει τίποτα. Η πρόβλεψή της έγινε πραγματικότητα : δεν μπορούσε ποτέ να της αρέσει ένας άλλος τύπος. αλλά εκπληρώθηκε επειδή η ίδια δεν έκανε τίποτα για να ανοίξει νέες ευκαιρίες.

Αν δεν κάνετε τίποτα για να συναντήσετε νέους ανθρώπους, κανένας νέος δεν θα μπει στη ζωή μας. Έτσι, από την αδράνεια, δημιουργείται στασιμότητα. Είναι κάτι παρόμοιο με αυτό που συμβαίνει με την τύχη. Είναι σαφές ότι το σπίτι σας δεν πρόκειται να σας καλέσει τη λαχειοφόρο αγορά για να σας πει ότι έχετε κερδίσει το τζακ ποτ. Είναι απαραίτητο, προηγουμένως, να πάτε για να αγοράσετε ένα εισιτήριο. Εάν όχι, αδύνατο. Λοιπόν, ακριβώς το ίδιο συμβαίνει με τις ευκαιρίες.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Ερωτήσεις που θα σας βοηθήσουν να σας γνωρίσετε καλύτερα

Τι σας συνδέει με άκαμπτες πεποιθήσεις και συμπεριφορές

Διαχείριση χρόνου για βελτίωση του εαυτού μας

Τρεις πρακτικές για να τα βγάζετε πέρα με ένα "δύστροπο νου"

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Τα οφέλη του μασάζ για την υγεία

Ένας στους τρεις ενήλικες υποφέρει από μέτριο έως ακραίο στρες. Οι θεραπευτές μασάζ βλέπουν, σε καθημερινή βάση, τα σωματικά αποτελέσματα του στρες και των τραυματισμών που σχετίζονται με τον χώρο εργασίας.

Τι είναι η περιστοματική δερματίτιδα

Η περιστοματική δερματίτιδα είναι μια πάθηση του δέρματος που συνήθως επηρεάζει περιοχές γύρω από το στόμα, τις πτυχές από τη μύτη με το στόμα και το πηγούνι.

Εύρεση κινήτρων για τη διατήρηση της φυσικής κατάστασης στις διακοπές του Πάσχα

Είναι σημαντικό να αφιερώσετε χρόνο για επαναφόρτιση και επανασύνδεση με την οικογένεια και τους φίλους σας. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να θέσετε σε κίνδυνο την ψυχική και σωματική σας ευεξία.